mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under december 2010

Av Izabella - 28 december 2010 09:04


Godmorgon på er!

Jag var uppe redan halv 6 idag för jag trodde att det var jobbdag haha. Men det är imorgon, så jag har istället tittat på min serie med en kaffe i handen.

 Oj vad Gossipgirl är bra! Men där i början är de bara 16-17 år, och den tiden längtar jag inte tillbaka till. Skönt att slippa tonåren för gott. Jag tror verkligen att jag har hittat mig själv.

Hemma är var jag trivs allra bäst. Bättre än hos andra, på stan, på fester eller på catwalken. Här där jag bara kan vara och få en paus från det öriga livet. Baka, mysa och älska. Ibland tvivlar jag, men då slår jag bara på TV:n och låssas vara Serena van der woodsen så att jag får en kontrast med lite Glamour. Ibland undarar jag om jag vill modella mer. Men jag vet inte. Det är otroligt roligt men det finns anledningar till varför jag skulle tänka efter innan jag sa ja till det.


  

Redan här visste jag vem jag var. Och kanske har jag har hittat mig själv igen.


You gotta make sacrifices just to be yourself


  

Av Izabella - 27 december 2010 15:40


...är det alldeles för få som gör. På riktigt alltså, inte på det där sättet att man är bra just efter att man klarat en tenta eller sprungit en maraton. När man ska till en fest, precis innan man klivit ut och känner sig snygg, utan även de dagar man bara orkar ligga i soffan, när man äter för mycket godis eller när man faktiskt kommit till festen och insett att klänningen inte sitter så bra som man tyckte innan och att ens kompis är mycket hetare... Varför är det såhär?


Det vore mycket lättare om fler vore som till exempel Blondinbella eller andra sådana optimistiska brudar. Bara skita jämförelser och köra på! Se hur långt man kan komma. Utan att önska att man var bra på det man inte är bra på och blunda för det som man faktiskt har talang för. Att sukta efter någon annans ben, hy, betyg eller vad det nu kan vara som vi (tjejer speciellt) är så bra på. Varför inte se ens egna kurviga form som något bra, eller varför inte glädjas år att vara modellsmal om det är dessa gener man faktiskt har. Inse att man får sämre betyg i matte eftersom man är bättre på att skriva istället.


Alla är vi fina och bra!

 


Det vill nog jag och många andra också upptäcka. Så jag försöker...gör ni det också.


  

Av Izabella - 27 december 2010 08:11


God morgon på er!

 

Ville visa den nya parfymen jag fick av mor och far, den är så fin och god! Radiance


Mannen min har åkt på jobbet så nu är jag ensam. Idag ska jag friskna till!

Jag måste jobba och träffa mina vänner ju, vill höra hur alla andras julhelg har varit...

Ska inte gå ut en enda minut men jag försöker avboka en tid jag har på vårdcentralen pga det - dumma telefontider! kan man det inte finnas ett speciellt ställe dit man hör av sig när man vill avboka?


Hursomhelst, jag tänker fixa iordning en sen frukost och njuta den i soffan med Gossip nu :)



  

rea

Av Izabella - 26 december 2010 21:49

Tittar lite smått på Nellys mellandagsrea; 


Cyta Dress 2 SEK 249, Ichi - NELLY.COM

Billig nyårsklänning?

Playful Skirt SEK 169, Only - NELLY.COM

Söt

Abby Long Skirt SEK 79, Jeane Blush - NELLY.COM

Kul att jag hade min sån här kjol första gången nu på julen och nu är den på rea ;)


  

Av Izabella - 26 december 2010 21:06


Hej på er och annandagen!

Julen har varit underbar på många sätt. Det bästa är att jag fick tid att vara med den bästaste familjen som finns    och äta julmat, prata, spela Othello, wii, ta emot tomtarna med mera. Samt bara-vara-tid.

Ja, det var två tomtar haha. De pratade finska ;) Vi har ofta tomte lite på skoj sådär även fast alla är nästan vuxna hos oss.


Det enda som var lite jobbigt var dock att jag var (är) förkyld med feber.

Samt att jag inte fick vara med älskling så mycket. Nu är han dock här hemma med mig och vi har fördrivit det mesta av kvällen med att se A-team (jag sov på hans axel och han såg rättare sagt) och Gossip Girl (det var vad jag fick av honom, 3 säsonger!). Tidigare idag trotsade jag förkylningen och åkte med till stan med mina tjejer en liten sväng, vi var bland de första på mellandagsrean och jag hittade precis det jag sökte. En fin vårjacka som jag ska ha med mina nya skinnhanskar när snön smälter bort, samt underkläder och nya ringar.


Jag tog nästan inga bilder under julen men nu får se sen när jag får dem från vår egen fotograf"syster" Tessa.

      

en sjuk bella och en frisk syster gör sig iordning


  

Presenter. Har jag verkligen varit så här snäll? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? :D Tack så mycket alla, de var så himla bra!


Hoppas alla andra hade och har en bra jul och tar vara på tiden med sina nära och kära!

 

  



Av Izabella - 23 december 2010 10:19


Hej torstag och december nr23!


Hur kan det ha gått så fort? frågar man sig ofta idag. Men det är också den här dagen som den stora julstämningen infinner sig. Jag ska åka till min vintriga by i eftermiddag, och jag återkommer nog här på bloggen och hemma på söndag. Så, från mig till alla er som läser och alla jag tycker om:




Alla dessa klappar nästan packas ner snart;)



  




  

Av Izabella - 22 december 2010 21:11


Idag har det varit en seeeg dag, jag har varit tröttare än tröttast...

Tur att det finns kaffe! Slagit in alla paket har jag i alla fall gjort, fint blev det.


Och nu på kvällen har jag fixat det sista med den egengjorda inlagda sillen som jag ska ta med till byn imorgon. Gjorde skånsk senapssill och vinbärssill 



 


  




Av Izabella - 22 december 2010 09:12


God morgon! Jag ska slå in julklappar nu :)


Ni får ha det bäst...


  

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards