mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under februari 2011

Av Izabella - 3 februari 2011 15:39


Hej igen, jag och syster tittar på TopModel 11. Jag blir alltid så sugen på att modella då!


Det är bland det roligaste som finns, adrelalinkicken man får när man går ut på catwalken är svårt att slå...


     


  

Av Izabella - 3 februari 2011 12:37


Det har varit en lugn morgon och förmiddag här hos mig.

Kaffe och god frukost tillsammans med GossipGirl. Nu spanar jag på annonser på arbetsförmedlingen. Snart ska syster komma!   


  


Ute är det lite dimmigt och vitt i himlen. Jag kanske ska ge mig ut mot centrum lite senare, det återstår att se.

Hoppas att ni tar vara på dagen idag!


Nu kommer flisan...  



Av Izabella - 3 februari 2011 10:28

Min bakgrundsbild just nu:

     


Denna dag råkade infalla mitt i ett gemensamt bråk vilket gjorde det till en av de sämsta dagarna i mitt liv samtidgt som det var en av de bästa. Men du stod där. Du var med mig och jag kände ditt stöd. Det är det viktigaste.


Det är ganska länge sedan vi träffades nu. Ja, om man räknar de första gångerna är det väldigt länge sedan. Som barn, men när vi träffades på riktigt alltså. Knappt 18 var jag, ibland känns det som nyss men det var evigheter sedan. Jag var mycket yngre då. Det är otroligt vad man kan växa som människa på bara ett par år men man förstår inte förrän efteråt hur mycket man mognar under just dessa år. Tonåren upp till vuxen ålder känns dubbelt så långa som alla andra år i ens liv. Det händer dubbelt så mycket och man blir nästan överväldigad av allt. Jag är glad att det är några av dessa år som jag fått dela med dig. Du gör mig starkare och jag hoppas du vill stanna och växa ännu mer med mig. Att jag är smart nog att inse att det är ödet. Vårt liv tillsammans har just börjat men det känns som det alltid har funnits där.


This is our fate, I'm yours.


  




Av Izabella - 2 februari 2011 19:36



     

Jag idag


Den här dagen har varit väldigt mycket hit & dit haha

På schemat stod det "träffa Fanny" och så skulle jag åka till LTU och fixa några saker. Alltså först dit, sedan till stan där jag träffade F och vi gick en sväng innan jag följde med henne till hennes farmor och farfar och lite annat.

Kul att träffa dig vännen!

Sedan hem. Nu sitter jag här med tekoppen.


Ibland kan man ju undra. Hur tänker ni?

Jag tycker att den viktigaste uppgiften för en förälder är att försöka förstå sitt barn och stå bakom det som ett stöd genom hela resan kallad livet.

 

Till en början som en liten kompass som visar vilken väg som är mindre skumpig och leder någon vart. Men med tiden måste barnet få göra sina egna misstag. Välja vägar som inte leder någon vart och hitta nya. Pröva hur den egna kompassen fungerar. Tillslut har det ju blivit vuxet. Då får man försöka lämna pekpinnarna på hyllan och inse att ens lilla bebis inte är liten längre och att ansvaret är borta. Bara stödet borde man ha kvar. Råden när de vuxna barnet vill ha dem.

 

  

Av Izabella - 1 februari 2011 23:51


Hmm, kan inte riktigt sova. Har inte riktigt ro i kroppen och huvudet.

Dessa var i alla fall hur underbara som helst eller vad tycker ni?


Jag tror att det blir en korthårig huskatt anyway. Jag älskar tigrerade (surprise?) och sköldpaddsfärgade. We'll see. Det blir nog en pojke i alla fall.


         

Maine coon                                              
                                Huskatt


Svart-vitt är ganska fint också hihi. Jag älskar katter, de är alla underbara.


  

Av Izabella - 1 februari 2011 20:55

   

Hej på er! Vi kom nyss hem från en överraskningstur till svärisarna. Trevligt.

Resten av dagen...


    

Hittade liiiite för mycket i klädväg om man säger så, så det blev att lägga tillbaka och lägga tillbaka. Idag passade liksom allt och jag ville ha allt. Ge mig pengar!


Jag träffade nämligen Linnéa på stan, vi tog en kaffe, pratade om allt möjligt men mest om det vi tänker mest på just nu: Jobb och framtid.

 

Nu är vi lite i samma sits vi två fast med ombytta roller. Förut var det jag som hade mycket i skolan och var påväg mot ett osuddigt mål medan hon gick hemma, nu slutar jag skolan för en stund och hon har börjat att läsa på vuxenutbildningen. Det vi har gemensamt är att inte riktigt veta vad vi vill och gå omkring med en undran och en klump i magen. Tur att vi har varandra på denna slingriga väg kallad livet.

Ibland känns det ju en aning hopplöst.


Ja, tror inte att jag nämnt det här (knappt någonstans) men jag har insett att jag inte har någon motivation över för skinner, Freud och alla andra psykologisnubbar. Det har olika orsaker, det har varit en jobbig tid ett tag  men framförallt jag känner att jag inte alls är intresserad av det vi läser, vill tillbaka till utvecklingspsykologin där man lär sig om kroppen mer så det känns som om jag är på lite fel utbildning. Det ska handla om människor men jag tror att jag fokuserade på fel del av människan? Jag ska fundera vidare och sadla om. Måste tänka ett tag först, men nu har jag provat på detta och kanske har en liten mer aning om vad jag ska läsa, det känns bra.


  



Av Izabella - 1 februari 2011 11:22


Förmiddagen har fortsatt med pilates, dusch och nu

Sitter jag och tittar på efter tio där Elin kling är med och visar upp sin vårkollektion för H&M, fint!


Snart ska jag åka till stan och universitetet och fixa några ärenden, såhär ser jag ut denna soliga (så soligt att man vågar hoppas på en tidig vår igen) februaridag:

    

Strumpbyxor, Shorts och cardigan HM, spetstop Gina, halsband gammalt.


Se till att hinna ut en sväng i solen allihopa :)


  




Av Izabella - 1 februari 2011 09:11

God morgon!


Jag gillar H&M's enkla shorts, de finns i olika färger och kostar bara 49:

Sedan detta halsband blev jag helt kär i:


Lite tråkigt att jag skriver mindre men så är det ibland..

Hoppas ni får en bra dag!


  

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards