mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under februari 2011

Av Izabella - 23 februari 2011 23:09


Jag står verkligen på botten. Det är inte kul det här, hoppas att när jag legat här och blivit lite skitig och slut, så kommer solen att visa sig där uppe och jag känner mig redo att klättra upp igen.


The perfect sky is torn

 

 

 

Hur kan man vara så dum?


Migrän är inte kul. Kul och ironiskt är att jag igår pratade om just denna åkomma och hur hemskt det är med en arbetskollega. Jag sa att det är tur för mig för jag brukade ha det för många år sedan, på högstadiet och nu kommer det bara "någon gång per år". Huuh..dumb thing to say I guess.  

Av Izabella - 23 februari 2011 13:43


Idag stejkar kroppen mer än vanligt. Huvudet vill sprängas, samtidigt som magen ser ut och känns som ett bebishem i fjärde månaden och jag håller på att somna. Kaffet här kan jag inte dricka för det messar upp min mage ännu mer om den redan är irriterad. Suck     


Jag som vill åka till centrum på ett par timmar och sätta mig med Emma på stammisstället, hoppas att det lugnar ner sig. Annars måste jag avboka och jag behöver verkligen den där latten och tjejsnacket med en fin vän.

När jag inte gör några måsten alls idag (utom jobb) så tycker jag att jag kan må liiite bättre också. Bara för att klaga en smula.


Life's a bitch and then you die - bara för dig Anette.


  

Av Izabella - 23 februari 2011 09:50


Hej på er och onsdagen (fredag för mig!)


Tänkte bara visa månadens finaste Nelly-klänningar:


Vintage Cocktail Dress SEK 379, Kling - NELLY.COMVintage Cocktail Dress SEK 379, Kling - NELLY.COM

 tänkte på dig Linnéa dessa hade passat så fint!

Finns även andra fina i seglarstuk. Du borde gilla det här vårmodet.


Navy Dress SEK 599, Dept - NELLY.COMThe Sun Dress SEK 379, Kling - NELLY.COM

Frida SEK 199, Tutti Frutti - NELLY.COMBloom Dress SEK 379, Kling - NELLY.COM

Och fyra blommiga helt i min stil, nu vill jag ha värme!


  

Av Izabella - 22 februari 2011 12:00


Hej, har precis ätit en massa tacos till lunch. Tur att jag har ett kontorsjobb då jag är såhär mätt...


Tar det lungt en stund nu efteråt. Jag skulle beställa en ny hårtork för några dagar sedan, och då passade jag på att belöna mig själv, samt mjukstarta mitt lugna liv med en mysdress!

Längtar till denna velourdröm landar hos mig...


  

Ellos 349:-


Sedan har jag även börjat älska nattlinnen (ännu mer), tänkte tipsa er lite:


 

Vendela Chemise SEK 299, Underbart - NELLY.COM  


Den första är från Nelly, andra Ellos och de två längst ner har jag länge önskat mig från H&M.


Mys!


Ha det så bra och Lycka till G och F på er resa! Vi ses kanske i Maj.


  

Av Izabella - 21 februari 2011 13:31


Hej igen.


Har just varit på massage, det är lyx när man är trött på jobbet!

Hon såg dock att jag inte tränat på ett tag och bråkade  på att jag måste träna mer rygg och mage (inte konstigt då mitt träningsuppehåll börjar bli oändligt långt). Jag är så otroligt överrörlig så gör jag inte det kommer jag att få ajajaj om en 15 år. Jag som inte gillar maskiner och styrka! Får väl börja med det när jag känner att jag har ork.


"vanliga människor får ont när jag kommer i det här läget, dig kan man ju böja in under bänken" - när hon skulle knäcka låsningar.


I sommar - då du!


Än så länge kan jag bara drömma, allt annat är i princip fysiskt omöjligt och då får det vara så.


  




Av Izabella - 21 februari 2011 07:06


Godmorgon!

Jag har lite halvpaus på bloggen som ni kanske märkt, har inte alltid energi till detta för tillfället. Det blir i alla fall inte lika många inlägg, lika glada inlägg och lika många dagboksinlägg.

Sitter på kontorsstolen och det har precis börjat ringa. På ett sätt är det skönt att jobba då det är lågsäsong, är stor skillnad och det går bättre med lite mindre att göra nu när jag har en sån här period i livet.

Det är jobbigt när en del av mig vill hoppa upp ur sängen som vanligt och se fram emot jobb medan den andra bara vill dra täcket över huvudet. Hela mig är naturligtvis jätteglad att jag har det här, skulle aldrig säga bort jobb om jag inte hade annat för mig men just nu är det extra svårt att hitta energin på morgonen. Ett tufft år och det är inte över än. Hoppas jag kan ladda batterierna snart och så småningom bli mig själv igen.


Hoppas ni har en jättebra Måndag.

Träna, gå ut och promenera, träffa vänner och ha det bra för mig också.


  


Av Izabella - 18 februari 2011 19:52


Jag orkar egentligen inte skriva något speciellt men jag hittade ett till astro som stämmer ganska så bra om man säger så...


"Mars blir ett uppvaknande för dig. Du inser plötsligt något om din nuvarande situation och vet hur du ska löra problemet. När du bestämt dig känner du dig väldigt lättad. På jobbet väntar fler utmaningar än du egentligen orkar ta dig an. En god idé är att göra en prioriteringslista och sedan hålla dig till den..."

 

Jag brukar tycka att såna här månads, vecko och dags-horoskop är bullshit, hur kan det vara sant liksom? Men den senaste tiden poppar det upp fler och fler som stämmer. Lite kul är det.


Jag ska ha en väldigt jobbig början på året enligt de flesta (hello?) och sedan efter halva ska det vända. Alltså sista halvan av -10 och första av -11 är skit och sedan vänder det. Något ska hända i augusti som får mig att le igen, men vet inte vad än!

  

Av Izabella - 17 februari 2011 07:19

 

Pssst... Jag har glömt ladda mobilen över natten så den är död. Linnéa, om du fortfarande vill ses efter jobbet så kommer jag till stan ca 16.20 Smedjan.

Jobbnr (min växel): 0920-235002


Mitt liv är väldigt upp och ner just nu, jag vill vända det rätt men det är svårt att ändra livslånga mönster. Efter 20 år har kroppen börjat säga ifrån "jag orkar inte mer", för mig är det att orka lyssna på den innan det är alldeles för sent.

Jag tar ett steg i taget.

Det syns inte men det känns.

 

"Så bestämd som du är mot dig själv, borde du vara utåt lite mer. Och så snäll som du är mot andra, borde du vara mer mot dig själv" 

  




Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards