mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under april 2011

Av Izabella - 8 april 2011 18:18


Det var alltså tjejen till vänster ovan som jag träffade idag :)


Bilden är kanske från 1996?  Jag minns det i alla fall, vi var påväg och skulle se Pippi Långstrump på biopremiär, och om man klädde ut sig fick man present ;)Mamma har sytt tröjan, och tjocksockarna från turkiet har jag kvar än. Snacka stora skor...


Hihi det kan vara så roligt att titta på gamla foton, jag gör det ofta och får tårar i ögonen. Just Linnéa har jag träffat för en sådär 17 år sedan och vi har varit vänner sedan dess!


       

Av Izabella - 8 april 2011 18:02


Denna fredag har jag träffat finaste Linnéa för en runda på stan och fika. Morotskaka :)

Fyndade bland annat dessa muggar på Indiskas vårrea, älskar stora te/kaffemuggar och jag vill många udda, inte alla i samma så dessa fick gå med i samlingen.

  

 


När jag kom hem hade kycklingen tinat och jag gjorde någon slags soppa/wok med den och nudlar,kokosmjölk,grönsaker, röd curry och lime. Gott!

Nu har jag duschat och är helt slut så jag sitter här:


    Kaffe och vänner   


Hoppas ni har en bra fredag!


 

Av Izabella - 7 april 2011 17:53


Marin vårstil på jobbet igår:  


   

 Chinos Bikbok, långärmad tröja Gina, Stickad T-shirt och ring H&M, örhängen Ur&Penn


Det blev en väldigtväldigt kort vecka där denna vecka, skönt. Nu är det ju nästan som att jag har haft två veckors semester! och jag känner att liiite mer energi strömmar i kroppen faktiskt...Känner mig lite mer laddad inför högsäsongen!


Även om jag var där lite så är jag ju inte mindre uppskattad :)

Fick en hälsning från Linda fast jag var ensam i rec:


 

gullis


Sedan har vi bestämt oss för att anmäla oss till vårruset! Jag har ju inte tränat alls på månader utom powerwalks och liite annat och jag ska som sagt inte det heller, så jag har lovat mig själv att bara göra detta för att det är kul, jag får väl gå i värsta fall. Tycker det är kul att göra något med girlsen at work när firman sponstrar så jag kunde ju inte säga nej...

Verkar som det blir två lopp för mig i vår alltså (hela familjen ska springa blodomloppet igen), nu försöker vi bara få ihop till 6 stycken tjejer så vi kan vara ett lag i vårruset = få en picknickkorg. Vi är ju som inte sååå många females på vår firma om man så säger ;)


 

Av Izabella - 6 april 2011 16:45


...att vara medlem på butiker och webshops! Jag är det på nästan alla jag handlar på. Sedan är jag expert på att komma ihåg erbjudanden och reor, så jag får nästan alltid allt lite billigare. Ni ska veta hur mycket jag tjänat på att alltid ta med mig H&M kortet och handla på klubbdagar..!


Och nu är jag glad, jag ville ha de där skorna från Reebok och jag är ellos-medlem. Hittade skorna på deras sida. Där har man just nu värdecheckar på flera hundra :)

Det gjorde att jag kunde välja och vraka för 300 gratis, en bolero och ett par mjukisar blev det. Alltså blev det Två plagg + bra dojjor = 800 kr (amazing!)

 

Den här var det, hur söt som helst!

Dessutom får jag tillbaka 5000 på deklarationen! WOHO   


 



Av Izabella - 6 april 2011 07:19

Vilket aprilväder! och jag som tänkte gå hem idag, hoppas det lägger sig senare och inte är så mycket slask? man kan ju drömma :)

En annan sak som jag drömmer om är ett par nya löparskor, det är 3 år sedan jag köpte mina Nike air och det är för länge om man springer mycket. Som många vet får jag inte köra igång med någon hårdträning denna säsong, beach 2011 överlåter jag till er andra hehe :'( Är stolt över mig själv som lyckas ta det så lungt (även fast jag vantrivs en del) det är första gången!

Ändå vill ha ett par skor till hands om jag blir sugen. När jag kan tillåta mig att njuta av träning utan press är det ju nyttigt, så jag kanske kan ta upp löpningen bara lite smått och kravlöst...

Reebok eller Nike eller Puma är det som gäller för mig, och mest är jag inne på Reebok - som mina promenadskor! Funderar på dessa lite billigare, Hosscat heter de:

Nu är det en kopp starkt och pappersarbete som gäller!


: * på er! 

 

Av Izabella - 5 april 2011 15:31


Jag behöver en ny plattång. Jag har använt den jag har i typ två år nu, dag ut och dag in. Den börjar minst sagt bli sliten -  precis som mitt hår!!

Jag som hade lyckats få ett så bra hår efter klippningen, nu är det påväg ner igen, topparna är så kluvna och det år så risigt, för att jag slarvat ett tag och som sagt är det också pga min dåliga plattång.

Vad ska man välja? Tipsa gärna.

Det måste vara en väldigt bra eftersom jag ska använda den nästan varje dag, den måste gå att ha hög värme på (220) eftersom jag har så tjockt hår, och den ska slita så lite som möjligt + inte kosta skjortan...


Dessa tittar jag mycket på nu från LYKO:


Ga.Ma cp1 i gruppen Herr / Elektronik / Plattång hos Lyko Hair AB (11-100)Ga.Ma cp1


Be Gorgeous Mini G5 Leopard i gruppen Herr / Elektronik / Plattång hos Lyko Hair AB (84-211) Be Gorgeous Mini G5


Någon som har någon av dessa?



  


Av Izabella - 4 april 2011 18:01


De senaste fem åren har jag jobbat större delen av somrarna, speciellt förra då jag jobbade Maj-September, 07-16 varje vardag + övertid.

Så kommer det nog att bli denna sommar också. Därför är jag så otroligt tacksam för att jag får ha såna fina dagar som dagen idag har varit, då och då nu istället. För solveckan i spanien, det kommer jag att behöva! och för alla fina människor runt omkring mig som stöttar mig.

Då kan jag kan försöka samla på mig all den energi jag bara kan inför jobbhalvåret.


Ni vet hur jag mår just nu, de flesta i alla fall. Jag vill inte skriva så mycket om det här i bloggen, men för en "vanlig" människa kanske det är tufft att aldrig vara ledig. Jag är ingen vanlig människa, jag är för mycket människa. Det brukade funka, tills nu i vinter. Då jag inte helt oväntat, tog slut.

 

Men just idag känns det faktiskt lite bättre, jag får sådan fin energi av alla mina fina vänner och familj, ni är guld värda.

 

 



Av Izabella - 4 april 2011 17:34

  

Jag har haft världens bästa lediga dag idag. Vaknade sent och gick upp och år frukost framför vänner. Senare drog jag på mig träningskläderna och gick ut i regnet för en powerwalk, urskönt! Väl hemma igen blev det lite lättare magträning innan dusch och sedan har jag suttit och sett på denna film:

Jag älskar verkligen kläderna, låtarna - ja allt. Det är ju SATC so what else?


Mitt i filmen plingade det på dörren och där står Anette med sin mamma Anne :) De kom bara förbi en liten sväng men de hade med sig så fina blommor och godis till mig vilket gjorde mig sååå glad. Tack!

    

Nu väntar jag på min man som ska komma hem och äta viltskav i pita med grönsaker med mig...

 Och juste:

En annan överraskning som verkligen gjorde min dag fick jag när jag kom hem från powerwalken, så nu är denna örn påväg hem till mig:



  Tack så himla mycket!    


You with the sad eyes
don't be discouraged
oh I realize
it's hard to take courage
in a world full of people
you can lose sight of it all
and the darkness inside you
can make you fell so small

But I see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you

 


Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards