mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under april 2011

Av Izabella - 15 april 2011 13:35

 En liten uppdatering innan jag springer iväg. Äter lunch bestående av ägg, lax och sallad.


Jag är påväg till stan där jag ska möta syster och förhoppningsvis beställa brillor den här gången... sen ska vi nog gå en runda innan det är dags att möta upp andra "systern" Tessa. Vi ska förbi hemmakväll och hämta mat från sushibar innan vi åker hit. Ikväll är det filmkväll!

 

 

Av Izabella - 14 april 2011 17:15


Nu är det klart!

Efter mötet med chefen idag kände jag mig väldigt nöjd även om det såklart tar emot lite. Jag kommer att mer semester än jag trodde innan jag börjar heltid för det blir första Juni istället för Maj som brukar vara, så jag kommer att ha semester i över en månad fram!!

Hälsan i första rummet är mottot jag måste följa så det där andra som tar emot försöker jag strunta i. Jag skulle ju nämligen kunna använda denna tid till att komma på vad jag vill göra med mitt liv eller söka andra jobb men istället ska jag forsätta ta det lungt precis som jag borde. Nu kommer jag säker kunna göra ett mycket bättre jobb när jag verkligen behövs också.

Äntligen får jag slappna av på riktigt första gången på alldeles för länge...

(även om jag fortfarande är stand-in så helt ledig är jag nog inte men näst intill)


Nu är min uppgift att vilavilavila och göra precis vad jag känner för så att energin börjar strömma tillbaka till mig.


Senare när andra börjar gå på semester - då är det min tur att slita, men det kommer att vara med mer energi än jag har nu tror jag!


 

Av Izabella - 14 april 2011 11:24


Hej! Hoppas ni har det bra den här torsdagen, jag trodde det var fredag idag och blev lite stressad. Men nej bara torsdag. Jag jobbar inte men ska in till firman idag om en stund, lite ärenden. Kan visst inte hålla mig därifrån trots semester ;) Promenaden dit får bli dagens motion.

     

Vad hittar ni på då?


 


Av Izabella - 14 april 2011 10:20


En låt började plötsligt på Spotify och jag fick nästan rysningar.



Den här låten spelades mycket under tiden jag och Anton hade ett långdistansförhållande, eller vad man ska kalla det, hemskt var det i alla fall.

Alltid känna att tiden man har tillsammans rinner iväg och att man snart ska vara åtskilda flera dagar igen. Det var verkligen en utmaning, men det gjorde oss nog starka som par redan från början. Inte som om det var väligt långt ifrån varandra, sådana förhållandet undrar jag hur man får ihop. Istället blev det som om vi stärktes av att sakna varandra. Mamma och pappa tyckte dock inte det var så kul att se sin dotter så sällan, all tid i hemstaden skulle ju tillbringas med honom.


Just såna här minnen, foton och låtar från tiden då man var nyförälskade. Från första året, det tror jag betyder mycket för ett förhållande. Att man blir påmind om hur spännande och pirrigt allting var och varför man har varandra. Fastna inte i vardagsträsket och ta aldrig varandra för givna! Det är nog mina bästa tips   


 

Av Izabella - 13 april 2011 19:44

   

Spetstunika Gina tricot, jacka Vila, Kofta Jean Blush, jeans Lindex, väska Scorett, armband indiska H&M m.f, ring pieces.

Just for fun.

Så himla härligt att man kan börja använda skinnjacka igen!!


Jag har ganska nyss sagt hejdå till Emma som var med mig på stan och sedan hemma en sväng, alltid lika kul och nu var det extra kul då hon hade sin nya tattoo ;D Blir sugen på en till... haha jag började fundera på när det var jag gjorde den förra och trodde heeelt fel. Det var i october 2009, så ca 1,7 år sedan :)


En ny lotion inhandlades bland annat --->

Yumyum.


Vi har vääärldens tvättberg som kommer att försöka bestigas imorgon, jag rensade garderoben idag och insåg hur mycket som faktiskt var i tvätten, herregud, Vågar inte skriva här när vi tvättade sist...minns det inte ens vid närmare eftertanke. Puss på er!


 


Av Izabella - 12 april 2011 19:52


Jag och mina vänner Gabriella och Fanny bodde tillsammans i två år under tiden vi gick gymnasiet, och även året vi pendlade umgicks vi hela tiden.


Vi tre har haft våra tvister ja, vi är väldigt olika på många sätt, men vi är fortfarande vänner och kommer nog alltid vara det. När man kommer så nära varandra blir det liksom lätt både upp och ner men man hittar oftast tillbaka.

Är man så nära sambos som vi så är det klart att man alltid har ett band!:)


Nu är de i alla fall sedan månader tillbaka och volontärarbetear i Israel, galningarna! Det är ett av de sista ställena på jorden som jag skulle vilja åka till men jag hoppas ni har det jättebra tjejer! 


Ex-sambosarna förra sommaren innan western farm.


Det var ju er dröm, att sticka iväg och leva livet medan jag var tråkig i era ögon som skulle "vara hemmafru med Anton" haha. Er plan var att åka direkt efter gymnasitet men istället tog det två år :)  Jag tycker hur somhelst att det är härligt att ni tillslut tog er iväg.  Happy for u


 

Av Izabella - 12 april 2011 19:23


Hejsan, jag har just avnjutit en godChili con carne som älskling slängde ihop. Innan det kom jag hem från centrum där jag och sis spenderade några roliga timmar. Men fyfan vad svårt det ska vara att köpa glasögon! Det var ju det som var dagens viktigaste uppdrag och jag provade säkert 40 par idag, men det är så svårt. Jag vill hitta de som verkligen passar min stil. Ser ganska läraraktig ut i många ska jag säga :) La undan 2 och ska fundera lite, kanske beställder imorgon.


Gina har fått in så himla fina smycken igen, vi stod där länge...

  Älskar min syster  


Sedan hittade jag något annat..

 


Denna väska är såå snygg, det har jag tyckt ett tag nu. Men eftersom jag inte vill lägga flertal tusen på riktig design så har jag letat lite efter en liknande. Så ser jag i en tidning att Scorett har gjort en slags ripoff i budgetversion. Den blev min, och det var nog meningen också för det var bara en kvar!! Så nöjd för jag har letat så länge efter en ny väska. Min förra svarta-varje-dag-över-axeln-kompis fick jag slänga då den efter några år gick sönder i banden.


NU har jag kedjor istället ;)


 

Av Izabella - 12 april 2011 13:54




Hej på er. Nu är jag sådär ofattbart trött, och jag som trodde detta skulle bli en dag då jag verkligen skulle njuta av ledigheten. I alla fall ska jag snart gå till bussen och åka till staden där jag och syster ska mötas för några ärenden. Och shopping såklart!!


Innan har jag suttit och smygshoppat på Nelly, eller försökt komma på vad jag ska byta mot, Dessa skor

Manela SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM

  

som jag beställde för ett tag sedan passade inte i 37, så jag testade 38 men det visade sig att dessa inte heller sitter bra. Modellen sitter dåligt på min fot så det känns som jag ska ramla, så jag måste skicka tillbaka även dessa. Besviken..de var ju så snygga!! (mycket snyggare i verkligenhen och hade kunnat piffa upp vilken outfit som helst):


Det är åtminstone bra att de har expressbyte, då kan man bara skicka tillbaka varan och klicka hem en ny hur enkelt som helst utan kostnad.




Puss  


    

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards