mat mode och livet enligt bella

Direktlänk till inlägg 19 december 2007

Igår

Av Izabella - 19 december 2007 11:28

...

Blev det för mycket bara. Bägaren rann över.

För mycket tankar- för mycket känslor- för mycket allt för mitt inre system att klara;


För mycket Hund  

För mycket Skola                                          +Lotta-besvikelse

För mycket Möss

För mycket Stress

För mycket dåligt självförtroende          

  

Och för lite fanns det också ett par mycket betydande saker som var.


För lite Träning

För lite Sömn


Jag brukar vara ganska bra på att tänka positivt o tänka att det är bra, för då ställer hjärnan in sig på det och det blir så. Kallas mental träning. Men jag fungerar bara inte tillslut om för mycket saker kommer och snor all min energi. Det blir som att motorn går varm med det sista lilla bränsle som finns kvar innan jullovet för att sedan bara kracka ihop. Det hände igår.


Allt bara brast när jag kom hem till ett hus där allt är i en enda röra med förälrar springandes omkring för att allt måste fixas och flyttas om till den just nu enligt mig förbannade julen. Flis var så seg när vi skulle sätta kristyr på två <3-pepparkakor som ska hänga i fönstret i köket. Jag tjatade-hon vägrade. Jag gick upp och pluggade och när jag timmar senare gick ner skulle hon naturligtvis gå och sova. Jag kände bara hur det svartnade framför ögonen. 'Då ska får jag väll göra själv då!'. Till köket, roffade åt mig florsocker, ägg och ättika som jag ilsket bara rörde. Den blev alldeles för lös, men det ville jag inte ens se. Kluddrade jag nått fult och fett 'Gott nytt år' på den ena pepparkakan.


Sedan blev jag lessen för att det blev så dåligt. Det är inte alls likt mig som snarare brukar vara överabitiös när det gäller att skapa. 'Skitjul, bara skit i allt ihop' tänkte jag och ville bara radera hela helvetes dagen ur historien.

Men jag älskar julen innerst inne.


Nu vet ni hur min dag var igår. Efter en dag då den inre bägaren bara fortsatt att fyllas på var Pepparkakor den lilla lilla droppe som behövdes för att få bägaren att rinna över.


Jag förstår dig mamma att du blev sur. tack för att ni försår mig och faktiskt får mig att må lite bättre ibland, även fast jag verkar vilja att huset ska sprängas. 'Kom och sätt dig och se det här i alla fall, det är bara i en halvtimma." Hon vet att om jag tittar på energiska positiva Blossom känns det kanske lite bättre.


förlåt syster




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Izabella - 27 november 2011 15:54


  Jag vill prova blogga på ett nytt ställe, och Devote tycker jag verkar bra om man vill skriva om mode. Därför får ni nu följa mig på:   http://bellasgarderob.devote.se/   Min gamla blogg kommer dock också att finnas kvar!          ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:27


Förrsten hörrni, kom ihåg att tända första ljuset: Detta är från förra året men samma ljus tänds idag:)        ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:03

  Hej vad gör ni idag? Här har vi en stanna-inne-hela-dagen-dag vilket är givet efter igår. Vi tänker beställa pizza och bara ta det lugnt. Kaffe och DH betyder det för mig ;)   Jag har i alla fall tittat runt på klädsidorna som valigt, här är ...

Av Izabella - 26 november 2011 22:22

         Topp Vila (som jag fått), leggins H&M, skor Dinsko, kofta Gina, Armband SNÖ och HMtrend, Örhängen Pieces.   ...

Av Izabella - 26 november 2011 20:55

                 Hej på er! Jag, flisan och Anton sitter här och väntar på att en liten sen middag ska bli klar. Vi pustar ut efter att hela kalaset har åkt hem. Alla dem bästa familjerna var här alltså min, "stora familjen", Antons och ha...

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards