mat mode och livet enligt bella

Direktlänk till inlägg 28 november 2007

<> Kapitel 11

Av Izabella - 28 november 2007 19:57

En telefonförsäljare ringde just, en av de personer man hatar för stunden utan att känna dem.. Jag tycker faktiskt lite synd om dem som förmodligen inte har något bättre jobb än att dag efter dag sitta med en lur upptryckt i örat och höra att ingen är intresserad, inte intressant, inte inresserad..inte..det måste tära på ens jobblust en hel del. Eller ännu värre de som bara slänger på luren.


Kanske är där jag slutar?


Jag har kommit hem sent idag efter att ha räknat tal utan synbar lösning, jagat bussar som inte kom och och tillslut insett att allt bara blir värre. Från en vag aning på den första bussen av de fyra jag åkte idag. Inte ens något så pålitligt som luciatåget verkar särkilt bra nuförtiden. Och allt går i hundratio, minst. Nu är det snart jul igen. ibland vill jag liksom att det ska gå fort och ibland sakta. Hela livet känns som ett enda telefonförsäljarjobb. Just nu kan det gärna fortsätta som det gör och gå OS-löpar-snabbt fram till jullovet som borde sega sig fram som att pulsa i snö.


Hur som helst så är jag trött och försöker ignorera känslan av besvikelse. På mig själv. Jag har som mål i skolan att alltid göra mitt bästa, men idag. Jag tycker inte om känslan att inte räcka till. Trying is not good enough. You have to have someting from the start.


Jag har kämpat och kämpat mig till toppen på högstadiet. och nu är botten nådd, i matematikens underbara värld. Eller vad sägar du Norman? hursom helst ska mitt lönlösa försökande snart vara över. För för en gångs skull ska jag ge upp. För min egen skull ska jag lägga mig framför ditt tåg. Jobba med naturen i stället för mot strömmen. Jag kommer gå som en blandning av samhälls, djur och någon hälsa-linje. Men annat vorde ju egentilgen helt stilrent korkat. Gör inte sånt som du kanske möjligtvis någon gång kommer att behöva. Spara inte saker av samma typ heller.


Jag måste bara klara de ett och ett halvt år som är kvar och sedan ska ännu ett nytt kapitel i sagan om den här själsligt hemlösa flickans liv ta sin början. 

Kanske i England.

 
 
Minna

Minna

29 november 2007 10:27

Får jag inte de jobben som jag ska söka nu (städare & biliotikarie, då ska jag bli telefonförsäljare. Jippi (inte..)

http://den-annorlunda.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Izabella - 27 november 2011 15:54


  Jag vill prova blogga på ett nytt ställe, och Devote tycker jag verkar bra om man vill skriva om mode. Därför får ni nu följa mig på:   http://bellasgarderob.devote.se/   Min gamla blogg kommer dock också att finnas kvar!          ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:27


Förrsten hörrni, kom ihåg att tända första ljuset: Detta är från förra året men samma ljus tänds idag:)        ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:03

  Hej vad gör ni idag? Här har vi en stanna-inne-hela-dagen-dag vilket är givet efter igår. Vi tänker beställa pizza och bara ta det lugnt. Kaffe och DH betyder det för mig ;)   Jag har i alla fall tittat runt på klädsidorna som valigt, här är ...

Av Izabella - 26 november 2011 22:22

         Topp Vila (som jag fått), leggins H&M, skor Dinsko, kofta Gina, Armband SNÖ och HMtrend, Örhängen Pieces.   ...

Av Izabella - 26 november 2011 20:55

                 Hej på er! Jag, flisan och Anton sitter här och väntar på att en liten sen middag ska bli klar. Vi pustar ut efter att hela kalaset har åkt hem. Alla dem bästa familjerna var här alltså min, "stora familjen", Antons och ha...

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards