mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under maj 2010

Av Izabella - 14 maj 2010 12:49

Jag och min Anton ska precis dra iväg och hämta upp hans båda bröder+Therese på Kallkällan. Vi drar till deras stuga och spenderar större delen av dagen där :D Bloggar när jag är hemma igen, hoppas det inte börjar regna!


Av Izabella - 13 maj 2010 20:07


Dagen idag har spenderats på Ica, i tvättstugan och på varsitt håll ute/vid datorn lite då och då. Ätit massa grillad kyckling med potatissallad. Trötta har vi också varit och tankat både mys, vila och kaffe mellan varven. Chokladbollar lyckades jag fixa ihop också, det var ju chokladbollens eller rättare sagt; negerbollens dag igår. 

Effektiv dag.


Nu är jag nyduschad och mätt. Snart börjar Bella&Tyra show. Har för tillfället ingenting i hela världen att klaga på känns det som!


Ps. Sedan lovade A att köpa en ny säsong SexandheCity till mig;)

Puss!

Nu ska jag gå in på HM och kanske beställa något fint...  

Av Izabella - 12 maj 2010 21:27

Imorse vaknade jag på lite fel sida och sedan blev det inte bättre när jag väl kom till jobbet. Jag lyckades inte komma in på datorn och därmed växeln, faxen och alla andra system som man behöver. Eftersom jag skulle sitta ensam med bara en kvinna i Umeå att byta av med och alltså svara i nästan hela norrbotten så var det ju lite stressigt om man så säger. Kan lägga till att den där enda telefonisten förutom jag själv inte fick växelsystemet att fungera som det skulle. Hon var ännu mer stressad än jag själv. Efter x antal samtal hit&dit, ringa helpdesk osv osv så lyckades jag ta mig in och kunde börja jobba. Kul morgon!

*känn ironin*


Resten av dagen var hyffsat lugn i alla fall, vilket ju var skönt. jag och min kollega Anton drog och hämtade upp Simon och vidare till stan där de gick på stadium och jag in i shopping.

Jag hann jag röja på HM lite och springa in i Tess och Flisan. "Vad gör du här?" utbrast jag och T typ samtidigt haha.

Subway var nästa där jag mötte upp Emma med en supersnygg ögonmakeup. Testade chicken italian som också var super.

Det var härligt att någon fattade att min dag började dåligt i alla fall, bland det första min barndomsvän säger är; "fyfan vilken dag jag har haft!" (förresten, jag vet att min  mans dag inte heller var toppen så det kanske var något fel på den här dagen? vi planerade i princip dubbelt självmord där i morse:)

Efter massor av prat och subwaykaka drog vi hit hem och fortsatte prata. Miniprommis hanns även med innan Pierre ville ha hem sin kvinna;)



World's greatest cookie?har dock bara

smakat choklad.

 

 

UPDATE: Dagens var förresten när vi kom in på ämnet hästar och livet vi hade då.

Det var lite småsvårt att minnas alla termer man använde osv.

Emma: "...typ när man ska göra skänkelvikning i rondell" 

haha, hon menade förtås i en sk. volt (cirkel).

Det lät mycket roligt just då.

 

 Kram!

  



Av Izabella - 11 maj 2010 09:17

Sitter på jobbet. Trodde att jag skulle vara i full gång med att läsa mig något nytt växelsystem. ärs, det var ju ingen skillnad typ så jag är glad.


Efter fyra ska jag med A till stan en sväng. Han ska kolla på inlinesstavar och jag på en bikini :)

Vill ha den till höger, hoppas den passar! sedan kanske jag tar en annan överdel också att byta med. Älskar HM's nya badkollektion, snygg&budget!



  

Av Izabella - 10 maj 2010 18:53

Känner för att leka lite fjantig och bortskämd.

Vad är ni "beroende" av i vardagen? Lista fem saker.


 

1.Choklad i någon form

 

2.Extra proffesional tuggummi

 

3.Genomskinligt nagellack

 

4.Kaffe / te (alltså något av det då och då)

 

5.Att diskbänken är fri och rentorkad

 

Nu menar jag inte helt självklara saker som typ tandkräm och deo, men lite andra.

Annars är jag ju beroende av träning också men det tar jag inte med. Kärlek skulle ju egentligen också stå högst upp men det gills inte.

Ja, ni fattar - smågrejer!

Min lista var ganska tråkig, skriv något kul/annorlunda!


 

 

 

Om ni vill kan ni även göra en lista av vad ni hatar/avskyr i vardagen;)


1. Disktrasor ( de stinker och är äckliga! haha man kan ju undra hur det går ihop med 5:an på förra listan)

 

2. Torra händer

 

3. Att pissa, tycker det är astråkigt och är alltid pissnödig

 

4. Att täcket alltid åker fel när jag sover, vaknar och fryser för det är fel väg.

 

5. Att jag inte har choklad eller något annat sött hemma när jag är sugen!


Jag utmanar Tessa, Felicia, Linnéa, Angelica och Emma! =)

 

  

Av Izabella - 10 maj 2010 16:07

 åå, vet inte hur jag ska göra med kategorier på bloggen. Det är skitjobbigt att skapa en ny, då måste man flytta över alla inlägg dit (har inte ens orkat fixa över alla som hör till den senaste "bellas entertainment").

Samtidigt har jag väldigt länge, ja sedan bloggen skapades velat ha en där jag bara skriver om hälsa, fundrar på att komma till skott med det nu. Men det är ju så himla mycket av det jag skiver som rör detta ämne, plus att jag har en kategori som handlar om mat.

Ska man kanske fixa en som heter "Bellas hälsa och träning" och sedan lägga till "och hälsa" till "Bellas mat". Eller bara ha en med hälsa.. eller..Haha dagens I-landsproblem.


Vad tycker ni?


Ikväll ska vi i alla fall ha det helt skönt har jag bestämt, hoppas bara att inte A har migrän (vi har som väntat på att den ska komma då vi inte sett den på ett tag). Han har i alla fall planerat att laga Lax på saltbädd med kokt madelpotatis till, asgott!

Ska även titta på förkväll (brukar titta lite grann varje dag). Isabella Löwengrip är nämligen med idag, hoppas det går bra för henne. Go bella !


Imorgon ska jag jobba! Det är för att förbereda mig för när jag ska vara själv i receptionen hela sommaren  samt att det är en massa nya saker jag måste lära mig. Skulle inte tro att det blir så mycket bloggande så, men vi får se hur mycket jag har att göra! Sedan ska jag träffa Emma också   


Ha en bra kväll!


  


Av Izabella - 10 maj 2010 14:14

     


Idag blev det både styrka (>20) och kondition (40). Jag brukar ju dela upp det, men eftersom jag misstänker att både imorgon och på onsdag kommer att bli lugna dagar körde jag en mix för hela kroppen.


Ibland kan jag undra vad ni tror egentligen?

Jag har inte den kropp jag har idag enbart för att jag hade så hög förbränning under hela min uppväxt eller att jag var senare utvecklad.

Det har lagt en bra grund, men det är ju långt ifrån allt. 

Fortfarande verkar många jag känner tro att jag kan äta vad jag vill och hur mycket jag vill utan att gå upp i vikt. Det är verkligen inte sant, utan jag är som vilken 19-årig tjej som helst. Förutom en sak: Jag lever ett hälsosamt liv.

Jag tränar nästan varje vardag när jag har aktiva perioder i livet. Är det inte ett hårt löp-pass eller yoga så är det alltid en promenad. Tänk bara på vilken hund jag skaffade. Flatcoated retriever- inget för soffpotatisar haha. När jag hade henne kanske jag började dagen med en 5km promenad och sedan sprang jag 5 km till senare, ja ni fattar. En mil/dag.

Nu när jag är utan hund växlar jag löpning, inlines, styrke, pilates och ibland simning. Det är inte varje dag i ett helt år, alla har ju mindre aktiva perioder även fast man håller sig frisk. Men, Jag har aldrig haft ett inaktivt liv. Mycket vardagsmotion, blir stressad av att bara slöa framför TV:n till exempel.


Jag äter bra. Varken som västa GI-fantasten eller efter någon jävla soppdiet. Hade aldrig kunnat eller velat göra det, jag älskar ju mat och det bästa för kroppen är faktiskt att äta varierat.

Att unna sig choklad eller annat som man tycker är gott. Men det finns en balans, hamburgare är inte min favoritmat, jag dricker aldrig läsk och minns inte när jag sist åt chips. Ni fattar :)


Det här betyder inte att det inte finns saker som jag skulle ändra med mitt utseende eller att jag är helt nöjd med att vara så pass smal. Jag skulle inte tacka nej till större boobs eller ass. Jag älskar när jag får välmusklade ben och avskyr när de tappar volym. Jag älskar också kurvor! Men jag har den kropp jag har och går jag upp i vikt utan träning så lovar jag att det inte bara är på de rätta ställena det sätter sig. Som för alla andra.


Just nu fokuserar jag på muskler och att vara fast. Detta betyder mycket träning och mycket protein. Jag kommer inte att slå mig ner med chipspåsen i högsta hugg när desperat housewifes börjar på tisdag, däremot kanske med mörk choklad och te.


Ville bara skriva av mig lite hurni. Jag får inte allt gratis genom mitt arv.

Det finns inga supermänniskor!


  

Av Izabella - 9 maj 2010 22:15

Hej! Ska börja med att säga att Kattis och Jocke hann inte hit idag men de ska komma till luleå snart igen. Då får jag chansen att umgås med underbara Oscar igen <3


  

Bilden är tagen av duktiga tessa

 

Annars har jag varit med Linnéa. Vi åt lunch på Sub&Co, och satt och snackade ett bra tag innan vi knallade iväg till shopping en snabbis och till sist hem till ett tomt hem på öster. Mannen hennes är visst i Umeå.

 

Vi fixade tacos till middag och sedan satt vi och tittade på flera avsnitt av Halv åtta hos mig och drack te som ett par gamla tanter.

 

Tack Lainaja för en bra dag och tacos;)

 

Vi började prata om vad man inte gillar med sin kropp osv, och jag kan ju säga att du inte är riktigt klok älskade vän, vet du hur många som skulle byta sin pojkvän mot din look?

      

 

Jag vill också fara till Mallorca era fuskisar!

 

Vi drack förresten också Tequlia rose med lite grädde till och det blev rena döden för min mage. Trodde inte jag skulle reagera så kraftigt men på vägen hem när jag promenerade så blev det bara värre och värre. Hade lust att sätta mig med ryggen mot ett träd och grina. Men smärttålig som man är tvingade jag mig ända hem.

Har bara mig själv att skylla!

 

Det är mystiskt det där. Ibland kan jag tåla mer, som för ett tag sedan klarade jag att äta jordgubbar med ganska mycket vispgrädde utan att magen blev mer än bubblig, andra gånger räcker det med en matsked mjölk för att jag ska ligga och krama på golvet typ. Som tur är går det över ganska fort i sådana lägen.

 

Ps.Erik, I want your hat (n your girlfriends ass;)

 

God natt!

 

    

 

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards