mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg den 3 maj 2010

Av Izabella - 3 maj 2010 20:40

 Intuition rakhyvel

Glöm allt vad slöa hyvlar innebär

 

idag har jag rakat benen med en ny rakhyvel som jag beställt för att pröva. Den var toppen! Alltså det här låter helt skruvat, men kan bara inte sluta känna på mina vader!

Den är superbra! Efter bara ett enda drag överallt och sedan torkat dem har mina ben blivit superlena. Allt i ett. Annars har det varit vanliga rakhyvlar eller vax som jag kört på.


Här kan man beställa och testa. OBS! Kom bara ihåg att kolla så det inte är något som ni sedan måste avboka.


  

Av Izabella - 3 maj 2010 13:44


Nu har jag lyckats med att både ta mig hem och med att deklarera. Det är så väldigt enkelt när man väl gör det nu när mobilern och datorerna styr i samhället:) Stämde gjorde det och det verkar som om jag får ett oväntat tillskott på kontot framöver. Härligt!


Fasar lite inför visningen nedan, har värsta finnen som jag verkligen hoppas försvinner. Önska mig lycka till!


  


  

Av Izabella - 3 maj 2010 11:28


Hej! Är i kyrkbyn. Ensam. Jag vaknade på natten och kom fram till att jag inte deklarerat än. Mina lönespecer har jag inte ens hemma. Suck, det blev alltså att hoppa på bussen efter frukost och börja rota igenom pappas papper väl här, hela familjens post ligger tillsammans i en låda. Nu måste jag bara hem och jämföra samt ringa eller gå in på nätet.

Behöver jag säga att detta är en dag då jag inte känner mig så vuxen?


Senare har jag inte så mycket planerat utom det vanliga, men det är bra  - känner att jag behöver en till vilodag. Sliten är ju inte något man vill vara i någon högre grad när man ska visa upp sig för hela Luleå på onsdag...


  

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards