mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg den 13 april 2007

Av Izabella - 13 april 2007 22:00

Hejssaan nu har jag kommit hem från min kära kusin Mikaela och hennes kille Tommy i Övertåne. Det var kul där tyckte jag. Trots alla dagar veckor månader och faktiskt år som gått sedan jag var med henne på riktigt förr så var det kul. Trots att det finns större mellanrum mellen oss nu än förr.

Tommy var helt OK. Förrut Så tyckte jag att det var ganska så stor åldersskillnad om man skaffade en kille som var typ 6 år äldre och så, men det verkar ju funka bra iaf. Man märkte typ inte av det. Jag har också noterat hur praktiskt det är att ha en kille som har bil. Har åkt mycket i hans volvo när jag var där.

Vi 3 har bland annat åkt till happis och gått på IKEA och djuraffären där. Det var rätt kul och jag träffade emma och hennes familj där också, vilket var ganska oväntat. Båda som bara; Vad gör du HÄÄÄR??? :) saknar Emma o Ea.

Vi for också till en kinarestaurang och åt. Jag tog tonfisksallad + Isvatten och Mik och Tom tog varsin pizza + cola, kännde mig ganska nyttig ;)

Jag har också träffat en massa av hennes och hans kompisar. Vissa vanligt och vissa bara genom bilrutan, för vi ha farit runt och i Övertåne och stannat titt som tätt på parkeringsplatser och snackat med folk och haft lite biljakter. Funfun ;) Dom har ganska häftigt kompisgäng för hon känner några tjejer som är i vår ålder och han är kompis med deras killar.

Har fått lite träning också för jag har joinat mik på hennes airobic, eller hur det nu stavas.

Vi har oxå spelat TV-spel och larvat oss. Lite surt bara att vi kom till näst sista banan och sen fick Game over.

+++en massa massa andra saker. Tycker jag har hunnit med MyCkEt på bara typ 2 hela och två halva dagar. Dock lite besviken på att jag inte fick se nån Marcus Fagervall komma gående på gatan..

Jag har inte haft speciellt mkt otur trots att det är fedag den trettonde. Men så tror jag inte på skrock heller.



Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards