mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under mars 2010

Av Izabella - 23 mars 2010 20:38



 

Jag önskar er alla en trevlig tisdagskväll!

och hoppas att ni sjunker ner i TV-soffan till veckans bästa program.

 

Först Desperat Housewifes och sedan Cougar town.

(vanligtvis brukar jag se det senare på resprisen, men ska ju ändå inte upp imorgon så jag kanske låter A gå och lägga sig ensam)


Vem diggar inte Courtney Cox? Hon är ju asskön och man kan inte låta bli att känna igen miner och uttryck från Vänner-Monica.

Lite härlig humor och feel-good på det och du sitter som klistrad. Sedan så kan jag känna igen mig så mycket i Joles, som hon spelar. En äldre version av en mer humoristisk jag? Man kan ju drömma om att se ut så i furtioårsåldern. Hoppas bara att jag är lyckligt gift och inte singel, det skulle väll vara det enda ;)


    

Av Izabella - 23 mars 2010 20:14


Idag har jag sjukanmält mig. Inte alls mått bra. Vad är det med den här vintern egentligen? Har aldrig haft så många sjukdagar som nu. Fast det är inte någon jäkla förkylning eller halsfluss som har dragit ner mig utan den här gången, min gamla vanlig mage. Vet inte varför riktigt, den kände väll att den får krångla så sällan nuförtiden med all sojamjölk att den bestämde sig för att ha en sådan dag. Haha jag vet inte... Tänker vara hemma imorgon också så att jag förhoppningsvis är fit for fight på torsdag!


Flis hade fått ett paket från Nelly som egentligen är mitt, det verkar inte som om de lyckats med att ändra adressen. Beställde detta för några dagar sedan:

Femme Long Tank Top SEK 149, Vila - NELLY.COMAurora Fringe Top SEK 149, Serious Sally by Rut m.fl - NELLY.COM


Som Anton betalar, han tycker om när jag har tanktopar och ser fram emot den där spetsklänningen...Tack söt!

Finns så mycket kläder jag vill ha!

Bland annat dessa klänningar från Gina är ju superfina:

Och en bikerjacka av något slag, det är som om de är gjorde för mig - helst i svart skinnimitation, fast det måste vänta till stockholm. Tänkte även leta lårhöga skinn-stövlar där...Längtar! 


Nu till något annat.

Idag var det egentligen Pilates på träningsschemat men det skippade jag givetvis, det är inte som om man vill ha en timmas mag-fokus i detta läge. Tog en hyffsad prommis i solskenet när kramperna hade uppehåll. Så Härligt!

Igår sprang jag också, och det kändes som om jag flög fram och kunde göra det hur långt som helst kontigt nog, vädret påverkar mig så otroligt mycket :)

I övrigt är jag djupt försjunken i universitetstankar.


  

Av Izabella - 21 mars 2010 19:59


Har just sett repriserna av Cougartown och Gossip girl. Good stuff! :)

Idag var en bra dag. Hos Kjell (Annette är i Sthlm), bjöds det på renskav med pressad potatis och lingonsylt. Mums! Till efterrät åt jag jordgubbar med tofulife-jordgubbsglass, vilket smakade helt underbart somrigt och fräscht. Det blev också en massa skämt och massor av skratt, även om en saknades... 

Söndagarna är oftast inte like deppiga som förut, det känns bra.

Imorgon är jag med min klass !



Ha en bra fortsatt kväll och en bra start på nya veckan imorgon!  


  

Av Izabella - 21 mars 2010 13:48

 Som vanligt var det Ica Maxi som stod på schemat när vi vaknade denna söndag. Men det känns faktiskt inte såå tråkigt, vi har gjort det till en vana nu och handlar allt vi behöver på en vecka typ så det är bara söndag morgon man måste till affären. Några dagar in i veckan börjar vi på en ny handlingslista som sedan ligger på bordet och man får fylla på om man kommer på något. Mycket bättre än att bara sätta sig ner och skriva innan man ska iväg, då glömmer man oftast något!

Det som är ännu härligare är att det är så lite folk¨på affären och vi brukar ta varsin french-hotdog när vi kommer dit lite som brunch. Det här är mycket skönare än att släpa sig iväg mitt i veckan på kvällen när man vill vara inne och ta det lungt.


Hursomhelst, nu har vi hunnit med en miniprommis och är inne och vänder, ska till kallkällan och äta då Kjell fyller år idag. Grattis svärfar!




    

"Pokerkungen" eller Antons farsa för några veckor sedan haha.


Vi höres.

  

Av Izabella - 21 mars 2010 00:15

Sängen fick visst vänta lite.

Fick lust att publicera detta nu också:

Jag tycker att det är väldigt roligt att se hur min "lilla" vovve är nuförtiden. Enligt Petra har hon mognat mycket både fysiskt och psykist trots att flattar inte är vuxna förrän i fyraårsåldern.


Hon är en bra snygg 2:åring iaf...

     



Vilket inte borde vara så konstigt.. På senaste går det bara bättre och bättre för Flathams. Lavas halvsyster bland annat, är bara året äldre än Lava, men dessa är hennes titlar: 

BIS-VALP I
1:1 junkl CK BT-3

1:2 CK junkl World Dog Show
4xCert

CACIB BIR

BIS-Jakt

BEST IN SHOW
2xCert

CACIB 2xBIR BIG-2 Finland
1xCert

CACIB BIM Norge
1 nkl klassvinnare jakt


Hon har alltså också Selma som mor, och det här är bara en av alla hundar som duktiga Gunilla har lyckats placera. Det var inga dåliga gener jag bestämde att min första och enda hund skulle ha. De är ju friska som nötkärnor de flesta också och med det mest underbara temperament...

Engagerade flatte-sugna människor? Kolla in norrbottens bästa kennel (enligt mig :)


På ett sätt skulle det vara kul att se hur långt hon kan gå i utställningsringen och annat men det är inget jag riktigt bryr mig om, hon lever ju livet med en härlig familj där både skoterturer, fjällvandringar, båtturer och en massa andra äventyr står på schemat. Vad mer kan en föredetta matte begära? 


  

Av Izabella - 20 mars 2010 22:59


Bilden är snodd av angelica. Alltså den där---------------------->


Idag har varit en riktig fixardag här hos oss! Först var det tvätt, tvätt och tvätt som gällde, men mellan de 5 maskinerna och lika många torktumlaromgångar (och typ dubbelt så många turer till tvättstugan) hanns det med både taveluppsättning, sänglampsuppsättning, dammsugning och diverse annat.

Vi är så bra, tänk att vi från början har vi varit ett team när vi jobbade tsms i varumottagningen på Ahlsell och nu jobbar vi tsms i vår gemensamma lägenhet. Vem hade anat det här början av i Juli 2008? ;D

 


Efter den produktiva dag vi hade var vi ganska trötta men for ändå hem till byn för Charlies-pizza och bastubad. Vilket vi verkligen inte ångrade!

Mamma och pappa hade fram till idag inte gett oss någon inflyttningspresent, vilket vi fått av både Maija och Roland (XXL-kokbok) och av Kjell och Annette (Strykjärn+glögg innan jul). Så när vi öppnade dörren till tvättstugan/basturummet efter middagen var det som att komma till något slags spa utomlands. Tända ljus överallt, Eros Ramazzotti (italiensk sångare) spelandes, varm bastu redan och vatten i hinken.. På bänken stod kall öl, färsk ananas+vintruvor och salta kex, mörk lyxchoklad och whiskey till Anton mm.

Inte nog med det, där låg ett stort vitt lakan, två stora lyx-badlakan och ett förkläde oöppnat. Där lyckades ni bra med presenten M&P :D

WE LOVE.


Nu är vi utvilade och mätta på Hawaii. Glada och varma och snart ska vi nog dra oss till sängen med de nymonterade sänglamporna ovanför. Livet är allt härligt.  

  

Av Izabella - 19 mars 2010 20:05


Sitter och äter det som är kvar av kladdkakan direkt ur formen tillsammans med jordgubbs-tofulineglass. Ni som läste frukostinlägget - det här den mindre nyttiga delen av min dag. Och inte det första onyttiga jag äter ens, har även ätit choklad i förmiddags. Men det är fredag! (lådsas att det gör någon skillnad fast det inte gör det, äter knappast nyttigare än det här på veckorna heller)...

Hade bestämt mig för att låta den där kakan ligga kvar i frysen, men kunde inte låta bli. Kanske borde baka mindre istället?

Jaja, dricker grönt te till i alla fall...;) Kramar!

 

  


Av Izabella - 19 mars 2010 09:33


  



 

Ända till september
(Det finns inget bättre -92)


Peter Lemarc


   


 


Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards