mat mode och livet enligt bella

Direktlänk till inlägg 5 februari 2010

Motsägelsefull dag = Härlig dag

Av Izabella - 5 februari 2010 09:38

 

Första maskinerna tvätt är igång nere i tvättstugan (fYfaaan vilket berg - man förtår inte hur mycket det är innan man börjar) och jag ska smått börja städa här. Toan och köket först innan dammsugaren åker fram för att inte väcka eventuellt sovande grannar.


Igår blev en bra dag. Som ni förtår kan man inte följa ett sådant där schema som jag gjorde till punkt och pricka, det var mest ett förslag på hur min vecka kunde se ut. Planer ändras ju, flyttas om och läggs till hela tiden. Hursomhelst så var jag till stada och träffade Jannie. Fick veta vilken butik jag ska visa kläder för (hemligt;) och att det ska vara 25 modeller, hur sminket ska gå till mm. Fotad blev jag för att make-up artister och hårstylister ska kunna förbereda sig. 

Sedan gick jag på stan en sväng och det var mycket svårt att hålla emot när jag hittade det ena billiga och ursnygga plagget efter det andra samtidigt som jag har shoppingförbud. Som tur är gäller inte det underkläder så jag fick med mig 3 par trosor hem. Jag gick ju självklart så fick till över 8 km gång idag.


På vägen hem var jag förbi Kvantum och köpte lite gott och när jag kom hem gjorde jag två mycket motsägelsefulla ting. Satte mig i fotöljen och


Åt Ben&Jerrys (läs Sliskig&Onyttig glass) samtidigt som jag läste Topphälsa (läs Toppenbra tidning om man vill ha dåligt samvete.)

 

Visst låter det bra - B&B blir dessutom ännu värre för mig eftersom den innehåller mjölk (dock har det visat sig att jag tål den mycket bättre än många andra glassar, åtminstone om det är New York Super Fudge Chunk - gOtt)

Men det är så det ska va ibland :D


På Em/kvällen bestämde vi oss för att hälsa på Göta och Göte igen (de bor ju i Jonny och Marias hus när de är på semester), vi hade ju lovat att hinna förbi dem minst en gång till innan dem åker tillbaka till Pajala. Sagt och gjort - och fika blev det självklart. Och te.

Efter det for vi också förbi en sväng till Kallkällan och den familjen för att catcha up lite innan vi landade i vår egen tvåa igen för lite kvällsmat och sängen. Mysigt.


Men HerrEguD vad jag måste städa nu. Vi ses!


  

 
 
angelica

angelica

5 februari 2010 11:01

oooh får jag veta vilken butik ? =D
Du kan skriva en kommentar i bloggen så tar jag bort den när jag läst så ingen annan ser ^^

Har inte träffat jannie än och fått veta nå än, blir spännande :) Det är ju nära nu ^^

http://angelicato.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Izabella - 27 november 2011 15:54


  Jag vill prova blogga på ett nytt ställe, och Devote tycker jag verkar bra om man vill skriva om mode. Därför får ni nu följa mig på:   http://bellasgarderob.devote.se/   Min gamla blogg kommer dock också att finnas kvar!          ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:27


Förrsten hörrni, kom ihåg att tända första ljuset: Detta är från förra året men samma ljus tänds idag:)        ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:03

  Hej vad gör ni idag? Här har vi en stanna-inne-hela-dagen-dag vilket är givet efter igår. Vi tänker beställa pizza och bara ta det lugnt. Kaffe och DH betyder det för mig ;)   Jag har i alla fall tittat runt på klädsidorna som valigt, här är ...

Av Izabella - 26 november 2011 22:22

         Topp Vila (som jag fått), leggins H&M, skor Dinsko, kofta Gina, Armband SNÖ och HMtrend, Örhängen Pieces.   ...

Av Izabella - 26 november 2011 20:55

                 Hej på er! Jag, flisan och Anton sitter här och väntar på att en liten sen middag ska bli klar. Vi pustar ut efter att hela kalaset har åkt hem. Alla dem bästa familjerna var här alltså min, "stora familjen", Antons och ha...

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards