mat mode och livet enligt bella

Direktlänk till inlägg 12 januari 2010

Lovelovelove

Av Izabella - 12 januari 2010 10:25

Det är många affärer som man inte tänker på att dem finns på nätet. Även om man inte handlar lika mkt på det sättet så är det kul att titta efter inspiration tycker jag. Som Monki har jag just upptäckt även på nätet. Detta bälte måste jag nästan ha när det kommer ut:


  

Och här är några andra söta plagg jag hittade. Vad sägs om en cupcake-klänning ;) En sådan BH utan byglar och vadd har jag länge velat ha.

      

Jag älskar också t-shirtarna med de söta, lite galna monki-trycken som dem nu säljer för 60 kr styck i butiken :D

På stan hittade jag ett par vanliga mörkblå jeansleggins på Bikbok. Eftersom jag använder mest leggins men bara hade ett par i jeans var dessa en välbehövlig investering. Dock hittade jag senare ett par skitsnygga på Gina som de just packat upp och nu kan jag inte bestämma vilka jag ska ha kvar (båda är lockande men inte för plånboken). Vad tycke ni?

Dessa är dem från Gina:

Dem är så coola men vet inte hur mycket jag kommer att använda dem.

Just nu funderar jag på att ge mig ut på stan igen, har en bok som behöver lämnas igen, jag har fler CV:n att lämna ut och så måste jag kolla några andra saker, bland annat en badrumsmatta jag såg på hemtex.

Ikväll ska vi en sväng till Rolle&Maija, bara för att det var ett tag sedan , och jag behöver ge dem pengar för IKEA-grejerna. Sedan blir det att hämta tvätt mm hos Kjell&Anette innan vi kan återvända hit till tuna för middag.

  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Izabella - 27 november 2011 15:54


  Jag vill prova blogga på ett nytt ställe, och Devote tycker jag verkar bra om man vill skriva om mode. Därför får ni nu följa mig på:   http://bellasgarderob.devote.se/   Min gamla blogg kommer dock också att finnas kvar!          ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:27


Förrsten hörrni, kom ihåg att tända första ljuset: Detta är från förra året men samma ljus tänds idag:)        ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:03

  Hej vad gör ni idag? Här har vi en stanna-inne-hela-dagen-dag vilket är givet efter igår. Vi tänker beställa pizza och bara ta det lugnt. Kaffe och DH betyder det för mig ;)   Jag har i alla fall tittat runt på klädsidorna som valigt, här är ...

Av Izabella - 26 november 2011 22:22

         Topp Vila (som jag fått), leggins H&M, skor Dinsko, kofta Gina, Armband SNÖ och HMtrend, Örhängen Pieces.   ...

Av Izabella - 26 november 2011 20:55

                 Hej på er! Jag, flisan och Anton sitter här och väntar på att en liten sen middag ska bli klar. Vi pustar ut efter att hela kalaset har åkt hem. Alla dem bästa familjerna var här alltså min, "stora familjen", Antons och ha...

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards