mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Izabella - 14 januari 2010 21:34


Har kommit hem från kallkällan för ett tag sedan. Där bjöds det på äppelpaj också fick vi äntligen med oss tvätten därifrån. Nu sitter jag med mitt favoritte Mareld med honyng i och kollar bloggar.


Det är ett te från teshoppen uppe i strand (bredvid Waldorf) som nu har stängt, så jag får snåla med det. Har fortfarande ont i magen och konstant illamående. För ett tag sedan höll jag på att gråta igen för ingenting - The ugly truth med att vara kvinna antar jag.


Dem säger att det är bra att röra på sig då man har mensverk osv, det har jag märkt kan fungera, men jag tycker inte alls om det utan vill helst bara krypa under täcket och försvinna (när jag har känsliga stunder). Ni känner säkert igen er...


Jag gillar att ha badkar


Det var i alla fall otroligt skönt att bada badkar, hade riktigt varmt vatten, skum och tända ljus. Sedan la jag en såndär självvärmade ansiksmask - gud vad bra huden känns efteråt, vill göra detta oftare!

Såna där mini-hemmaspan tycker jag alla ska unna sig då och då när det är vinter, kallt och mörkt. Ännu mer då man känner sig lite hängig och hormonstinn som jag gör. Har man inte badkar kan man alltid bara ta en varm lång dusch, göra hårinpackning, ansiktsmask och fixa naglarna. Bara det att unna sig något extra gör mycket.


Ha en fortsatt bra kväll. Godnatt!


  



Av Izabella - 14 januari 2010 12:27


Idag har jag städat hela morgonen, mellan de sjuttioelva varven till tvättstugan. Nu när bokningssystemet funkar igen, funkar bara en av maskinerna i rummet jag råkar få. Typiskt, även fast jag började tvätta vid 9 när det öppnade så hann jag bara med två omgångar, och den ena hann bara vara i torkskåpet en stund så den är blöt fortfarande. Nu är i alla fall lägenheten skinande ren, älskar när det är såhär fräscht!



 

Nu måste jag bara baka en paj och bli osams med grannen så platsar jag bland dem här^^


Mannen skulle tydligen beställa skrovmål idag på jobbet. Det sitter han förmodligen och mumsar på just nu :) Själv kokar jag te med honung och ska äta en macka till det, hade bara (för) lite ravioli till lunch.


Har världens mensvärk och känner mig helt seg i hela kroppen, benen är som spagetti men jag försöker hålla humöret så högt det går i alla fall.

Ska nog ta en spa-eftermiddag för mig själv. Tappa upp ett bad, lägga ansiksmask, hårinpackning och fixa naglarna. Känns som om jag behöver det. Middagen ska jag laga senare också, den består av fisk i ugnen och ris. Bilen skulle tydligen gå till Kallkällan ikväll också för att hämta lite tvätt, får se om jag hänger på...


Ha det!




  

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards