mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg den 23 maj 2011

Av Izabella - 23 maj 2011 06:55


God morgon Måndag!


Igår kom mammas bror Tomas och hans Paula och hälsade på i huset, samtidigt som jag gjorde det. Allihopa sov över också så det blev trevligt. Paula är en sådan människa som alltid får mig att skratta   


Vidare så kom Gabriella också som jag inte träffat sedan i februari när hon åkte iväg utomlands så nu hade hon mycket att berätta om äventyren i Spanien och framförallt Israel. Bruna Gabbi med nästan platinablont hår naturligt!


Den enda nackdelen med att sova över i byn är att jag inte kan sova, sover kanske två timmar under nätterna, men är det bara då och då så funkar det. Jag är glad att slippa konstanta sömnproblem under längre perioder/år som jag haft förr.


Nu kör vi nya veckan! Den händer mycket kul. Synd bara att jag inte kan ta massage idag på jobbet pga förkylning. Blir hemmamys efter hemkomst i alla fall då jag är så trött. Och så duktig! för denna vecka ska inte bli fullsmockad med aktiviteter så fort det blir en ledig stund, utan då kanske det istället blir Sex and the city- pauser med jämna mellanrum, älskar att det går att se om serier fler gånger och de är ändå lika bra. Om det är någon som vinner i hälsa genom att se på TV så är det jag. Jaja nu börjar telefonen komma igång, Ciao!


 

Välkommen är också Alfred. Mitt kusinbarn som föddes igår, så himla roligt. Oscars bror är det. Längtar tills vi får träffa honom.

   

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards