mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under september 2008

Av Izabella - 11 september 2008 22:28


Måste vara en av mina favoritlåtar (och kanske filmer också)

Av Izabella - 11 september 2008 22:02

Lava är dålig i magen :/ hon vill ut och poopa hela tiden, på natten fick jag gå upp kanske 5 gånger. Hon har varit dålig i ett par dar, men inte såhär mycket som det har vart nu. Undrar vad det är och hoppas hon blir bättre...


När jag kom hem igår fick jag också veta att hon tuggat sönder två såna där dusch-"puffar" och två, hör och häpna; RAKHYVLAR! Det har hon gjort en gång förut också, när en hade ramlat ner. Nu är dem högt upp så fattar inte hur hon kommer åt dem. Som tur är har hon inte svalt själva bladen.  


Idag har jag haft en fullbokad dag. Har snabbstädat typ hela huset (kallar det att snabbstäda, för det var så skitigt o stökigt att bara det hade tagit hela dan om jag hade gjort det ordentligt) vart ute med hunden, hängt tvätt, storstädat till kaniner, fixat disk och lagat mat för att vara exakt. Känner mig duktig haha. Okey, en liten paus hann jag med - låg i syrrans säng och kollade på "The delvil wears prada", all alone :D


Hoppas på lite mer sällskap imorgon =)


pS. tkr lite synd om lilla fannyy, hallå dansande partypeople sökes! och ni får inte vara såna som avbokar i sista sekunden! Jag kanske är din nästa fredag ;P

Av Izabella - 10 september 2008 20:14

Jag kommer hem vid 6 och går ut med hunden. Och hon är fullständigt hopplös - drar som ett psyk, lyssnar inte på nått och är bara helt sjövild. Jag blir sur - hon blir envis, och så är vi där. Vi bråkar det första vi gör, skitbra. Sedan tänker jag (redan halvt förbannad, men försöker utstråla att så är inte fallet) att hon förmodligen behöver hjärngympa, så jag tar några godisar och börjar med några övningar på gräsmattan. Självklart har inte promenaden hjälpt ett dugg utan hon är laddad till tusen och kastar sig i marken när man säger ligg etc. Låter ju bra? men inte när dem är för fokuserade, allt blir bara fel i farten. Jag ger upp, tänker jag och släpar med mig kräket in.


Understimulerad undghund av rasen Flatcoated retriever är inte det första man vill hålla på med när man själv är trött och grinig. Dåligt samvete får jag också såklart..

 Skitbra hemkomst med andra ord. Hoppas det blir bättre imorgon, då ska jag ta med henne på en riktig lågsväng och få ur henne lite energi.


Dem hade tillochmed slutat sälja chai i smedjan.


Först var jag glad iaf, the sunshine väntade ju på mig utanför bussen.

I dubbel bemärkelse tillochmed, det hade nämligen varit dåligt och sen blivit finare typ nån timme innan jag kom :}


Juste, världen gick inte under idag som alla sa.


Av Izabella - 10 september 2008 13:59


Vi har just haft utrotningshotade djur, och fast det också är en intressant kurs ville jag bara sova under filmen ;)


Om 10 min har vi samma ämne igen fast i den här salen (så bra att ha lektion bakom en dataskärm, somnar inte lika lätt), sen slutar jag, FÖR VECKAN ^^


hemhemhem till sköna Luleå.

hoppas att det (som det brukar=) är finare väder där. Fast det är ju inte fredag så man kan ju inte vara säker.. hursomhelst ska jag stanna på stan först, träffa A över en chai latte, sen ska jag hem och vara med vovven. Sen är det SOVA som gäller...

 


Krya på dig ensamma fanny gumman, tänker på dig :)

Av Izabella - 8 september 2008 10:41

Du är en psykolog!


"Du är god. du är bra med människor, väldigt tålmodig, osjälvisk och full av kärlek. Även om du är kungen på att förstå och förklara andras känslor, så får du ofta problem med dina egna. Då önskar du att det fanns en till du att prata med. Någon som var minst lika bra på att lyssna och förstå. Någon sådan finns kanske inte."


  http://www.jobbafrisk.se/yrkestestet.php


    Vård & Hälsa
Juridik/Försäkring

Du är en sån person som andra människor värnar om att ha med när det handlar om grupparbete eller något liknande. Alla vet nämligen att du får saker och ting gjorda i tid och att de blir gjorda på ett korrekt sätt. De vet också att du ställer upp om någon annan har kört fast och att du är glad, trevlig och lätthanterlig i största allmänhet. Det är helt enkelt ordning och reda på dig. Du har ett stort tålamod och tycker inte alls att det är jobbigt att lyssna på andra människors problem i timmar och komma med tips och råd. Satsa gärna på yrken inom vård och hälsa alternativt inom försäkringsbranschen, där dessa egenskaper kommer väl till pass

 http://www.kyguiden.se/Docs/Test.aspx




Av Izabella - 8 september 2008 10:04

Haft religion just. Mycket intressant kurs verkar det som :) Gillar hur jag lyckats komponera ihop min ind.studieplan, mycket djur kombinerat med lite naturämnen och sedan samhällsinriktat kommer bli slutresultatet..


Fanny väckte funderingarna om yrken igen i förra veckan.. i'm thinking:













Av Izabella - 7 september 2008 19:59


Different, but Still the very same.


"Det enda du kan vara säker på är att allt förändras"


Jag slogs av en tanke - jag tänker alltid att mitt liv står stilla, inget händer. När jag väl tänker efter, går kanske bara något år bakåt, ser jag hur mycket som faktiskt händer och hur mycket jag faktiskt förändrats.


En Annan Bella


Igår: Mys med Stardust. Väldigt bra film tycker jag..

Everytime you're near I feel like I’m in heaven, feeling high


Juste när jag skulle till stan var jag lite väl sen till bussen, den hade börjat åka när jag kom flåsande, så jag vinkade och den mycket vänliga manliga chaffen släppte in mig, och efter att jag fått fram ett "tack så mkt" säger han att det är lungt och sedan "gå och sätt dig, jag bjuder på resan".

Tänk vad snälla människor kan vara ibland, sånt där kan göra ens dag.

Han kompenserade verkligen upp en del av alla sura snacka-om-att-dom-har-fel-jobb-chaffisar jag och vännerna fått utstå under pendlingen förra terminen.


Idag: Skolarbete och hemarbete kan jag väll sammanfatta dagen med. Hittade en efterlängtat takidaskiva på Maxiica iaf, och hann se de två sista vänner-avsnitten på säsong 3.


Imorgon: Buss 06.00 till staden, vidare därifrån till öjebyn såklart. Men jag kommer hem på onsdag kväll! Vissa är nöjda med sitt schema :3


Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards