mat mode och livet enligt bella

Direktlänk till inlägg 1 juli 2008

spikhuvud eller bananlåda?

Av Izabella - 1 juli 2008 16:56

Haha har hört att det är vissa nyfikna familjemedlemmar som är inne här ;)


Har då också fått höra att jag svär mycket här, och det stämmer ju. Det gör jag sällan eller aldrig när pratar på riktigt, för det är så, enligt mig fult. "Brist på ordförråd" som svensklärarna säger.


Att jag svär mycket och skriver otroligt fult i vissa inlägg här är för att det är så svårt att uttrycka ilska på så många andra sätt när man skriver.


Så jag kan tänka mig att mycket av det man läser här inte låter så speciellt likt mig överhuvudtaget. 


Sen så kan jag säga att jag tycker de flesta av mina inlägg är grymt dåliga och jag tycker verkligen inte tycker att min blogg varken är bra eller läsvärd på nått sätt, therese skulle väll överväga att styka mvg:et i svenska om hon av nån andlednig skulle hitta hit :)

 Jag har övervägt att ta bort den flera gånger för den är så sämst, men kommit fram till att det inte gör något, Jag har bara bloggen för att jag ska skriva av mig då och då, för det mesta för mig själv och inte för att ni andra ska ha nått att läsa. Jag bryr mig inte om huruvida bloggen är populär eller ej, hur ofta jag upptaterar osv, det är tillochmed så att jag kan glömma bort att vem som helst faktiskt kan läsa vad jag klottrar här och inte bara några få. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Izabella - 27 november 2011 15:54


  Jag vill prova blogga på ett nytt ställe, och Devote tycker jag verkar bra om man vill skriva om mode. Därför får ni nu följa mig på:   http://bellasgarderob.devote.se/   Min gamla blogg kommer dock också att finnas kvar!          ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:27


Förrsten hörrni, kom ihåg att tända första ljuset: Detta är från förra året men samma ljus tänds idag:)        ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:03

  Hej vad gör ni idag? Här har vi en stanna-inne-hela-dagen-dag vilket är givet efter igår. Vi tänker beställa pizza och bara ta det lugnt. Kaffe och DH betyder det för mig ;)   Jag har i alla fall tittat runt på klädsidorna som valigt, här är ...

Av Izabella - 26 november 2011 22:22

         Topp Vila (som jag fått), leggins H&M, skor Dinsko, kofta Gina, Armband SNÖ och HMtrend, Örhängen Pieces.   ...

Av Izabella - 26 november 2011 20:55

                 Hej på er! Jag, flisan och Anton sitter här och väntar på att en liten sen middag ska bli klar. Vi pustar ut efter att hela kalaset har åkt hem. Alla dem bästa familjerna var här alltså min, "stora familjen", Antons och ha...

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards