mat mode och livet enligt bella

Direktlänk till inlägg 14 september 2010

Kärlek

Av Izabella - 14 september 2010 21:45



En känsla som är svårt att beskriva. Kärlek. "lek" slutar ordet på, men de flesta vet att det inte bara brukar innebära lek och roligt. Kanske i början, men då heter det ju kanske "förälskelse" istället. När man på riktigt börjar känna någon utvecklas det till vad jag ser som kärlek.


Ibland brukar jag tänka att det som kallas kärlek vid första ögonkastet mer syftar på förälskelse och det grundar sig (i den mening som i filmer) på utseendet. Vilket inte innebär riktig kärlek. Eller det kan det kanske göra, men då brukar den gå över snabbare, ju mer eldig och snabb förälskelsen rusar när man just har träffat "sin människa", desto snabbare vill jag tro att hjärtat brinner ut också.

Som Peter Lemarc sjunger:


Så våra pappershjärtan brann med en flämtande låga
Men pappershjärtan brinner alldeles för fort


Grundar man sin relation på vänskap eller edigern kärlek till en person, inte "en man" eller "en kvinna", så känns det som att det är mer varaktigt och äkta. Jag brukar tänka på det när jag hör bekanta beskriva nya flirtar som kanske kan vara den rätte. Börjar det med "han/ hon är snygg..." så vill jag tro att det kanske ligger lite för mycker ytlig attraktion mellan paret och lite för lite djup. Då kanske det inte lämpar sig att bygga något hållbart på men en natt kan ju innehålla mer passion än ett helt liv tillsammans? Därmed inte sagt att detta inte kan utvecklas och hålla länge det med, men det är nog svårare. För att kunna bygga ett hus så måste man ha en stabil grund, eller hur? Jag tycker att det är lite samma sak gällande relationer. Vill du ha något varaktigt ska det inte vara "hunken" eller "den kurviga kvinnan" som du delar ditt liv med, utan en person som du tycker om från botten av ditt hjärta.  


Jag har hittat min människa, vill jag tro. Vi är mitt inne i att jobba på relationen, som man måste. Hela tiden, så länge man är tillsammans. Vårda varje dag. Jag ska försöka göra allt jag kan för att det ska bli så bra som möjligt så länge mitt hjärta brinner för dig Anton, det lovar jag.

 

Jag tänkte sktiva en fortsättning, eller en liten följetong i bloggen om just relationer, läs om ni vill ;)

 

  



 
 
angelica

angelica

14 september 2010 23:02

stackars hunkar, det kommer aldrig få en tjej ;D

http://angelicato.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Izabella - 27 november 2011 15:54


  Jag vill prova blogga på ett nytt ställe, och Devote tycker jag verkar bra om man vill skriva om mode. Därför får ni nu följa mig på:   http://bellasgarderob.devote.se/   Min gamla blogg kommer dock också att finnas kvar!          ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:27


Förrsten hörrni, kom ihåg att tända första ljuset: Detta är från förra året men samma ljus tänds idag:)        ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:03

  Hej vad gör ni idag? Här har vi en stanna-inne-hela-dagen-dag vilket är givet efter igår. Vi tänker beställa pizza och bara ta det lugnt. Kaffe och DH betyder det för mig ;)   Jag har i alla fall tittat runt på klädsidorna som valigt, här är ...

Av Izabella - 26 november 2011 22:22

         Topp Vila (som jag fått), leggins H&M, skor Dinsko, kofta Gina, Armband SNÖ och HMtrend, Örhängen Pieces.   ...

Av Izabella - 26 november 2011 20:55

                 Hej på er! Jag, flisan och Anton sitter här och väntar på att en liten sen middag ska bli klar. Vi pustar ut efter att hela kalaset har åkt hem. Alla dem bästa familjerna var här alltså min, "stora familjen", Antons och ha...

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards