mat mode och livet enligt bella

Direktlänk till inlägg 8 september 2009

Attityd

Av Izabella - 8 september 2009 22:11

Idag har jag varit på stan nästan hela dagen, blev bland annat frissan och vinerjacks-letning.

Har jag inte gjort det tidigare vill jag varmt rekommendera Anna på Attityd som frisör:)

Sitter på pilatesbollen och skriver, men det är lite jobbigt att inte få träna. Prövade cykla, tänkte att det skulle vara skonsammare för benhinnorna när det inte är stötträning, men tydligen var det också för mycket för jag fick ont efteråt.


Har varit lite deppig ikväll, blir inte klok på mig själv, gruvar mig inför umeå och en massa andra löjliga saker och jag saknar min hund. förmodligen har det en del med hormoner och det faktum att jag inte kan sova på nätterna att göra också.


"Tendens att oroa sig och grubbla utan egentlig andledning", "negativ och lättpåverkad" "kan vara eldfänd till humöret" "ombytlig", ja jag är precis som en kräfta - alla sidor är inte bra.

Att jag surar på familjen utan att de förtjänar det gör att jag går runt med konstant dåligt samvete. Detta försöker jag sedan kompensera genom att tex. laga god mat = inte så smart. Jag tror det hellre skulle ha en dotter som verkade tacksam över vad det gav henne och var glad, i alla fall för det mesta, än en bitch som hjälper till mer!

Jag förstår mig inte på mig själv. Än en gång säger jag det, jag må vara andras psykolog, men när det kommer till mig själv - nej, jag har inte stött på ett svårare fall.


En kräftas mål med livet ska vara att hitta lyckan, det är bara det att hon inte inser när hon gjort det och söker därför ständigt. Till mig själv: Å kom igen, Sluta sök och börja leva!

Här kommer lite frågor:

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

Då var jag nio år och gick på, som den då hette ”sandåkersskolan”. Umgicks mycket med gabbi, linnea och svamlade på. Drömde om djur mest hela tiden vilket jag lindrade bland annat genom att fånga flugor att ha inomhus i ett gammalt akvarium.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Då hade jag ganska nyss börjat sista året på gymnasiet och flyttat till Öjebyn. Hade fullt upp med min lilla älsklingsvovve och en ny pojkvän att längta till varje vecka.

3) FEM SNACKS DU GILLAR

Choklad (räknas det som snacks?), casewnötter, wasabinötter, ölkorv, popcorn. HsHhhhhhnn

4) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:

Resa till solen, skaffa ett fint ställe att bo på, skämma bort mig själv och min familj, spara till studier, fast inte så mycket att det inte blir pengar över till; shopping!

5) FEM DÅLIGA VANOR

Ältande av bekymmer, negativt och kritiskt tänkande, tvångstankar, nagelbitning och småätande (fast de tre sista har jag nästan lyckats sluta med).

6) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:

Umgås med min Anton och andra jag tycker om på olika sätt, shoppa, rita, läsa, träna. 

7) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:

Något med päls, foppatofflor, sånadär jackor med massa reflexer som vägarbetare har, keps med eldflammor på, fula beiga byxor eller kanske grön kostym.

Jag och Linnéa träffas på torsdag för lite planering inför resan, så börjar jag packa också!

Till sist så Saknar jag älsklingen som jobbade över idag. Måste ladda upp inför umeå så imorgon ses vi!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Izabella - 27 november 2011 15:54


  Jag vill prova blogga på ett nytt ställe, och Devote tycker jag verkar bra om man vill skriva om mode. Därför får ni nu följa mig på:   http://bellasgarderob.devote.se/   Min gamla blogg kommer dock också att finnas kvar!          ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:27


Förrsten hörrni, kom ihåg att tända första ljuset: Detta är från förra året men samma ljus tänds idag:)        ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:03

  Hej vad gör ni idag? Här har vi en stanna-inne-hela-dagen-dag vilket är givet efter igår. Vi tänker beställa pizza och bara ta det lugnt. Kaffe och DH betyder det för mig ;)   Jag har i alla fall tittat runt på klädsidorna som valigt, här är ...

Av Izabella - 26 november 2011 22:22

         Topp Vila (som jag fått), leggins H&M, skor Dinsko, kofta Gina, Armband SNÖ och HMtrend, Örhängen Pieces.   ...

Av Izabella - 26 november 2011 20:55

                 Hej på er! Jag, flisan och Anton sitter här och väntar på att en liten sen middag ska bli klar. Vi pustar ut efter att hela kalaset har åkt hem. Alla dem bästa familjerna var här alltså min, "stora familjen", Antons och ha...

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards