mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg den 14 juni 2008

Av Izabella - 14 juni 2008 23:45

Jag mumsar det här ------>

(ja jag har börjat äta mer godis igen)

Dessa är mina favoriter, dem är så goda

nu har det dessutom kommit en massa nya

i serien, men nu käkar jag just den här, "Exotic Affairs"^^


Idag gick jag och Lava till Hägnan för att jobba lite i häst-o-vagn-branschen. Det var kul, Tjalle och Malte är så fina pojkar. Lava älskade att åka i vagnen =) Och träffa flattar och en s:t bernard (gud tänk er synen, det var en gammal tant som gick omkring med en av varje nämda raser :O ska nämnas att den större av dem var en riktig biff utan överdrifter, flatten såg ut som en myra brevid den, men se synen av tanten, här är det inga golvmoppar inte! ;P road) När Lava blev lite väl trött fick hon gå hem o sen gick jag tillbaka igen.


Tog betalt och skötte hästar, men det roligaste var förstås att Leka kusk.

Jag säger leka, för jag kan ju inte påstå att det här med att sitta med ett par långa tömmar bakom hästen är något jag kan.

Det blev 70 rundor totalt, så rätt ok gick det ju. inte som när det är midsommar oså, men bra för att vara idag.

Av Izabella - 14 juni 2008 23:17

Igår var det Waldorf som gällde, med två personer extra dessutom, mot vad jag förväntat mig, trodde ju att minnanikke tänkte stanna hemma, men så fick jag ett mess typ halv 1 lr nå, där minna typ När?Var?Hur? ska vi äta imorgon osv. Gissa om jag blev glad då! trodde ju bara att vi skulle bli 3.


Jag käkade Tonfisk Tataki (färsk med nudlar o annorlunda kryddning, ny mat dem börjat med) efter tips från rolle som ätit det - och resterande av la familia som smakat ;P Tonfisk är något av det bästa jag vet, men eftersom den så jävligt ska vara utrotningshotad äter jag den ju sällan. Men ibland måste man få unna sig, och det är inte varje dag man har chans att smaka den så där fint och färsk. behöver jag säga att jag inte blev besviken?


Efter det for minnanikke hem och jaggabboemm drog till statt där emmi skulle möta sin bror för att sticka på krogen (grace). Men innan dess bjöd han 'dem vuxna i sällskapet' (alltså dem över 18) på varsin starköl i baren. Inte mig inkluderat alltså, gissa OM jag jag kände mig liten då! ojojoj herregud det är bara 22 dar kvar typ, såå överdriviet noggran behöver man inte vara emmi!!! seriöst du kunde hållit  klaffen ;P

Men Hursomhelst klagar jag inte, då det jag drack var betydligt godare, jag fick en läsk(brukar hatas av mig - men den jag fick var en sån som man har när man blandar drinkar - den smakade mer och var mindre söt, gillad av mig med andra ord).

    Gabbi som drack sin första hela öl tyckte att det smaka piss - och jag kan säga att jag håller med, öl ÄR äckligt! Ingen av oss förstår riktigt emmi som gladeligen klunkar i sig den vidriga drycken :S uhh haha ;) Hon beställde ju tillochmed det på Waldorf, dock en betydligt godare variant än den italienska kräk-varningen på statt.   



Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards