mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under maj 2011

Av Izabella - 12 maj 2011 10:38


Idag har jag på mig en korsett från Lindex och spetslinne + kofta från H&M

Jeans Cubus, halsband fått av mamma och kors från Åhlens.  


Tycker det är kul att ha riktiga dagens då och då även med så dålig kamera:)


Igår träffade jag Emma över en fika och lite titt i affärer. Det var defenitivt en bra eftermiddag! Nu sitter jag och funderar på om jag har ett hål i magen där frukosten försvann för jag är redan hungrig igen?


Jag måste passa mig så jag inte hittar på för mycket under dagarna nu, efter att jag varit sjuk i en evighet är det så mycket jag har velat göra att jag lätt tar på mig för mycket märker jag, inte falla in i gamla hjulspår här...


Idag ska jag i alla fall en till sväng till stan (börjar bli tjatigt detta) tror jag eftersom glasögonen inte riktigt sitter som jag vill, måste känna efter ett tag om det verkligen stämmer eller om jag bara inbillar mig, lite andra ärenden ska bli gjorda också innan A slutar och vi ska mötas på storheden för handling.


Hoppas ni får en bra torsdag!


 

Av Izabella - 10 maj 2011 20:56


Hejsan! Såhär såg  jag ut idag med mina nya solglasögon, ibland tar jag inte av dem i butiker eftersom det är styrka, så jag ser grejerna bättre ;) 


   


Nu har jag äntligen börjat tillfriskna och orkar göra saker igen. Igår var jag en sväng på stan med Linnéa och shoppade:

 

 

Catch-up över lunch hann vi med också.

Idag har jag träffat min syster för samma procedur :) Vad jag fyndade dessa dagar är på bilderna ovan.


 Gina  


Annars flyter livet på ganska obehindrat, förutom att jag inte tycker om glasögonen! Life with the big glasses:

  Känner mig inte som mig själv och ögonen har inte heller vant sig så de vattnas. Tycker inte om detta alls än, men that's life. Roligt är i alla fall att jag ser löven på träden haha.

Ibland skulle jag vilja att jag kunde ha sloglasögon hela livet på inne också ;)

Dem älskar jag däremot! Mycket snyggare än vanliga solglasögon.

 

Av Izabella - 9 maj 2011 09:54


God morgon! Idag har jag bara ätit frukost än så länge, väntar på kaffet och på att klockan ska bli lite mer så jag kan dra igång och dammsuga. Det hade ju varit en rolig sak att få klagomål på av grannarna.


 


Senare ska jag åka till stan och fixa några ärenden samt titta i några affärer, haha jag tycker att jag missat så mycket när jag varit borta i ett par veckor från stan, lagom less på den här lägenheten är jag. Jag förstår inte hur man kan gå i affärer mer sällan än en gång / vecka typ ;)

Det har varit världens segaste förkylning det här, snart två veckor sedan jag blev sjuk och fortfarande smyger sig halsontet på och hosta. Men känner mig ganska frisk ändå! Ute skiner solen och kaffet är klart!   


 



Av Izabella - 8 maj 2011 20:14


Igår var det en riktigt bra kväll.

Jag och några familjer hade samlats för att fira att Antons farföräldrar flyttar till Luleå och att farmorn fyller 70 år. Det skulle vara ett överraskningsparty men hon misstänkte det innan. Hursomhelst så var det strålande väder, supergod grillad mat och det allra bästa sällskapet såklart!


Framåt natten hade det gamla paret åkt för längre sedan så då passade barn och barnbarn på att fetsa till det ännu mer fram till fyratiden då taxin tog oss hem. Jag glömde ta bilder först så det blev bara några suddiga outfitsbilder med tjejerna sen, men ändå   


  

 

 

 


Idag har vi alltså inte gjort någonting och dagen har gått i en himla fart som det lätt blir när man sover till lunchtid. Jag sitter mest och myser med detta:

 

                               

Av Izabella - 5 maj 2011 15:20

 Hmm, sitter vid datorn fortfarande efter flera timmar. Eller jag har TVn på och datorn i famnen. Vad ska man annars göra när man försöker tillfriskna. Sovit har jag också gjort. Det farliga med såna här sega sjukdomar är att jag blir så shoppingsugen när jag bara sitter inne så att ett och annat råkar hamna i olika varukorgar på webshopar... ;)


Nu är det extra starkt då det inte känns som jag har några kläder alls, allt jag vill använda är i tvätten och resten kanske jag borde slänga? Det mesta tycker jag inte om. Ett nytt par jeans börjar det bli akut nu med i alla fall, det får bli nästa veckas utmaning. Vill på stan!


Tänkte också tipsa om ett läppbalsam jag köpte för ett tag sedan på Nelly, det är riktigt bra och man får liiite rosa färg också perfekt till vardags, sedan doftar det ju körsbär!


Lip Balm Cherry Kiss SEK 89, Rose&Co - NELLY.COM Cherry kiss Rose & co

  

Det känns i alla fall som att halsontet har avtagit i styrka under dagen och jag tror inte jag har öroninflammation i alla fall, kan hända att det går att jobba imorgon? Det önskar jag, samt att jag är pigg under helgen. Roliga saker som händer :)


 

Av Izabella - 5 maj 2011 06:34


God morgon! Här vaknades det 05.20 som vanligt en jobbdag men resan till Kiruna vände om min förkylning till det sämre igen så nu har jag jätteont i halsen och ont i höger öra. Kan nästan inte prata.

Bra kombo för en telefonist va? Skulle inte tro det, men det var jobbigt att meddela chefen eftersom jag verkligen ville och behövde jobba idag. Det är bara inse att det helt enkelt inte funkar.


I kiruna jobbade jag och R inne på storkunden LKAB med att bygga upp en pytteliten"butik" med självskanner på artiklar som de behöver mycket av så att de inte hela tiden behöver åka till Ahlsell/ beställa material. Skitigt och lite slitigt med förkylning men kul och vi lyckades bli nästan helt klara! Kvällstid spenderades på Scandic och Bishop. Det hade varit skitkul om jag varit pigg. Fler resor önskas   


   "Månlandskapet"  

 

 

Påväg ut, ser mycket fräschare ut än jag är, smink is the shit

  Clubsandwich


Kram på er!     


    




Av Izabella - 3 maj 2011 06:29


Tjena, steg upp för 1,5 h sedan då hostan blir lättare ju längre man varit vaken.

Ska snart åka mot Kiruna och jobba med öppnandet av en liten butik mm kan man väl kalla det. Trotsar förkylningen som är kvar, båda är lika envisa.


Sover en natt på Scandic och fortsätter imorgon innan vi lämnar staden i backspegeln. Ska bli kul att göra något lite annorlunda!


5-dygnsprognos

Prognosen utfärdad kl. 03.45 Nästa uppdatering: 08.00

Tisdag 3 majDetaljerad tabell
08.00Halvklart till mulet-3°NO 3  (7) m/s
14.00Halvklart till muletN 3  (7) m/s
20.00MolnigtN 2  (3) m/s
Onsdag 4 majDetaljerad tabell
02.00Molnigt-3°S 2  (4) m/s
08.00MolnigtSV 2  (5) m/s
14.00MolnigtSV 4  (8) m/s
20.00Halvklart till muletS 3  (6) m/s

kaaallllt...Hej då  


   

Av Izabella - 2 maj 2011 13:14


Grattis Anton 22!!


  


När jag träffade dig var du alldeles nyss fyllda 19, men det känns som ännu längre sedan. Du är så mycket äldre nu. Jag är så mycket äldre nu. Men vi vandrar starka tillsammans och jag hoppas det håller många år till.


Ingen känner morgondagen men hur allt än blir så kommer du alltid att vara kärlek för mig.


  

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards