mat mode och livet enligt bella

Direktlänk till inlägg 11 april 2011

Dålig start

Av Izabella - 11 april 2011 14:14

  

Hej på er och Måndagen!

Idag försov jag mig. Inte till jobbet men till optikern, vaknade kvart över 9 och skulle vara där 10. Stress!   

Det gör mig inte på speciellt bra humör att försova mig, och sedan fick jag det "roliga" beskedet att synen har blivit sämre så nu måste jag joina det glasögonbärande riket. Det var i alla fall inte förvånande.

Kommer att åka tillbaka dit och prova glas någon dag, kände verkligen inte för det då jag var på så dåligt humör och svettates som en gris i koftan och skinnpajen jag slängde på mig utan att hinna reflektera över vädret.


Väl hemma blev jag påmind om att det var städdags, så det var bara att bita ihop och dra fram dammsugaren. När jag var klar kändes allt lite bättre...

Ibland behöver man få ur sig lite vrede och jag gjorde det genom att städa på rekordtid med tårarna rinnande ur ögonen.



Detta fick bli dagens lunch som jag åt tillsammans med en cosmopolitan som ramlade ner i brevlådan. Det muntrade upp tillsammans med två paket som jag fick hem och nyss öppnade, de innehöll bland annat dessa efterlängtade:


 

De verkar funka på mina fötter, och de var så snygga också med färgen svart/hallonröd (bilden gör de inte rättvisa alls)   

Löpningen väntar på mig!

Just nu är det dock kaffedags och jag är lite gladare. Ska försöka njuta lite av ledigheten i alla fall. Hoppas er Måndag är bra!   


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Izabella - 27 november 2011 15:54


  Jag vill prova blogga på ett nytt ställe, och Devote tycker jag verkar bra om man vill skriva om mode. Därför får ni nu följa mig på:   http://bellasgarderob.devote.se/   Min gamla blogg kommer dock också att finnas kvar!          ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:27


Förrsten hörrni, kom ihåg att tända första ljuset: Detta är från förra året men samma ljus tänds idag:)        ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:03

  Hej vad gör ni idag? Här har vi en stanna-inne-hela-dagen-dag vilket är givet efter igår. Vi tänker beställa pizza och bara ta det lugnt. Kaffe och DH betyder det för mig ;)   Jag har i alla fall tittat runt på klädsidorna som valigt, här är ...

Av Izabella - 26 november 2011 22:22

         Topp Vila (som jag fått), leggins H&M, skor Dinsko, kofta Gina, Armband SNÖ och HMtrend, Örhängen Pieces.   ...

Av Izabella - 26 november 2011 20:55

                 Hej på er! Jag, flisan och Anton sitter här och väntar på att en liten sen middag ska bli klar. Vi pustar ut efter att hela kalaset har åkt hem. Alla dem bästa familjerna var här alltså min, "stora familjen", Antons och ha...

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards