mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under mars 2011

Av Izabella - 17 mars 2011 15:15


Hej på er! Idag har Bella varit hemma. Så välbehövligt, jag vaknade för tidigt efter en jobbig natt så det blev en lugn förmiddag för mig.

Verkar luta mot en långhelg det här ! Nästa vecka är hel så jag ska ladda nu.


  Lista



Dagens vill ha: Presentkort på nelly!

Dagens klädsel: Halva dagen var det mysdress, nu är det kjol och topp.

Dagens smink: Liiite rosa ögonskugga, kajal och mascara.

Dagens frisyr: Vanligt rakt.

Dagens händelse: Träffa emma
Dagens låt: Mikrofonkåt, snurrar i huvudet fast jag vet inte var den kom ifrån
Dagens planer: Städning, träffa emma och sedan soooova.

Dagens saknad: syster
Dagens dummaste: att jag sov för lite.

Dagens sjuka: Magbråk.
Dagens drog: Kaffe!
Dagens roligaste: hmm, det har nog inte hänt ännu

Dagens favorit: Tortillachips
Dagens köp: kommer att bli fika och lite från hälsokällan (för att jämna ut det eller så)
Dagens godis: Oreos

Dagens humör: Ner och upp!

Dagens ord: Sova


Snart åker jag till stan och kikar lite på Gina innan Emma kommer, vi har inte setts på alldeles för länge så jag gillar att det kommer att vara en sådan där gång då man är helt trött i rösten sen ;) fast så är det typ varje gång kom jag på!


     

  

Av Izabella - 16 mars 2011 20:53

..äskar jag. Stora ringar, det är min nya grej. Dessa från Nelly var ju hur coola som helst:


Crucifix Ring SEK 399, Mi Lajki - NELLY.COMStar Ring SEK 49, Nelly Trend - NELLY.COM


Korset var av det lite dyrare stuket men stjärnan kostar bara 49 ;)


Annat som jag gillar just nu på favoritsidan är dessa jumpsuits. Tänk den första en solig sommardag, underbart!

Den andra har jag även en liten crusch på men vet inte när jag skulle ha den.

Såg att Tyra hade den, skitsnyggt!  


Agells Jumpsuit SEK 249, Jeane Blush - NELLY.COMJaly Jumpsuit SEK 349, Ichi - NELLY.COM


  



Av Izabella - 16 mars 2011 19:50


  


Nu är syster här, hon mötte upp oss på IcaMaxi efter jobbet och sedan dess har hon varit här :D <3


Alltså jag funderar på en sak. Nu när jag tittar på tv så blir ögonen som irriterade. Inte så att de svider eller kliar och så men liksom det blir jobbigt att titta. Anstängt typ. Nu blir det även samma sak när jag tittar på datorn.

Har varit så i ett par veckor men nu är det så på en gång jag tittar på tv. Varför? Jag är närsynt men så lite att jag inte behöver glasögon, kan det vara något med synen eller vad är det här? Har någon annan haft så, kommentera!!


  

Av Izabella - 16 mars 2011 09:45


Vilken morgon jag fick!

Trodde att jag skulle få sovmorgon idag men råkade vakna ca 07.25 av att det lät som någon smsat. Det var chefen som undrade om jag kunde komma in så det blev att dra på sig första bästa kläder och sticka dit, pappa kunde hämta upp mig. En halvtimma senare var jag på firman. Haha ja, de klarar sig minsann inte utan mig ;)

Nu har jag rast så måste käka, hann ju inte få i mig någon frukost och fruktgubbarna kom precis hit så jag ska haffa halva korgen...


Det där med att jag skulle ha semester som jag skrev för ett tag sedan det har jag liksom slängt i sjön vid det här laget. Sedan dess har jag ju jobbat mest så;

 Nu rullar pengarna in istället!

  



Av Izabella - 15 mars 2011 19:29

 

   

Från style by Tyra


Vill ha denna örn-ring. För att den är stor och glittrig, men mest för att den är som en symbol för mamma och hela min släkt (de heter ju Öhrn,och någongång kanske jag byter till det).


     

Av Izabella - 15 mars 2011 18:39


Trött. Soffan. Mitt liv utanför jobbet kan ungefär sammanfattas med dessa ord nuförtiden. Fast idag är jag ännu tröttare. Hursomhelst var jag på stan en sväng och hittade en bodylotion från H&M som jag ska testa som omväxling mot mina älskade men dyra från Bodyshop.


 

Örhängen som jag skarpt gillade. Och som var på rea - gilla!


En ny hårspray som jag läst ska vara bra om man vill ha volym, har tidigare använt den som är utan lift effect men eftersom även mitt hår är platt numera tänkte jag testa volymgrejer, haha tänk för några år sedan då ville jag ha det motsatta!






      

Åså jag med mitt platta hår då. Puss!   

  

Av Izabella - 14 mars 2011 21:13


Jag har nu kommit hem från tess och Maija där jag varit sedan jobbet slutade och ätit gott och firat henne med familjen. Hann prata med min älskade moster också när hon lagade mat. God mat var det :)


Nu ser jag på en unge i minuten. De här mammorna var inte så jättemysiga haha men jag antar att man inte är så glad hela tiden ;) fast en blev hög på lustgasen så hon började skratta mitt i värkarna!


  

Av Izabella - 14 mars 2011 09:45


God morgon Måndag! Nu är jag på min kontorsstol igen efter en riktigt lyckad helg.


Vi kom fram mot kvällen på fredagen eftersom det var så mycket snö att köra i.  På en gång hade utebastun värmts för så Anton och gubbarna stack iväg till den medan jag myste på med de andra i stugan. Vi åt middag och sedan fick vi besök av Tomas&Paula, Katti med bebis i magen, Wilma, Lovisa, Viktoria och Jassa. Massor av människor i den lilla stugan och det blev mycket av prat och skratt också tillsammans med tårta som Göte gjort åt Tessa som fyller idag men firades under helgen.


lördagen steg vi upp vid sju men kom inte iväg till Ylläs förrän vid tio och var där 12 finsk tid. Det var mäktigt kan jag säga! Vi som är vana vid lilla kåbban häpnades över den stora anläggningen med gondolliftar och 63 nedfarter. Supergod pizza i fin restaurang blev det till lunch och sedan gav sig jag, flis, tessa, pappa och rolle oss ut i snön. Vilken utsikt från toppen!!

Margith och Maija satt och smuttade på en gin i baren under tiden. (A stannade och hade en dag för sig själv med släktbesök eftersom han inte skidar).

Tillbaka for vi trötta och nöjda.


Söndagen spenderades i stugan med stuginnehavarna Göte & Göta som vi tackade hjärtligt efter en fin helg och sedan iväg mot Wilma i Jarhois och träffa alla där bland annat Jocke och min älskade Oscar som jag saknade under fredagen (katti orkade inte ta med honom eftersom hon är höggravid och Jocke inte var med) men nu fick jag busa med honom, efterlängtat!!

Sedan bar det av mot luleå. 


Det har varit underbart även i mitt skick. Jag var inte fyllt så trött under helgen som jag trodde, det var nog lugnet och den friska lyften som gjorde det! Och jag sov såå bra (både i bilen, stugan, soffan..) Nu är jag dock helt färdig.


Gondolliftarna. Där satt vi!

Ni ska veta vilken utsikt.


Kram, hoppas måndagen började bra! Det gjorde min.

 

Ps. Grattis Tessa 15 år  


  



Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards