mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under mars 2011

Mys

Av Izabella - 26 mars 2011 21:18

Jag tittar på gamla Gossip-avsnitt och min man spelar (ovanligt)..


Hos födelsedagsJohn och co var det jättebra :) Eftersom min syster och J himself numera träffas ofta så var hon också med. Det blev en massa härligt prat och mat som vanligt, speciellt tjejsnack till Anettes glädje. Har man bara pojkar hemma (de är ju 4 mot 1) så gillar man när det kommer brudar på besök :)


Efteråt åkte flisan med hem till oss och vi fixade naglarna och lyssnade på musik   


 



Av Izabella - 26 mars 2011 09:20


Jag glömde visst att visa promenadbilderna från min by, men jag tyckte inte de blev så fina, i alla fall så vill jag snart dit igen! Och det ska jag nog på söndag.


           


God morgon förresten! Min sömntuta till man ligger ännu och sover...

fast jag ska nog inte säga så mycket då jag sog flera timmar på soffan igår och sedan efter Big Brother flyttade till sängen och la mig :)

  


 



             



Av Izabella - 25 mars 2011 11:00

Nu är det Lunch! Slänger in en liten hälsning till min svåger John som fyller 15 år :D Sötnöten


I övrigt är jag superhungrig så ska springa ner till matsalen!

hoppas verkligen att jag inte får ajaj igen.. Längtar till hemmakväll med Supernatural som vi ska fortsätta på.

Vi ses imorgon John!



 



Av Izabella - 25 mars 2011 08:56


Hej. Ingen bra morgon då jag fortfarande hade ont i magen efter natten from HeLL. Den inkluderade en utdragen nära-döden upplevelse och jag hann tänka massor av hemska tankar innna det avtog lite och jag helt slut somnade med en het vetekudde mot magen. Borde egentligen åka in när jag har så ont men igår blev det inte så, jag förstod inte förrän efter ett tag att det skulle bli en sån attack.

Är helt seriöst glad att jag lever och är på jobbet.


Innan kvällen kom igår tog jag mig i alla fall en powerwalk och invigde mina Reebok easytone för säsongen, blev helt lyrisk av all asfalt. Dock blåste det alldeles för mycket så jag höll på att flyga iväg. Vill ha mer promenadvänliga dagar utan slask och med sol!


Precis sådana har jag

Anyway, om jag fortfarande är vid liv vid slutet av dagen så tänkte vi åka mot kvantum för Bella vill ha godis. Jag behöver belöning. Sedan hemmamys hela kvällen för det behöver jag verkligen.

 


 



Av Izabella - 24 mars 2011 09:58

God morgon torsdag! Nu är det nära fredag...


Jag har glömt att fixa någon lunch idag, så jag och min pojke ska åka till stan och hitta något där att äta.


För ett par veckor sedan hade vi ett halvårs förlovningdag. Det var ju inte som om det var så märkvärdigt men Anton var så söt att uppmärkssamma det ändå. Min lilla romantiker   


Påsken i stugan förra året, tröttis :)


Kan det verkligen redan ha gått 6 månader? Det känns som om den där regniga dagen då han gick ner på knä var igår. Bästa dagen under förra året!


När du, Anton, blev min vän för snart tre år sedan hade jag inte en tanke på att det var du som skulle bli min pojkvän, men nu känner jag som Peter Lemarc sjunger:


Jag är stolt att gå vid din sida, stolt att kalla dej min
Stolt att gå i din närhet, stolt, stoltare än någonsin
Jag är stolt att bära din börda, stolt att dela halva din skuld
Stolt att dela din glädje, stolt att bära denna ring av guld...


       

Av Izabella - 23 mars 2011 22:10

 


Nu loggar jag ut för idag, har haft det trevligt hos M&P, vi såg på ett jobbigt avsnitt av arga snickaren, där det var en blivande mamma och pappa (om två månader) som hade det supertrassligt både i förhållandet och i sitt hus, det var livsfarligt att bo där pga av alla utstickande ledningar mm. Helt sjukt hur fel det kan bli i livet. Båda mådde så dåligt och speciellt pappan som var inne i en depression och dessutom hade spelmissbruk. Jag förstår inte hur man inte kan lyckas ordna det lite bättre för sig innan man bestämmer sig för barn eller i alla fall under tiden det är i magen. Det var ju inte precis drömsenariot att komma hem från BB till ett hus i det skicket. Eller att vara gravid där, fyfan.


Var också ute på en promenad när hagelskuren hade upphört, fina Gammelstad,  lägger in lite bilder imorgon :)


 

Av Izabella - 23 mars 2011 14:30


Hej Onsdag.

Nu är helgen i sikte. Längtan...


Dagens vill ha:

Lòreal paris ögonskugga Infallible

Den håller i 24 timmar påstår de och är vattenfast. Färgerna är så starka och fina!

På Bikbok finns det alltid mycket fint. Dessa shorts är underbara och sedan hittade jag en till fågelring. Denna bara för 49, ska kolla om den kommit till butiken!


I övrigt  har jag inte så mycket att säga till om idag, ska åka hem med pappa till byn och mysa med middag och känna mig som barn på nytt   


 



Av Izabella - 22 mars 2011 18:00


Efter en period av trötthet och mycket att göra har jag slarvat lite och allt har gjort att min mage åter igen är väldigt arg - varje dag. Det håller på att bli som förra sommaren, nästan olidligt alltså så nu ska jag försöka med en ny sak i kosten.

Tänkte införa lite LCHF-tänk i min mat. Jag tror inte att det är bra för mig att äta mycket kolhydrater, stärkelse (i somras trodde jag ju att jag blivit glutenintollerant) så nu ska det också bort, eller dras ner på åtminstone!


Slår man ihop allt ser kosten ut såhär om man heter Izabella:


 

Äter inte eller drar ner på:

Mjölkprodukter, Potatis, Morötter och annat under jord, Pasta Chips, Citron, Paprika, Havre, Läsk, Bröd, Vitt ris, Vin


Äter mycket av:

Bär, Fisk, Kött, Ägg, Grönsaker ovan jord, bönor                           
                        

Jag återkommer med vad lågkolhydratdieten har gjort för mig, eller inte gjort. Förhoppningsvis det första. På helgerna fuskar jag dock alltid och äter även godis, men det är inte alls lika farligt då utan det är på jobbet det onda är som värst.


Det är tråkigt att jag måste undvika massor av saker hela tiden för jag älskar verkligen mat. Mer än det älskar jag dock att må bra så vi får se hur det går med detta för jag orkar inte med det här mer. Bara de som har riktigt riktigt jobbig mage kan förstå hur ont det kan göra och hur obekväm man känner sig när den är som en ballong. I dessa perioder har jag ont i magen och uppsvullen mage varje dag, hela dagarna. Ibland känns det som om jag inte kan äta någonting men magen blir ännu ondare då.


Jag önskar mig en sommar detta år då jag kan visa mig i bikini med bara komplex som hinder, inte att jag ser gravid ut utan att vara det.

Snälla snälla Gud eller någon. Låt mig må bra.


 

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards