mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under januari 2011

Av Izabella - 9 januari 2011 14:13

Hejsan!


Dagen har börjat som vilken söndag som helst, med handling och ärenden. Jag fick bland annat hem ett HMpaket och blev i samma veva 500 kr rikare haha.

Lämnade tillbaka en julklapp jag fått i dubbel uppsättning.


Sen blev det plättar med björnbärssylt till lunch, mums!

Nu ska jag ta det lungt ett tag. Vad hittar ni på idag?


Nyår


  

Av Izabella - 8 januari 2011 21:01


Idag har det varit en kul och konstig dag.

Det började med att vi skulle iväg med "stora familjen" på äventyr. Det blev det också för det var meningen att vi skulle bila till klubbviken och hitta någon restaurang. M och R hämtade mig och A och sedan åkte alla 8 med två bilar över isvägen. Tog hur länge som helst och sedan kom vi till en återvändsgränd..haha! de kanske ska skriva på hemsidan när de har öppet?

Så vi fortsatte tillbaka och mot Joppik-gården och tänkte äta där istället men det var fullt! Igen in i bilen. Det bestämdes att vi skulle avbryta vår färd vid ca 15.00. Jag hade bara ätit en macka på hela dagen :)

Plan B blev mat på waldorf på kvällen men det var fullbokat. Vi som trodde det räckte med den tidigare oturen. Det slutade i alla fall på Baan thai. Mysig ändå.


      

Dagens bella


  

Av Izabella - 7 januari 2011 21:35

tips!


Nu ska jag och pojke se någon film och jag ska gosa in mig i värmen. God natt alla läsare, syns imorgon.


  

Av Izabella - 7 januari 2011 18:05

Stan är nästan det enda jag gjort idag hihi. Pratade med Sara ganska länge eftersom jag kom så tidigt (så himla länge sen! så det var trevligt) och sedan vid halv tolv mötte jag upp syster.

Brukar sällan visa vad jag köper men vi bryter väl trenden;


      

  


Highlighter, jeans, stövlar, några hudvårdsgrejer från favoritstället.

De hade 50% på Bodyshop!

Det blev mandel och passionsfrukt och en liten körsbär vad gäller bodybutter och sen duschcreme med min älskade satsumas. Happy!

Gillar starkt mina cowboyboots/stövlar men hade mycket svårt att bestämma mig mellan dem och ett par svarta råsnygga.

Nu är mina julklappspengar nästan slut...;)


Nu ska jag nog i alla fall börja med maten, lax och riswok. kram!


  

Av Izabella - 6 januari 2011 22:45

Hej! Allt känns lite bättre nu, tänkte på en fin idé som jag längtar till! Älskar att smida planer om framtiden, även om det är länge kvar...


Vad det inte är länge kvar till är imorgon. Detta ska jag kika på då:

Coconut Body ButterMango Body Butter

Jag älskar deras Bodybutter, de går åt som smör i solken för mig. Favoriten är fortfarande satsumas, men jag vill ha fler...


Hoppas ni haft en bra torsdag. Imorgon är veckans bästa dag!

Ta hand om dig själv. Ett tips är att göra som jag när allt känns grått och deppigt. Drömma om framtiden, gör den precis som du vill ha den i ditt huvud. Kom ihåg att du kan göra vad du vill med ditt liv!


  

Av Izabella - 6 januari 2011 18:12


Någonting känns så konstigt.

 

Idag har det verkligen inte varit någon produktiv dag. Jag är så glad att jag har så himla fina vänner och familj. Det går inte att sägas en gång för mycket <3


     


Imorgon ska det bli en betydligt gladare dag, det har jag bestämt. Jag ska på stan tidigt och kika in hos fina Sara på Body shop, senare möta upp syster. Mitt liv är ingenting utan de människor som finns i det.



  

Av Izabella - 6 januari 2011 17:56

well there was a time when you let me know
what's really going on below
but now you never show that to me do you
but remember when i moved in you
and the holy dove was moving too
and every breath we drew was hallelujah


Inatt drömde jag att huset jag och några andra bodde höll på att plundras. Jag satt gömd i en skrubb men plötsligt kom det några högljudda män som pratade om hur de skulle göra med kvinnorna och barnen. Jag var så rädd att hjärtat ville ut igenom bröstet. Den ena tittade på mig med fundersamma ögon och riktade sin pipa mot mig. Jag kunde nästan se svetten som rann i hans panna när han hade mitt öde i sina händer och försökte bestämma sig för vad han skulle göra med det.


Jag höll båda armarna för ansiktet och tänkte att nu är det slut. Det här är mina sista andetag. Det var så verkligt och jag väntade på smärtan och på att hjärtat skulle tystna i mitt bröst. Till slut hördes ett dån, jag tänkte att jaha, nu dör jag. Fast det gjorde jag inte. På något sätt hade jag undkommit men skottet fanns i min hand. Det gjorde inte ont men det var som om handen plötsligt var borta, jag hade ingen känsel. Jag vaknade då och trodde att jag hade hamnat på något sjukhus. Kände på min hand och jag hade faktiskt ingen känsel, men det fanns inget blod eller skotthål heller. Tillslut kom jag fram till att jag faktiskt var i min egen säng och att min hand hade domnat bort.


  

Av Izabella - 5 januari 2011 17:40


Jag kom precis hem. Åkte till mamma och pratade ett tag. Det blir alltid så när jag kommit dit för att plugga :) Sedan förde vi tessa och flisan till Anders och Renées vinterbröllop, det skulle tydligen sändas på Tv också. Önskar dem lycka!

 

Hemma ensam. A är på bio och max med John så vi får se när han kommer hem..

 

 

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love

 

  


Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards