mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under december 2010

Av Izabella - 13 december 2010 18:56


Efter en tur i staden med en bästis har jag nu allla utom två klappar klara, bra jobbat! Efter ett tag slog vi oss även ner på Waynes där vi pratade och pustade ut. Jag fick ligga ner på deras bänk ett tag då jag plötsligt började blöda näsblod! inte trevligt och det ville aldrig sluta. Annars var det bra.


           


Vad skulle jag göra utan dig? Känns konstigt om du flyttar härifrån så småningom. Efter att ha varit vänner sedan 4 års ålder är det väl inte så konstigt antar jag,

16 år är en lång tid;)


Nu ska jag ha tomteverkstad ett tag innan jag öppnar böckerna igen.


  

Av Izabella - 13 december 2010 10:50

  


Tredje ljuset är tänt och efter tio är på. Idag ska jag läsa och läsa och träffa Linnéa en sväng för de sista julklapparna!


Jag vill önska alla en trevlig Lucia!


  

Av Izabella - 12 december 2010 21:27


Snart är det dags att sova. Jag är nöjd med min söndag fast jag är lite småkrasslig, undviker träning för att det inte ska bli värre- tråkigt... men då har man anledning att slöa utan dåligt samvete!


Något jag stötte på idag:

 

Saba

 

Betyder tålamod med livet. Det är ett sydafrikanskt uttryck som jag tycker är bra. Det är något som jag verkligen behöver mer av. Jag är så dålig på att stanna där jag är utan vill liksom hela tiden vidare, även fast man ibland behöver rätt tid för att kunna uppfylla en dröm. Vissa saker tar kanske flera år men livet behöver inte vara fulländat för att man ska kunna njuta av det!

 

  

Av Izabella - 12 december 2010 16:17

Choklad är kvinnans bästa vän. Jag belönar mig med det för jag är så duktig i skolan just nu :)


  

Av Izabella - 12 december 2010 13:33


Hej på er och söndag!


Jag är så otroligt glad att jag inte längre har ångest den sista dagen varje vecka. Det var så hemskt att jag kunde må dåligt just bara för att jag visste att jag var tvungen att lämna männsikor som jag älskar bakom mig. Ett år tog det att komma över det efter gymnasiet och nu tycker jag nästan om söndagar. Det är en dag när vi umgås med varandra, handlar för veckan, träffar vänner eller familj och jag myser med min favoritserie.


Idag har vi redan handlat men jag var inte sugen på något alls, allt såg bara äckligt ut. Utom apelsiner och mandariner, så det lastade jag på av! ;D

Fruktstället är ju absolut det bästa på hela IcaMaxi.


Bella <3 citrus


  

Av Izabella - 11 december 2010 22:29


Hej på er! Jag har inte uppdaterat på hela dagen lång men jag har haft det bra.

Först hämtades jag upp av fördelsedagsbarnet pappa med Paula och flisan för en tur till staden.  Jag handlade en tröja till mig, en t-shirt till anton och lite annnat.

Vi for hem till byn sedan där allt eftersom Anton och Anita anslöt sig. Vi firade pappa med middag och tårta som mamma gjort.

 Grattis Peter   

Jag tittade i fotoalbum från när jag var liten, jag har FEM! plus att hon sparat första biobiljetterna, grattiskort, förlossningsberättelsen mm. Oj, vilken ambitiös mamma jag har, så vill jag också bli:)

och du, jag kommer aldrig att försvinna, även om bilderna gör det   


Tack för en bra dag.

  


Av Izabella - 10 december 2010 11:13


Jag hade både rabatt och fraktfritt på Nelly så det var svårt att inte utnyttja det även fast jag bryter mitt shoppinglöfte innan julen. Det blev billigt då jag hittade dessa på reaN:


Joanna SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM Bow Tank Top SEK 119, Rare Fashion - NELLY.COM

 Guide Bodystocking SEK 59, Vila - NELLY.COM Vicki Oversize Top SEK 59, Serious Sally by Rut m.fl - NELLY.COM


Det hade även varit kul att få ett par till finskor, jag har så få. Men jag använder det så sällan också, så dessa fick tyvärr inte åka hem ;(

de har så många fiiina skor, jag älskar skor!


Mountain Pumps SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM Open Toe Marble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM


  

Av Izabella - 9 december 2010 15:22


Jag sitter och tänker på drömmar. Vad ska hända i livet? Det kan man aldrig vara säker på men man kan drömma och planera. Det tror jag är bland det viktigaste för en människas lycka. Även om allt känns mörkt och kallt tänker jag på det som är fint och varmt i livet och vad som kan hända om jag har tur. Jag tänker göra mitt bästa för att uppskatta det som är just nu, och jobba mot det jag vill ska komma. Älskar att vara i början av livet och kunna välja!




I miniformat är mina ihopklistrade. Det gick inte att fixa på bloggen i större, men man ser en liten aning om det. Jag tänker på det när allt känns hopplöst, att det finns en framtid som jag hoppas är så ljus som jag vill. Man gör sin egen lycka!


     

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards