mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under oktober 2010

Av Izabella - 26 oktober 2010 20:27


Tog ledigt från pluggandet lite tidigare så jag slötittar på "I form med Anna Anka". Hon är så äckligt övertränad och ser lite anorektisk ut, plus att jag inte tycker om hennes personlighet heller. Men hon har bra saker att komma med och det är kul att se träningen! Hon är nog bra som personlig tränare också. 

Nu handlar det om sockerberoende, och jag blir lite mörkrädd, önskar att jag var sådär "immun" mot det som jag var förut, nu slinker det ner lite varje dag (inte så lite kanske), skulle vilja få bort det. Men så svårt när det är så gott ;)


Hursomhelst, de hade en marskin som analyserade hela kroppen, hur hälsosam man var. Den utelämnade inget och avslöjade dessutom vad den inre åldern var.

Nu är det om en överviktig 33åring som tydligen är 60 på insidan. Anna Anka själv (38 år) är bara 16 i kroppen! Jag skulle vilja göra det.


     

bella 16 hehe


Kram på er!


  

Av Izabella - 26 oktober 2010 17:17

HAllLÅÅ! så svarar jag ungefär i telefonen, jag försöker ändra mig men det är en ovana som sitter i. Tycker det låter trevligare med tex. "hej -personens namn" eller något. Hursomhelst, tänkte uppdatera.


Igår var jag med min skrutta fanny på stan en lång stund, skönt att få prata lite med henne och jag var jätteduktig på att inte spendera, köpte endast en träningströja som dessutom var på rea. Kan ju ha att göra med att jag var trött och inte shoppingsugen, men ändå!


Idag har det varit en sådan där väldigt typisk dag i mitt liv. Vaknade sakta, åt lååång frukost, läste, for på lunchpilates och nu har jag läst mer och lagat lövbiff med potatis och morötter. Ikväll är det ju TV-kväll också, riktigt härligt! Fast jag kan verkligen inte fatta att det redan är tisdag igen!?

 

 


Känner att det är så skönt vilken balans jag har i livet nuförtiden ändå, jag stressar för det mesta inte utan hinner med ändå. Känner att det börjar ljusna på flera plan, bland annat så känner jag mig lite gladare just i dagarna även om det går mycket upp och ner. Det är så mycket som sitter i huvudet, och jag har blivit bättre på att byta ut negativa tankar. 

 

Det kan bara bli bättre nu, imorgon

så måste det bli vår tur igen

  

Av Izabella - 24 oktober 2010 18:54


För ett tag sedan åkte Maija, Rolle tessa och felicia hem. Kul att ha dem här :D hälsa på mer! Jag har lagat flygande jacob, dricker rosé och väntar på att Gossip ska börja. Härlig kväll minst sagt!



  

Av Izabella - 23 oktober 2010 19:24


Ja, vi lyckades alltså idag för första gången på århundraden typ. Att ta oss in till stan tillsammans jag och min sambo. Duktiga vi kände oss när vi landade på subway efter att ha fixat lampor, förvaringslådor och en tavla (som jag velat ha i ca ett års tid). Dock vändes det hela till ett misslyckande istället då lamprona var konstiga, tavlan gick inte att sätta upp med borren vi lånat för vi har väggar av fucking sten och allt blev bara pannkaka. Förhoppningsvis löser det sig senare i veckan men vi ville ju fixa klart NUNUNU!

Just nu hatar vi båda denna lägenhet.





Imorgon kanske det blir lite roligare. Då ska vi handla något som känns mycket bättre och enklare, nämligen mat, och få besök av Tessa&co.


    

Av Izabella - 23 oktober 2010 10:18


God morgon! Ingen morgonyoga för mig idag, men jag håller ändå på att göra mig klar för att åka till stan och möta upp Anton, har har varit  och simmat.

Vi ska göra stan tillsammans för en gångs skull, verkligen välbehövligt. Sedan mat på subway tror jag.


Kramar


  

Av Izabella - 22 oktober 2010 19:18

Hej. Sitter med en kopp av detta


Dagen har varit ungefär lika tråkig som jag trodde, lite roligare var det att jag gick för en promenad i höstkylan och hamnade hos Anette där jag "slösade bort" massor av lästid. Hoppades att jag skulle hinna träffa Arvid och Therese men de åkte just när jag kom så vi hann bara säga hej. Så jag fikade (läs dack kaffe, vin, tequila) och pratade med min fina svärmor   


Senare kom anton från jobbet dit och åt, sen skulle han och john på bio så jag åkte med dem till stan och tog en buss därifrån, fick inte för mamma och anton gå hem själv ;) kramar till alla er som har en rolig fredagskväll och unnar er mer än ett glas vin, jag ska fortsätta sippra på mitt te och slå upp boken.


  

Av Izabella - 22 oktober 2010 09:35


God morgon fredag! Såhär kan det se ut då:)


   


Blev så glad för några dagar sedan när ellos jul landade i brevinkastet. Nu närmar det sig!


Sedan kaffe och choklad. Man måste ju börja dagen bra om resten av den består av att plugga.

Puss på er!


  

Av Izabella - 20 oktober 2010 13:10

Nu: Lunch, plus att jag kikar på doctors.


Sen: pilates!



Senare: Middag.


Idag består den av sallad med tomat, sparris, lufttorkad skinka, cantalopemelon och tortellini, hoppas att det blir gott.



Förresten, När jag tränat klart ska jag nog också bada badkar tror jag:)


Vad hittar alla andra på idag?

Förrutom jobb/skola, det var inte lika kul att skriva om.

  


Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards