mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under september 2010

Av Izabella - 6 september 2010 07:54



Julissa SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COMJulissa SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COMJulissa SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

aaa vad SNYGGA :D Nelly.


Någon av dessa kanske kan få bli en skolväska? eller ska man ha ryggsäck i alla fall? Svar eller konjak? härliga de var. HM, älskar att de har billiga OCH snygga väskor.


  

Av Izabella - 5 september 2010 21:39

 Hej igen. Idag har jag varit hem till byn och spenderat lite tid med familjen, välbehövligt. När jag kom hem tog jag en powerwalk och lyckades plugga i alla fall lite, men fokuserade på att ta det lungt så jag orkar med morgondagen när vi har lektioner hela dagen.


Känner mig stressad över skolan men försöker att verkligen tänka bort det när jag har bestämt att jag ska ta det lungt. Som nu:


   STOR kopp te, Cosmopolitan träning och Ballerina kladdkaka (som jag egentligen inte ska äta, men börjar imorgon med ännu striktare mat vad gäller mjölk så tänkte unna mig lite), gott!


  

Fick hem mina skolböcker idag, tillsammans med dessa.


Kom ihåg att ta det lungt och varva ner då och då!

och sov gott inatt...för er som inte kan sova, vila åtminstone, det ger ändå kroppen en paus.


  



Av Izabella - 5 september 2010 10:42


  


God morgon!

Bra dag hela dagen har jag haft igår. Först stugan med hela Antons familj+therese.

Vi åt fläskfilé, drack gott och myste på. Jag och Thesese hann till och med plugga lite :D Duktigt! vi håller på om nästan samma sak just nu i skolan, fast hon på gymnasienivå och jag på universitets. De andra spelade finans, haha alltid lika kul att höra på deras diskussioner om vem som vinner osv.


På kvällen for vi hem med John också med i bilen, han hem och äta och sedan skjutsade A mig till Linnéa och där blev en härlig tjejkväll för Mig, Emma och Linnéa. Linnéa hade tänt ljus och dukat upp med värsta lyxen; Ost och kex, körsbär och mörk choklad. Vin och annat drack vi...


Operation öppna vinflaskan

Jag hade med mig ett mousserande rosévin som stått ett par timmar tror jag på hennes bord. När vi väl tog mod till oss och öppnade den så reagerade det precis som om det blivit skakad!!! Korken sprättade upp nästan av sig själv och den flög omkring på dickbänken. Vi alla klarade oss oskadda men linneas golv fick sig en lyx-skurning och kvar i flaskan blev det bara smakprov till oss alla. Vad hände? Jag ska fortsätta  min strategi att låta andra öppna Champis-flaskor, det verkar ju livsfarligt   


Senare såg vi "Vampyrer suger", roligt! och mumsade på allt gott. Jag och Emma åt typ upp en hel mögelost tillsammans (!) och pratade, pratade och pratade.

Vaknade med ont i halsen idag och är rädd för att jag pratade sönder deras öron. kändes nästan som på gamla tider fast vi bytt loka mot vin.

Tack för en fin kväll tjejer!

 

  

Av Izabella - 3 september 2010 22:18


Nu har jag tid att blogga igen!HEMNES Tv-bänk svartbrun Bredd: 149 cm Djup: 47 cm Höjd: 57 cm Max. belastning: 50 kg Max. bildstorlek platt-tv: 50

Anton skruvar ihop det sista i TV-bänken ovan som vi köpte idag. Annat som fick följa med hem:


HEMNES Sidobord svartbrun Längd: 55 cm Bredd: 55 cm Höjd: 50 cm  TJUSIG Skohylla svart Bredd: 79 cm Djup: 32 cm Höjd: 37 cm  KARIT Överkast och 2 kuddfodral lila Överkast längd: 280 cm Överkast bredd: 260 cm Kuddfodral längd: 40 cm Kuddfodral bredd: 60 cm  SKIMMER Ljusstake silverfärgad Höjd: 35 cm

Plus annat smått och gott. Skönt att få delar av listorna kryssade! Jag hade ont i huvudet hela tiden men det gick ändå. Sedan var vi förbi Candyworld där Anton hittade laktritspipor och jag var nyttig och köpte bara min 80% choklad. (kan ju även ha berott på att jag tyckde att lösgodiset såg ganska ohygieniskt ut och att jag såg att hemmakväll hade extrapris;)


Nu ska jag fortsätta se på Bodyguard.

Hoppas ni tar vara på den här fredagskvällen.

Imorgon bli det Antons föräldarars stuga för oss!


  

Av Izabella - 2 september 2010 22:24

Juste, imorgon ska vi till  också så det blir nog inte så mycket skrivet på bloggen. Desto mer inredning - hoppas jag! Vi har en tvåsidig inköpslista (A4-skojjar inte) haha så en del kanske vi hittar där i alla fall. Både jag och mannen har ledigt, sen tänker jag köpa massor med godis från Candyworld också, har längtat hela veckan...  


  

Av Izabella - 2 september 2010 22:14

Oj oj oj, nu är den här dagen slut.


Jag har så svårt att att koppla bort skolan efter att jag slutat plugga och börjat göra något annat. Det är som att jag ändå känner mig stressad och hjärnan går på högvarv. Det funkar ibland, som tidigare idag badade jag badkar, men nu när jag ska se på TV gnager det i hjärnan hela tiden.

Detta problem har jag alltid haft, och det är så onödigt, man måste ju ha pauser för annars lär man sig ju ändå ingenting. Har ni något tips på hur man kan lära sig detta och kunna fokusera bättre när man väl sitter där med böckerna istället?


Tipsa gärna i kommentarer!

 

 

  

Av Izabella - 2 september 2010 12:25

Hej igen. Nu har jag tagit en lång paus med lunch (laxmacka) och badkarsbad.

Väntar på att teét ska bli klart också har jag gjort en till rostad macka, fast med hjortronsylt den här gången, ja det är jättegott - prova ;)


Om man känner sig stressad, orolig, trött eller ledsen. Vad som helst egentligen, så är det underbart att bada badkar tycker jag, då blir man lite mer avslappnad.


  

nyss.

Passade på att peela också och såklart en skön bodylotion efteråt.


Snart fortsätter jag med detta:

     


kramar

  

Av Izabella - 2 september 2010 08:46

Mamma ville att jag skulle lägga in en bild på min tattoo, varsågod, du får två :)

fast den syns inte så bra på första. Den andra är just när den var gjord.

Klicka på dem så blir de större, tror jag.


    


Resten av dagen var bra igår. Mycket som hade med skolan att göra, men Emma kom också förbi en liten sväng på te och catch-up.


Idag börjar jag inte förrän halv fem, men tills dess ska jag försöka förstå lite mer av psykologins historia. Lite blogginlägg och annat kanske hinns med också. Hoppas ni tänker ha en bra dag!

 

Denna dag för två år sedan skrev jag ett inlägg som var ganska likt hur jag har känt mig den senaste tiden, fast allt ljusnar nu. Jag lever och andas. Livet blir vad jag gör det till.

 

Lyckan kommer till dem som skrattar! Var dagens citat igår.

 

  

 

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards