mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under september 2010

Av Izabella - 17 september 2010 06:42

Hej :)


Sitter och tittar på Nyhetsmorgon, som vanligt. Halsen känns som sandpapper, såå irriterande när jag verkligen vill träna. Sedan hade jag planer på att åka upp med tessa och dem, men det kanske jag inte borde nu. Inget Nordpoolsbad som var reservplan heller. Kände av det igår men försökte ignorera det i min övrigt fina torsdag.


Bra debatt igår! Kunde inte gå och lägga mig med mannen igår utan var tvungen att sitta uppe och titta. Det blir intressantare ju mer man engagerar sig. Nu känner jag mig mer säker.


Glad fredag!


  

Av Izabella - 16 september 2010 20:25


Hej! Jag har haft världens bästa dag. Först kirrade jag Inpuls-kort, äntligen!

Sedan vandrade jag till Lyxx där jag spenderade flera timmar. Nu har de till och med massagestol när man får håret tvättat, och jättegott kaffe. Min nya obytbara frisör är verkligen Lotta!


"det är ju som värsta nystarten. Ny frisyr, ny träning...hur var det med pojkvännen?" Då var jag ju bara tvungen att nämna att jag just blivit förlovad;)


Fick med mig denna produkt, som en olja som ska passa för mitt supertorra burr.

"Cleopatra, Egyptens drottning och den ständiga symbolen för skönhet, använde Cyperyssolja som gjorde håret sikeslent och glansigt"


Efter det träffade jag Linnéa över te + vaniljbulle. Vi skulle försöka sista-minuten bestämma vad vi skulle rösta på men det gick inte så bra... alltså knepigt det där!


Hoppas ni också haft det bra:)


  

Av Izabella - 16 september 2010 07:42



God morgon! två maskiner tvätt snurrar redan i stugan längre ner på gården. 

Idag ska jag inte till skolan utan till stan istället, ska klippa mig och träffa Linnéa en sväng   


kram

  

Av Izabella - 15 september 2010 19:01


Skolaskolaskola, pluggpluggplugg. Jag läser och läser,men fattar inte ett dugg.

Nu var jag fyndig va? haha. Man måste ha pauser också. Ibland tittar jag igenom gamla bilder...


    

Dessa är från en hårmodellvisning på statshotellet, minns att det inte alls kändes som att det var jag som tittade tillbaka i spegeln innan vi skulle ut vilket är den härlig känsla för man får som ta på sig en roll...

Goth-tema it was ;)

Kramar!

  

Av Izabella - 14 september 2010 22:14


Owo, första gången jag hittar en ring jag fullständigt faller för på Tyras webshop. vill ha!


annars diggar jag dessa armband! Det i leopard är ju såå fint och det här är som gulligt.


  

Av Izabella - 14 september 2010 22:04


Är de goda? Jag har faktiskt inte testat, men ballerina kladdkaka måste väl vara något av det mest genialisaka man har kommit på i kakväg? Perfekt i teét en sekund, sedan i munnen :) dock vill jag inte äta det så ofta då jag inte tål dem.


 Är dessa värda att riskera ont i magen för?


  

Av Izabella - 14 september 2010 21:45



En känsla som är svårt att beskriva. Kärlek. "lek" slutar ordet på, men de flesta vet att det inte bara brukar innebära lek och roligt. Kanske i början, men då heter det ju kanske "förälskelse" istället. När man på riktigt börjar känna någon utvecklas det till vad jag ser som kärlek.


Ibland brukar jag tänka att det som kallas kärlek vid första ögonkastet mer syftar på förälskelse och det grundar sig (i den mening som i filmer) på utseendet. Vilket inte innebär riktig kärlek. Eller det kan det kanske göra, men då brukar den gå över snabbare, ju mer eldig och snabb förälskelsen rusar när man just har träffat "sin människa", desto snabbare vill jag tro att hjärtat brinner ut också.

Som Peter Lemarc sjunger:


Så våra pappershjärtan brann med en flämtande låga
Men pappershjärtan brinner alldeles för fort


Grundar man sin relation på vänskap eller edigern kärlek till en person, inte "en man" eller "en kvinna", så känns det som att det är mer varaktigt och äkta. Jag brukar tänka på det när jag hör bekanta beskriva nya flirtar som kanske kan vara den rätte. Börjar det med "han/ hon är snygg..." så vill jag tro att det kanske ligger lite för mycker ytlig attraktion mellan paret och lite för lite djup. Då kanske det inte lämpar sig att bygga något hållbart på men en natt kan ju innehålla mer passion än ett helt liv tillsammans? Därmed inte sagt att detta inte kan utvecklas och hålla länge det med, men det är nog svårare. För att kunna bygga ett hus så måste man ha en stabil grund, eller hur? Jag tycker att det är lite samma sak gällande relationer. Vill du ha något varaktigt ska det inte vara "hunken" eller "den kurviga kvinnan" som du delar ditt liv med, utan en person som du tycker om från botten av ditt hjärta.  


Jag har hittat min människa, vill jag tro. Vi är mitt inne i att jobba på relationen, som man måste. Hela tiden, så länge man är tillsammans. Vårda varje dag. Jag ska försöka göra allt jag kan för att det ska bli så bra som möjligt så länge mitt hjärta brinner för dig Anton, det lovar jag.

 

Jag tänkte sktiva en fortsättning, eller en liten följetong i bloggen om just relationer, läs om ni vill ;)

 

  



Av Izabella - 14 september 2010 07:50

  

Havregrynsgröt med äpplen, kanel och hjortronsylt. Några solrosfrön på också!


Hoppas ni också får en bra start på dagen, glöm inte frukost!


  

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards