mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under september 2010

Av Izabella - 26 september 2010 00:04

 Snart tror jag att det blir sängen faktiskt, skönt. Imorgon ska vi upp handla, jag ser faktiskt fram emot det ;)


Har saknat våra vanliga söndagshandlingar på IcaMaxi, det är mycket roligare att få hem massa gott på en gång än "lite här och där" som det har blivit några veckor nu. Sedan så är det så skönt också att planera hela veckans mat på en gång så att man inte behöver tänka mer på det.


Såhär ser det ut denna vecka:


Fisktagine med aprikos och curry


Kyckligtacos!


Hemmagjorda hamburgare med avokado


Thaigryta med lax


Indisk linssoppa


  

Av Izabella - 25 september 2010 23:44

 Hej :)


Idag har jag vaknat vid 12-tiden, det händer inte ofta mina vänner, och när det gör det så får jag lite småpanik för det känns som att jag sovit bort hela dagen. I alla fall, senare tog vi en efterlängtad promenad in till stan där det blev käk på Österns pärla, jag tog en kycklinggryta med kokosmjölk och jordnötssås, heeelt underbar var den! Ni borde testa!

Sedan vidare till kjell och anette en sväng, vi tänkte kolla hur det gått med John som opererat handleden och dricka lite kaffe. Men det blev ett tag där med godis och tequila också, härligt. När vi vandrade hem hade det blivit både mörkt och kallt, men mysigt i alla fall. Sedan hann jag bara hem och öppna en cider innan Fanny tycker att jag ska komma över till en annan lägenhet här. Cyklade över och hann krama henne lite innan hon for till stan och jag for hem.

Sköt om dig gumman<3


Till sist så saknar jag min mamma.

Ja det är många jag behöver träffa nu.

  

Av Izabella - 24 september 2010 23:55


Hej, har just ätit lite flingor med rismjölk, det är ytterligare ett alternativ för oss som inte tål/dricker vanlig. Jag tycker att den har en mer naturell smak som passar bättre i kaffet eller när man ska äta flingor. Därför brukar jag variera med den, har också hört att för mycket soja inte är bra. Allt med måtta!


Idag har jag annars varit i skolan, äntligen! och hunnit både föreläsning och grupparbete. Så skönt att bli frisk! Sara och jag ska träna på måndag så då ska jag vara helt kry.


och therese, vi klarade det! (pojkarnas lan alltså hihi;)


Idag har jag och Anton haft en efterlängtad myskväll och sett både Over her dead body och Se upp för dårarna. Puss på er!



  

Av Izabella - 24 september 2010 01:10


Några av dem coolaste plaggen!

  



Av Izabella - 24 september 2010 00:52

 Hmm, nattblogg igen. För att jag var uppe ett tag igår kväll kan jag givetvis inte sova nu heller.



Jag och Therese har suttit och pratat en hel del idag. Druckit te, varvat med kaffe och pratat ännu mer. Vi är lyckligt lottade som har våra pojkar :) Även om de är lite irriterande för tillfället haha.


Imorgon är det bara skola en stund som tur är. Sedan kanske jag hinner träffa Fanny en sväng och på kvällen kommer förhoppningsvis mamma och pappa. Känns som evigheter sedan jag fick se min mor, hon har ju inte ens sett ringen jag har på fingret :)


Om jag kommer upp imorgon på morgonen vill säga...kram!


    

Av Izabella - 23 september 2010 14:28


Nyss:

  

Nu sitter jag framför Grey's anatomy på Tvn och väntar på att kaffet ska bli klart. Det ska jag dela med Therese som just kom hit:)


  



Av Izabella - 22 september 2010 23:45


Hej! Sitter uppe ett tag och läser bloggar. Har ju inte någon tid att gå upp imorgon, eftersom det blir ännu en sjukdag. Börjar bli lite less, men det är ju bara att vänta ut det istället för att provocera så att jag blir ännu sjukare. En positiv nyhet är jag verkar vara på bättringsvägen, speciellt i halsen och det betyder nog att det inte är halsfluss som jag har för då blir man ju bara sämre och sämre tills det knappt går att svälja alls.


De två pojkarna som flyttat in här i några dagar är fortfarande kvar, det gör mig inte så mycket när det är pojkar jag tycker om men imorgon tror jag är sista dagen, så sen får jag ha min festman själv för resten av helgen, mys!


  


  

Av Izabella - 21 september 2010 18:28

Jag älskar att tända ljus. Nu är den säsongen kommen igen. 

Dessa ljuslyktor i sovrummet är från Ikea.

De på bilden under med, fast de står i vardagsrummet.


 

  


Jag längtar tills vi hittar tavlor till vardagsrummet! Det är så kalt på väggarna, jag vill bara inreda mermer! Gardiner har jag redan att sätta upp här så det ska jag göra när jag tillfrisknar.


Trots att det närmar sig ett år sedan vi flyttade ihop tänker jag ofta på att det är så obeskrivligt härligt att ha ett eget ställe.


  

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards