mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under augusti 2010

Av Izabella - 1 augusti 2010 18:56

Den börjar med att något händer som gör mig orolig och stressad, detta tar större delen av dagen men tillslut löser det sig i alla fall. Då får jag ont i magen och kan inte följa med Emma och fika på stan (det som skulle muntra upp dagen).


Sedan är det Antons tur att bli orolig och stressad (eller min också igen), när han kommer flåsandes upp för trapporna från Inlinesturen och haspar ur sig att Sinom har brutit handleden (tror jag att det var). "Ge mig en kudde!". Vad ska han ha den till hinner jag tänka innan han far ut igen och kör till sunderbyn. Mer vet jag inte om det. Vill att han ska komma hem så jag får höra att allt är okej, han ska tydligen opereras imorgon, det vet jag. Krya på dig mannen!


Försök två att göra denna dag en aning bättre är när jag bestämmer mig för att skjuta alla tankar åt sidan och cykla till coop för att hämta ut ett paket. När jag står i kön kommer jag på att jag inte har med mig avin som man behöver för att ta ut paketet. Suck. Vänder och någonstans på vägen märker jag att min cykel är lite trasig, det är det som låter! När jag kommer hem behövs det ännu mer distraktion så jag rensar garderoberna. Torkar ur och fixar, det tar ca 2 timmar och sedan har jag fyra fulla kassar med rent skit. Nästan, en del kanske jag kan ge bort. Blir deppig för att jag nu inte har någonting jag vill ha på mig i klädväg. Eller för allt egentligen.

Nu är jag just tillbaka efter försök 2 att ha hämta ut det där paketet. Det fattades saker. Nu ska jag surfa på klädsidor, om jag vågar göra ens det.

Låt morgondagen bli bra. Ta hand om er alla <3


  

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards