mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under augusti 2010

Av Izabella - 14 augusti 2010 18:39

     


Fixade precis ihop lite mellis. Vi har varit på lite roadtrip idag.

Det började med att vi drog till Mio möbler i boden och satt i massor av soffor innan vi konstaterade att vi nog nöjer oss med den som Anton hittade på EM. Jag litar på att den är bra ;) Efter det tänkte vi att vi far förbi en sväng i Kjell&Anettes stuga då den är så nära. Där visade det sig att Göte&Göta var och alla hade precis ätit köttsoppa så det fick bli vår lunch, följt av kaffe ute på altanen. Senare åkte vi hemmåt men jag hade lite kyrkby-längtan så det fick bli en sväng förbi mor och far också. Pappa har hunnit långt på ute-bastun han bygger på. Härligt när den är klar!

        

Misslyckad pussbild ;P, tunastrand och Anton igår på kvällspromenad. Nu tänkte vi ge oss u på en till. Kanske till hemmakväll?

Så himla skönt med dessa lugna helger. Eller lugna och lugna, vi far alltid omkring. Men de är tillsammans i alla fall och vi försöker att ta igen oss mycket ändå och ha lugna kvällar, Det behöver man när man jobbar heltid!

  


Av Izabella - 14 augusti 2010 00:02

Jag vet vem jag är
när jag är hos dig
jag vet vem jag är
när jag är hos dig


Jag har aldrig fått ihop
modell och verklighet
jag tankar nya tankar
men långsamt som du vet

Så jag lovar ingenting
jag säger hellre förlåt
vi ska va dom vi vill vara
hellre nu än efteråt

Jag vet vem jag är
när jag är hos dig
jag vet vem jag är
när jag är hos dig

 

  


Av Izabella - 13 augusti 2010 23:39

Idag har det varit en riktig hemmadag pga hur jag har mått.

Såg två filmer, och det var tårar under båda.


Som vi hyrde förra lördagen men som jag inte har haft tid att se förrän nu.

Den här filmen var precis som jag förväntade mig. Fin, sorglig och mysig på samma gång.


Den här gick på TV nyss. Tyvärr hoppade jag in kanske efter 1/3 av filmen, så jag missade början. Men den var ändå riktigt bra, lite som en komedi fast med mycket mer allvar inbakat, sorglig och rolig i samma film. Ojojoj vad söt tjejen är!

  


Av Izabella - 13 augusti 2010 17:01


Hej på er!

 


Nu har jag vaknat haha. Det enda jag gjort sedan sjukhuset är att äta, försöka se "Sjunde himlen" men istället somnat på mattan. Förflyttat mig till sängen, sovit där i flera timmar och sedan ätit igen.


vi behöver ju inte gå in på hur undersökningen gick till. Den gick bra i alla fall. Nu kanske jag får lite svar! Är så glad att dessa dygn är över :D Det enda som var lite kul med hela den här processen var att min "gravidkula" gick ner under tiden jag tog laxermedel, eftersom detta även minskar luften i tarmarna (som är orsaken till den svullna magen jag haft till och från hela livet och konstant i någon månad). Jag bara : OWO, var det såhär den såg ut? Min fina, platta mage:) Tänk om den hade kunnat fortsätta vara så. Men en del av undersökningen gick ut på att fylla magen med luft så de kunde ta speciella foton. Alltså försvann den fortare än kvickt min vältränade mage ;/


Anton kom just hem, han har varit själv på soffjakt ensam efter jobbet igen, jag hade vetat följa men har för ont i magen. Nu ska jag nog gosa lite med honom så ses vi sen!


Kram, ha en bra fredag den trettonde-kväll. Har ni haft någon otur idag?


  

Av Izabella - 12 augusti 2010 07:08

Sitter och dricker laxermedel. Eller jag försöker. Har ni gjort det någon gång, alltså i flytande form så förstår ni. Jag behöver det väl inte ändå, för det går knappt att få ner i magen, liksom fastnar på vägen ner och vill upp igen :S Nej jag ska sluta prata såhär, hursomhelst så kommer jag nog inte att vilja äta något på hela dagen efter detta vilket kanske är meningen?

Är ordinerad strikt diet och lite mat i alla fall. Anton fick gå från jobbet och skjutsa mig imorgon eftersom jag kommer att vara så svag och må illa = svårt att ta mig dit själv. Tack chefen!


Idag kanske flisan och tessan kommer hit. Får se hur jag orkar, nu ska jag ta en dusch i alla fall och hoppas på att medlet inte börjar verka under tiden (!). sedan spelar vi nog Sims 3.


Igår svamlade jag en aning, det var till möbelhuset som vi skulle, inte Antnäs. Soumi soffa var vi också förbi. Till Antnäs ska istället Anton idag själv tror han. Jag ska inte vistas eller orkar inte vistas i offentliga miljöer denna dag (är ju inte på jobbet heller) så jag kan inte följa. Han vet ju vad jag vill ha så jag litar på mannen. Hoppas han kommer hem en soffa rikare ;)


   Detta hade jag velat äta idag till frukost. Istället fick det bli te, en tunn vit torr macka med kokt skinka och en näringsdryck.


Jag fixade det på bilden till kvällsmat åt oss för kanske en vecka sedan. Smoothie, hembakat morotsbröd, sallad, salladsärtor och lite korvskivor.


Jag återkommer fömodligen inte förrän på fredag eller lördag om inte en till gång idag. Ha en bra dag och veckoslut!


  




Av Izabella - 11 augusti 2010 14:42

Snaaaart....är det slut på dagen. Härligt! Och det är fredag för mig:) Dock hade jag hellre jobbat än gjort det jag ska göra...Hursomhelst;

Idag fortsätter uppdrag "den perfekta soffan" till Antnäs möbler efter jobbet. Sedan är det hem och koka ihop fisk och ris till mig som fastar. Alltså, inte trodde jag att jag var så "beroende" av frukt och grönt som jag tydligen är. Känns helknäppt när jag inte kan äta något med fibrer i, värsta onyttigt. Jaja, det är ju ett bra tecken. Kramar


  

Av Izabella - 10 augusti 2010 21:23

När du ser i spegeln, vad ser du då?


         

Ge mig min mage tillbaka!


Idag har jag ångest. Fast det är inte mer än vanligt , ska sluta med det nu och  börja göra mig iordning för natten istället, måste duscha and so on. Ska omprogrammera min hjärna lite och ta hand om mig själv :)

Gud vad duktig jag är! Imorgon måste jag ha energi för jag har en diet att följa som jag ska hålla tills på fredag då det är dags att åka till sunderbyn. Men den är inte så svår, man får bara inte äta något med fibrer, någor som är stekt och inget fett (och lite annat). Alltså behöver man inte svälta, tills under själva fredagen då. Kaffe och te får man i alla fall dricka hela tiden, lucky me ;D


Det tog oss kanske tio minuter att välja tapeter, under lunchen. Äntligen ska åtminstone sovrummet bli lite fräschare! Dock kan de inte fixa det helt på en gång utan det tar ett tag tills det är vår tur att få tapetserare hit, men vi har något att se fram emot. Vi var också förbi affären idag för att köpa fisk som jag kan koka och äta, vitt bröd (händer typ aldrig annars) och så var vi förbi mamma och pappa och syster ett tag, paratade och tog oss varsin glass innan det var dags att åka hem och börja med lax på saltbädd till middag ;)



Dagens ros här på bloggen idag är två och går till Lasse som är en kollega. Han har alltid berömmt mig jättemycket för hur jag ritar typ "du borde inte slösa din tid här och svara i telefon, du måste ju utnyttja din talang" "fantastiskt duktig" osv. Nu överraskade han mig på morgonen med nya skisspennor och ett bra block han köpt med orden "det är du värd". Det var ett leende rikare jag gick upp till raceptionen imorse kan jag säga.

och...

SMS av Fanny: Lev väl, tänk gott och ha nu en underbar dag! :) PUSS PUSS PUSS

Tack så mycket vännen! Det lyfte mitt humör lite där när jobbet kommit igång på riktigt.


Nej Anton jag glömmer inte bort dig, du är min sol som lyser upp alla dagar, i mitt hjärta finns det alltid rosor till dig.


Note to self: Beställ egoboost! 


  


        

Av Izabella - 10 augusti 2010 10:45

Hej. idag tänkte jag och A åka till områdeskontoret på lunchen och prata med dem att göra om i lägenheten, sedan måste vi till lägenheten och fixa lite grejer också. Så det blir att äta snabbt med andra ord. korv och makaroner från igår blir det. Snart, bara tio min kvar nu ju.


Igår var det en lite jobbig kväll, och jag är så himla känslig gör inte någonting bättre. Har  haft svinont i magen hela eftermiddagen och kvällen. Ovanligt?  Nu är jag fruktansvärt less på det här, att den ska vara svullen också. Om ni inte tycker att det märks ska ni veta hur stor skillnad det är, om man känner är det som en bula och magrutorna varken känns eller syns ett spår av längre. Till och från blir det så stor att den verkligen sticker ut trots kläder (som halva dagen igår). Visst har jag gått upp, men inte mycket. Visst har jag tränat mindre pga hur jag har mått men inte lite. Ser inte det minsta vältränad ut mer.


Sen blir jag less på mig själv när jag fjantar också, att allt ska bli så stort i min värld ibland. Att du står ut med mig älskling <3 Mig med alla mina tårar. Du är verkligen bäst.


  

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards