mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under maj 2010

Av Izabella - 9 maj 2010 12:08

Jag har alltid varit en sucker för Pripps blå's ölreklamer, till och med innan jag fick dricka dem. Underbara sommar, man får en sån härlig känsla. Den som är på TV nu kunde jag inte hitta på Youtube, jag vill hoppa in i den och vara den mörkare tjejen ;)


Här är en gammal:


Den bästa ölen är blå.

Ni som inte förstår grejen med Pripps Blå, ni förstår inte mycket ni :)


  



Av Izabella - 9 maj 2010 11:21


Gårdagen började 11.23 för oss, hihi.

Hursomhelst så blev det att dra på oss inlinesen och ut! Jag åkte första gången för året och lyckades med att min fot nu är aningen uppsvälld och gör ont. Det än en typ flärp som sticker in och skaver i ena skon om man råkar vara lite slarvig när man snör på dem.


Efter ca 1,5 h så for vi hem igen, åt lite. Jag duschade och fixade mig och drog iväg med buss till Kyrkbyn. Anton bestämde sig för att ta inlinesen dit så han kom efter ett tag. Oscar var helt underbart söt och roligare nu när han är lite äldre. Alltså, svårt att slita sig :)

Så tacksamt barn det där också, alltid snäll och glad.


Det blev grillat, följt av ost&kex och mycket vin. Prat och skratt, precis som en bra familjekväll ska vara. Träffar "lilla familjen" (M, R, T) för lite nuförtiden. Himla kul att träffa Katti&Jocke också.

När jag kom hem, typ 01.30 minns inte så blev det mest att sova.


Anton sa igår "jag ska bo i mina inlines idag" och sagt och gjort! han åkte ju först med mig 1,5 h, sedan till kyrkbyn mm 1 h. Sedan tillbaka ca 0,5 h. Sedan åkte han med pojkarna på kvällen/natten ca 1,5 h.

= Över fyra timmar träning på en dag:P


Nu har vi vaknat för ett tag sedan och den här dagen vet jag inte riktigt vad den bjuder på, kanske ska jag se Linnéa en sväng, och Jocke&Katti&Oscar skulle kanske komma förbi en sväng innan de far hela vägen hem till Pajala.


  


Av Izabella - 7 maj 2010 23:22


Här är det korta/remixade versionen av modevisningen, ja den som kanske normala människor orkar titta på. Enjoy!


Ikväll har vi bara varit hemma, kändes välbehövligt. Avnjutit pizza, öl och slöat. Jag har varit SJUKT jäkla trött och gick och la mig vid typ halv nio och sov nån timma när A spelade TV-spel. Nyss kom vi in från en prommis till kvantum, jag tvingade med honom och köpa naturgodis hihi :D

På vägen hem träffade vi en högljudd Fanny med vänner som väntade på bussen, hon märkte inte att det var jag förrän jag kramade henne;) Puss på dig gumman! Hoppas du hade kul, ska se imon.


Ha en vidare bra helg folks!

  

 

 

 

Av Izabella - 7 maj 2010 09:38

 

 

Why do we always

 

 

want what we

 

 

can't have?

 

humans = stupid

 

  

Av Izabella - 7 maj 2010 07:55


Isabells Design UF Modevisning, Kulturens Hus. Lång Version


ni får klicka på länken, den verkar inte vilja spelas här.

Alltså hojja vad ni är snygga. Jag verkar tråkig som knappt gör nå speciellt, men de är ju kanske bäst att inte alla gör det.


  


Av Izabella - 6 maj 2010 18:54

Nu har jag kommit hem för ett tag sedan. Håller på att steka plättar, gott ska det bli. Anton jobbar över så jag är ensam och lyssnar på Peter Lemarc.

Det var såklart jättekul att träffa dig Emma.

Förutom att bli serverade en god cappucino av Adam var vi på stan en sväng, emmis köpte en likadan skinnjacka som jag har fast en brun :) så snygg så. Sedan fastnade vi med alldeles för mycket reasmycken i händerna på Kapahl och kunde inte bestämma oss.

"ska jag ta den här, den här eller kanske både och? ....fast vänta, kanske den här?" I-landsproblemet av idag ;) Jag syndade med ett armband och en hårklämma, mer tillåter verkligen inte kontot.

Har dåligt samvete måste spara varenda krona till stockholm!


Jag sa: "Dom döda är ändå döda
Lev för dom som är kvar
Det finns en enda väg ut härifrån
Och det valet är allt du har"

Så sågs vi här igen...

Trots alla år som gått
Alltid här, min vän
Där blått möter blått

 

  

Av Izabella - 6 maj 2010 14:32

Sitter och äter lunch bestående av mackor med kaviar och gurka. Inte bra, jag vet men jag orkar faktiskt inte fixa något annat. Eller hinner, ska nämligen möta upp Emma på roasters om en timme.

Ska bli härlgit att se Emmis igen, vi har säkert mycket att ta igen som vanligt.


I helgen händer det inte lika mycket som den förra, men det är meningen, eftersom min kusin Joacim ska komma med sin familj Katrina och Oscar. Det ska bli jättekul att träffa dem då det är så långt mellan gångerna. Undrar hur mycket han har växt nu :)


Så här såg han ut sist vi sågs:

      

Då var gossen bara ca 4 månder, nu är han ca 9 så ni kan tänka er.


Hade också varit kul att hinna träffa Linnéa, hon och hennes kille ska fara till Mallorca nästa vecka, så hade varit kul att hinna ses innen. Sen så ligger Antons filmfodral där också. Ajja,vi får se vad som händer.


Nu måste jag dricka upp téet och göra mig klar. Ses!


  


Av Izabella - 6 maj 2010 11:46

Gud, vad händer?

sitter framför efter tio på TV:n och plötsligt låter det som en gigantisk vattenkokare går igång. Jag tittar ut och det öser ner. Regn? Snö? Hagel? går för fort för att se vad. Snacka om störtskur. Mystiskt. Och irriterande, jag som skulle ut med mina inlines.

Fast det måste vara regn, sådant där riktigt sommarregn.


 

Det är ju härligt. Då gör det inget att jag missar inlinsen.

 

Tyckte att killen såg ut som en blöt Anton hihi. Vi kan ju låssas att tjejen är jag också - mysigt. 

 


Fast nu ser jag att det blir vitt på marken. Besvikelsen sköljer över mig, vattenmänniska som jag är.


  

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards