mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under mars 2010

Av Izabella - 11 mars 2010 10:26


Nu laddas det förfullt hos de flesta som ska modella idag skulle jag tro.

Tur att jag inte är en av de som ska visa underkläder i alla fall!

Håller på att måla naglarna och snart ska jag ta bussen till stan och frisörerna, nästan en hel dags förberedelse krävs det nämligen av alla.

Nu måste jag sticka! See u :)


  

Av Izabella - 10 mars 2010 19:25

  


Slänger in lite reklam också...

För att vara snäll mot anornarna och Rädda barnen liksom.

  

Av Izabella - 10 mars 2010 18:53

Idag har jag kommit hem från mor&far där jag har sovit tre nätter.

Delat säng med syrran med andra ord. Det går i alla fall lite bättre att sova utan pojkvän om man har en annan bredvid sig, det är som om man vänjer sig, även om jag är TRÖTT nu efter mindre sömn än vanligt, så är det tur att hon har en dubbelsäng för jag tror att jag hade sovit ännu sämre som det varit helt ensam.


Ännu en dag i barnens våld har jag haft och det verkar som om man kommer in i det här yrket hur fort som helst, jag ska redan ha en egen lektion med dem på tisdag...

Men innan dess är det ju en modevisning att ta sig igenom. Jag älskar i alla fall kläderna jag ska visa. Var förbi Cubus igår efter jobbet och testade dem, gick hur snbbt och lätt som helst då allt passade både min kropp och smak!

Sedan hann jag med att träffa Emma en sväng också på Rosters, och som jag lärt mig tidigare är det kul att ha kontakter där. Denna gång var det hennes kusin:) Alltid lika kul att se kvinnan där uttrycket "Allt klär en skönhet" är en underdrift. Jag vill också passa i allt! och ha lika många och fina kläder som emmis;) Hursomhelst blev det en MASSA prat för ovanlighetens skull haha.


Nu ska jag fräscha upp mig lite, duscha osv osv. innan det blir sängen ikväll. Känner mig inte på topp direkt, fortfarande mycket otränad och sliten, lite utväxt på håret fortfarande lite halvsjuk. Men jag tänker inte låta detta stoppa mig, att modella är så otroligt kul! Hoppas bara att det


 inte blir för mycket folk... 


Förresten, när jag skulle låsa upp visade det sig att jag glömt nyckeln, i kyrkbyn! Anton var tvungen att komma från sina päron där han ska basta+äta ikväll för att låsa upp åt mig. Var helt less när jag tillslut kom in genom dörren med mina tunga väskor. När jag var insläppt drog han ju iväg direkt. Å, jag som bara vill ha en massa kramar just nu.


"It's like you're my own personal brand of heroin"

 

Det här lyssnar jag alltså på just nu ;)


men NU kommer han visst hem! :D

  


Av Izabella - 8 mars 2010 17:08


Nu är första dagen på praktiken som hjälplärare i 2-3:an avklarad.

Målet är ju att jag ska ta reda på om jag vill jobba inom skola/med barn osv. så jag får vara i princip hur många/få veckor jag vill. Tills jag har känt efter helt enkelt. Nu är jag i alla fall slut i huvudet. Barnen har just haft sportlov så de är ganska hyper just för tillfället. Under skoltiden är de duktiga, men när skolan slutar och det är fritids som gäller får man ju göra (nästan) som man vill :D


Mitt på dagen åkte alla skidor till Hägnan för lite korvgrillning och skoj. Fast det blåste hur mycket som helst och nu har jag ont i halsen :O

Tänk om jag får tillbaka halsflussen! Det kommer inte att bli kul, då kan jag väl knappast gå modevisningen på torsdag! (har annars dispens från praktiken då) Imorgon kommer jag att börja senare och sluta tidigare (7-16 ist för 8-17) för då jag ska hinna till stan och prova kläder. Hoppas ni har en bra start på veckan!


  

Av Izabella - 4 mars 2010 12:36


Det här verkar skitkul x) är glad att Bella, min favorit av de stora bloggarna, kommer på så bra ideér haha.


  

Av Izabella - 4 mars 2010 11:51


Nu är vårens första lilla löprunda avklarad. Min urusla form efter den här vintern vågar jag inte ens skriva om, men det var härligt att få lite solsken. Dock blåser det för kallt för att det ska vara skönt riktigt än.

Lite styrke hann jag med också, innen jag lessnade och sprang till duschen ;) Det jag kanske ska tänka mest på den här våren/sommaren är ju att i alla fall att inte gå ut för hårt i början för benens skull. Vi vill inte ha en repris av förra året vad gäller det!


Snart ska jag få i mig lite lunch och sedan blir det stan (ovanligt), men jag har en tid på ungdoms, och sedan är jag i desperat behov av underkläder, de flesta BH:arns är för små eller sönder och även träningskläder ska jag kika på då det är en stor bristvara i min garderob. Det minskar motivationen att ge sig ut på ett träningspass när man ser ut som en fågelskrämma! Övriga kläder försöker jag åtminstone ligga lågt med även om jag behöver det, då vi far till stockholm i vår...


Jag har bestämt att jag ska vara glad idag, igår var ingen bra dag nämligen. Var nere av någon konstig anledning.

  

Av Izabella - 4 mars 2010 09:49


Jag har väldigt få kläder som jag faktiskt tycker om numera. Men detta nya linne från Bikbok älskar jag!


         




Nu är det träning som står på schemat, tur att det är så fint väder:)

Vi ses!


  

Av Izabella - 3 mars 2010 14:04


Nu är jag lite småsur. Hatar när någon maträtt jag ska laga blir fel och inte alls smakar som jag tänkt mig. Håller nämligen på att fixa storkok av chili con carne, och då menar jag storkok. Största modellen köttfärs, men problemet är att det är för mycket köttfärs. Hann inte tänka på det innan men propotionerna blir helt fel. Jag skulle haft mycket mer bönor och krossad tomat. Dessutom har vi ingen chili som jag trodde. Lyckat!

Det smakar inte ens i närheten av som det ska.


Varför misslyckas man alltid om man ska göra riktigt mycket av något? Nu kommer frysen att vara full av äckliga lådor igen som ingen vill äta och som sedan sakta försvinner...en efter en, när någon offrar sig. Som lammgrytan jag gjorde eller -enligt Anton- hans köttfärssås. Blä.


  

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards