mat mode och livet enligt bella

Direktlänk till inlägg 24 mars 2010

the sound of your heart,

Av Izabella - 24 mars 2010 11:06


  - it's the most significant sound in my world. I'm so attuned to it now, i swear i could pick it out from miles away.


Min morgon


Hej! Hoppas ni vaknade till en solig morgon precis som jag.

Blev inspirarad av en liten någon och kom på att jag har missat att skriva ett inlägg om Twilight-serien jag skulle ha haft med för ett tag sedan.

Igår läste jag ut Eclipse och nu ska jag alltså börja på det tjockaste av de alla, nämligen Breaking dawn.


Har ju läst alla på svenska tidigare, och då i en rasande fart. Tror att det tog mig en vecka att läsa ut de 4 tjocka böckerna. Det var helt sjukt vilken kraft de hade tyckte jag, det gick till och med ut över skolarbetet eftersom jag sträckläste varje kväll och packade upp böckerna under bänken på lektioner. Ja, de är ganska otroliga.

Nästa steg var sedan att själv äga bäckerna, sådana favoriter måste jag bara ha. Kändes som med Klara-böckerna som jag var besatt av som ung hästtjej.

Ville självklart ha dem på orginalspråket då, så som Stephanie skrev dem. I julas fick jag ett paket med hela serien av min älskling och sedan dess har jag bara läst lite då och då så att de håller lääänge. Oj vad mycket man har glömt bort också, och vilka detaljer jag inte ens tänkte på då jag bara plöjde igenom dem. Nu när jag vet vad som ska hända kan jag ju ta det lungt och verkligen fokusera på varje mening.

  

Böckerna hade också extra dragningskraft för mig när jag läste dem första gången, då jag blev mer och mer kär i min Edward då och började se likheter mellan honom och vampyrEdward. Hur det nu är möjligt ;) Hursomhelst är historien ännu bättre när jag kan identifiera mig med Isabella Swan på riktigt.

  

Oj vad jag längtar tills nästa film kommer på bio, tror att den kommer att bli den bästa, det händer så mycket i Eclipse. De har lyckats spegla böckerna bra i de andra filmerna så. Fast trailern gör inte sagan det minsta rättvisa, även om den gör att man längtar efter filmen...



  


"The clouds I can handle. But I can't fight with an Eclipse."

  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Izabella - 27 november 2011 15:54


  Jag vill prova blogga på ett nytt ställe, och Devote tycker jag verkar bra om man vill skriva om mode. Därför får ni nu följa mig på:   http://bellasgarderob.devote.se/   Min gamla blogg kommer dock också att finnas kvar!          ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:27


Förrsten hörrni, kom ihåg att tända första ljuset: Detta är från förra året men samma ljus tänds idag:)        ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:03

  Hej vad gör ni idag? Här har vi en stanna-inne-hela-dagen-dag vilket är givet efter igår. Vi tänker beställa pizza och bara ta det lugnt. Kaffe och DH betyder det för mig ;)   Jag har i alla fall tittat runt på klädsidorna som valigt, här är ...

Av Izabella - 26 november 2011 22:22

         Topp Vila (som jag fått), leggins H&M, skor Dinsko, kofta Gina, Armband SNÖ och HMtrend, Örhängen Pieces.   ...

Av Izabella - 26 november 2011 20:55

                 Hej på er! Jag, flisan och Anton sitter här och väntar på att en liten sen middag ska bli klar. Vi pustar ut efter att hela kalaset har åkt hem. Alla dem bästa familjerna var här alltså min, "stora familjen", Antons och ha...

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards