mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under januari 2010

Av Izabella - 23 januari 2010 17:30


Fick lite inspiration av engla så nu klädsurfar jag igen hihi. Märker nu att jag har ett mode-ryck igen? Även om man har shoppingförbud kan man ju kika:) Annars skulle jag ju inte överleva...


Här är lite från Oddmolly, till fest:



Och till vardsags:



Leggins + Tunika måste vara min favoritoutfit ändå. Så bekvämt, så snyggt och man kan variera det hur mycket som helst. Gimmi more


Sidan ser jag mest som en att hämta inspiration från, även om jag hade fast inkomst skulle jag inte köpa så dyra kläder.



Den här hade varit skitsöt till sommaren.


Min stil har verkligen "mjuknat" lite igen, aldrig att jag hade tex ljusrosa för något år sedan och smyckena har gått från billiga STORA många i GULD till färre, mindre och i silver.

Även om jag fortfarande älskar svart och skinn såklart och ibland får lust att byta till rockstil helt. Det finaste är nog variation och en mix. 

Till sommaren ska jag nog köra på lite mer pastell och gulligt samtidigt som jag tex. har skinnjacka över och gladiatorsandaler...Sedan verkar det som om det här med blommigt/mönstrat kommer att hålla i sig (Love).

Det är synd att jag hatar långklänningar, annars hade jag lungt velat ha något sådant, gudinnelooken är så fin.


Rut m.fl - Emma Pre DressRut m.fl - Emma Pre Dress

Hittade dessa söta från nelly. Måste ha en av färgerna sen när det närmar sig och mitt shoppingförbud har upphört;)

 

 Åh, vad jag Längtar. 


  

Av Izabella - 23 januari 2010 16:28

Klickade in mig på angelicas pixbox och tittade på massa bortglömda bilder från skåne sommaren 2007, alltså när vi gått ut ettan på gymn.


Vilken skillnad det är på min kroppsbyggnad, ser nästan sjuk ut här. Love my curvs nu och Saknar inte den tiden vad gäller det.

(däremot saknar jag minna och den sommaren, men det var inte vad inlägget skulle handla om)

Man ser tydligt hur mycket äldre jag är nu.


Jag vet hur liten där där kjolen är nu, får den inte ens över låren...

 

 bulimiker?

 

 

Fast jag saknar mitt långa hår och att vara så brun

 

   

Kvinnligare

 

  

 

 

Av Izabella - 23 januari 2010 15:44


  


Kom just hem från en lunch/fika hos M&R som bestod av chiabattabröd, lax, sallad och philadelphiaost. Gott! Innan det var gick jag på stan, först med pappa och flis en sväng, sedan gick han iväg med maija o mamma och jag, flis och tessa stannade kvar längde. Hittade jeans, en tunika och lite ringar ;D

De andra hittade också flera saker. Men nu har jag shoppingförbud!

Skönt att flis är så pass pigg att hon orkar med såna här dagar nu. Fast hon är såå smal nu. Det är hemst att man kan gå ner så mkt så snabbt.


Maija och Rolle har gjort om lägenheten, tapetserat, målat mm. bytt lite möbler. Det är hur fräscht som helst och det är därför vi inte har fått komma dit på länge "vi hinner inte idag" osv. Lite förvirrande har det varit för jag har alltid fått komma precis när jag vill. Det skulle ju vara en överraskning och det var det sannerligen - när jag och A kom dit igår så trodde vi nästan att vi kommit fel haha.


Nu ska vi ta det lungt ett tag och ikväll blir det pizza - har världens sug efter det...



Vill se G-force också;) Var till hemmakväll igår och hyrde 3 filmer. Såg Land of the lost igår och den var rolig!


På måndag måste jag simma igen, tog emot att tacka nej till indoor walking idag med gabbi men jag hade inte tid.


  



Av Izabella - 22 januari 2010 12:21

Jag idag:


    

Linne - Gina tricot

Blus - HM

Halsband - fått av emma, men Indiska tror jag;)

Jeansleggins - Bikbok


Inte för att jag brukar lägga upp dagens outfit eller för att jag hade så speciella kläder på mig idag, men för att jag hade lust.


Nu är jag klar med städningen men nu verkar det som om bokningssystemet i tvättstugan pajat ihop igen för det funkade inte när jag var dit. Otur för vi har massa tvätt, tur för nu slipper jag ha dåligt samvete när jag inte gör det.


  

Av Izabella - 22 januari 2010 08:40


Jippi! Fredag   


Idag ska jag först göra lite helgfint här, sedan kanske jag hinner med min tvättid också (blä vad tråkigt). När A kommer hem ska vi i alla fall till Marina och Roland en sväng hoppas jag.

Egentligen hade jag ju tänkt gå ut, men tror tyvärr inte det blir ngt, är sååå trött efter den här veckan. Den har varit minst sagt jobbig - som ni kanske förstå,vill bara att allt ska bli som vanligt igen.


Well, annars är helgen hyffsat oplanerad. På lördag ska jag nog på stan med mor, flis om hon orkar och Maija. Efter det har jag hört rykten om lunch hos dem? Tror det var andra saker också den här helgen man jag kan inte komma på dem nu. Hursomhelst är ju super-pizza-sugen igen så det får bli att beställa någon dag. Hoppas ni får en toppenhelg!


  



Av Izabella - 21 januari 2010 19:45

Såå snygga!


Brooker ByxaBrooker ByxaBrooker Byxa

Hade inte tänkt publicera fler inlägg, men OMG!

Bubbelroom 299:- (halva av) sugen...


  

Av Izabella - 21 januari 2010 13:47

Men alltså, jag är som en elvaåring på sommarlov vad gäller datum.


Var på arbetsförmedligen idag och skulle skriva på en sak, ni vet sådär med dagens datum. Och som vanligt så kom jag inte ihåg vad det var för datum utan fick fråga min handläggare haha. Så är det nästan alltid, antingen måste jag tänka i fem hundra år, kolla mobilen eller fråga någon. Ibland vet jag inte ens vad det är för veckodag.

Just denna månad är extra jobbig för nu måste jag få in i huvudet att det är 2010 vilket jag verkligen inte kommer att fatta på ett bra tag. Sist skrev jag -09 på Ica när jag skulle regga mitt kort i sån där självscanning. Som tur var märkte ingen.


Är det någon annan som har så totalt dåligt koll som jag?

 

  

Av Izabella - 21 januari 2010 13:16

Bubbleroom / H Klänning

99 :- på bubbelroom. Älska rea på sötsaker!


Är slut i hela kroppen efter simningen. Vill egentligen fara till Marina och Roland idag men vet inte om någon av oss två orkar, blev sent igår och upp tidigt. Orkar inte ta tag i disken eller något annat just nu så tror jag fortsätter att kolla på kläder. VILL ha pengar, ge mig ett jobb! :D


  

Här är en supersöt kjol från Monki, gillar höga midjor!

Köpte en liknande från HM tidigare i vinter men den känns för otajt.

250:-



Vill ha fler randiga överdelar, denna från HM hade inte vart fel 199:-         Och dessa skor, OWO!

Hm 399:-

  

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards