mat mode och livet enligt bella

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2009

Fredag - tisdag

Av Izabella - 27 oktober 2009 09:34

(Det här är mest för mig själv så jag minns vad jag gjort)

Det har varit ett par sköna men ganska onyttiga dagar.



Fredag

Efter jobbet for jag och handlade med far, åkte hem och hjälpte till med maten. Det skulle bli lövbiff och pommes men sedan bestämdes det att jag skulle ut och äta med Linnéa istället och fick svika familjen för Baan Thai mat. Inte helt fel heller ;) Vi tog till och med deras underbara vitlöksbröd som förrätt.

Hade en välbehövlig pratstund, är så glad att jag har sådana kloka människor i mitt liv Linnéa <3

Efter det gick vi och satte oss på roasters för varsin Latte med Bailys. Det var lika gott som jag trodde fast den var ganska mäktig efter all mat så jag började må illa. Vi började därför gå mot Östermalm till Eriks lägenhet där han satt med sina kompisar och ett TV-spel. Suck, alla dessa speltokiga killar (Min satt för tillfället hemma och lanade med sina kompisar;o). However, där kollade vi buss till mig, men när vi börjat gå kom den körande så vi fick stoppa den.

Hoppade på och åkte till klintbacken där jag stannade för lite vin, te och fightclub på TV med rolle. Tessa låg och sov på soffan och Maija är i sthlm. Tillslut, där nångång på natten gick jag mot kallkällan. Eftersom de lanade drack jag te (igen) med "svärmor" och pratade en lång stund innan jag gick och la mig på en madrass i antons fullproppade rum (arvid hade tagit in sin säng dit också så att alla datorer skulle rymmas i hans).


Lördag


Vaknade i Antons säng (som den gentleman han är offrade han sig att ligga på golvet under natten, vi bytte ;)

Gick upp, käkade frukost och begav mig lite senare mot kyrkbyn. Började laga lammgryta som jag lovat mina päron, blev supergott :) Men eftersom det tog en evighet hann  jag inte med något av passen jag tänkt mig på Helex vilket resulterade i att jag istället gav mig ut på en lång joggingrunda. Senare på kvällen återvände jag till min datanörd till pojkvän och hans lika nördiga kompisar. Mådde illa och hade jätteont i magen så det blev att ta det lungt istället för att plugga teori vilket jag hade tänkt. Såg två fimer helt själv (!). The ex och The break up. Stolt över mig själv att jag lyckades ta det så lungt på egen hand så länge, fast det brukar gå bättre när jag inte är hemma. Var också trött trött trött och somnade på en gång och märkte inte ens när anton la sig senare.


Söndag


Blev en ganska lugn dag. Pluggade och tog det lungt. Käkade Wok med hela galna familjen Pohjanen:)

Närmare fyra sprang jag till stan och Helex (bra uppvärmning) och hade ett pilatespass med fanny och gabbi. Efter det fick jag skjuts tillbaka till lanaregänget av gabbi där jag duschade, stannade och pluggade ett tag till. Senare gick jag dock och sov hos Tessa och rolle. Var så otroligt trött hela dagen att jag inte ens orkade åka hem.


Måndag


Jag och Tessa gick upp och tyckte att vi behövde plugga, hon med skolarbete och jag med teori. Sagt och gjort.

Fast efter kanske en halvtimme blev det för tråkigt så vi började göra upp roliga kvällsplaner istället.

For till hemmakväll och köpte godis och One missed call. Ville se en skräckfilm eftersom det snart är Halloween, och skäms nästan för att inte ha sett den. På coop köpte vi morötter, gurka och tacodipp innan vi får till kyrkbyn för att överraska flis med en Halloweenfilmkväll :D

Innan det slamsade vi dock en hel del och det hela slutade med att vi hade spelat in en grymt seriös skräckfilm på mobilen;) The deathcall. Ytterst stolta haha ;P Sedan lagade vi mat och såg tillslut One missed call. Mina lättskrämda "systrar" tyckte förstås att den var hemskt bra. Jag tyckte den var lite fjantig och halvbra.

Det var i alla fall jättekul att svamla med er två, som varje helg förr brukade se ut :)



 Tisdag

Idag ska jag avsluta det här inlägget, göra mig i ordning, laga köttgryta färdigt till ikväll, städa, fara till Helex för joggning, sen stanna i stan och bland annat lämna tatueringen till aeon så dem kan fixa till den och på eftermiddagen ska jag vara med anton.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Izabella - 27 november 2011 15:54


  Jag vill prova blogga på ett nytt ställe, och Devote tycker jag verkar bra om man vill skriva om mode. Därför får ni nu följa mig på:   http://bellasgarderob.devote.se/   Min gamla blogg kommer dock också att finnas kvar!          ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:27


Förrsten hörrni, kom ihåg att tända första ljuset: Detta är från förra året men samma ljus tänds idag:)        ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:03

  Hej vad gör ni idag? Här har vi en stanna-inne-hela-dagen-dag vilket är givet efter igår. Vi tänker beställa pizza och bara ta det lugnt. Kaffe och DH betyder det för mig ;)   Jag har i alla fall tittat runt på klädsidorna som valigt, här är ...

Av Izabella - 26 november 2011 22:22

         Topp Vila (som jag fått), leggins H&M, skor Dinsko, kofta Gina, Armband SNÖ och HMtrend, Örhängen Pieces.   ...

Av Izabella - 26 november 2011 20:55

                 Hej på er! Jag, flisan och Anton sitter här och väntar på att en liten sen middag ska bli klar. Vi pustar ut efter att hela kalaset har åkt hem. Alla dem bästa familjerna var här alltså min, "stora familjen", Antons och ha...

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards