mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under augusti 2009

Av Izabella - 13 augusti 2009 15:50


Nu är det slut om tio minuter, och jag är HUNGRIG! förbered dig på det andersson ;) 


En dag kvar till helg, sen kommer inte anton att jobba i samma byggnad längre ;( Även om vi inte jobbar med varandra gillar jag att kunna gå ner och hitta honom där på rasterna, dagarna blir inte så långa då. Men det är i iaf (tyvärr) bara två veckor. Ge mig ett jobb!

Av Izabella - 11 augusti 2009 15:18


Snacka om struuul med telefonerna, beror det på åskan? Nobody knows. Det har inte funkat att koppla till någon på nästan hela dagen vilket har resulterat i förvirrade och irriterande kunder, massor av förklaringar och en väldigt less personal. Innesäljare som springer ut från kontoren och frågar vad fan det är för fel på telefonerna och ännu mer förklaringar. Tydligen har det varit fel på hela mobilnätet i större delen av sverige, och eftersom hela ahlsell är uppbyggt på det så kan jag ju inte kalla det här den enklate arbetsdagen. Less. Nu fungerar det i alla fall. Tänk hur lycklig man kan bli av att kunna koppla igen=)


Skåningar alltså! Snacka om att de kan förgylla ens dag...

Det ringde en snubbe som började snacka med den härligaste av dialekter, så härligt glad också att jag kommenterade att det är så roligt när det ringer folk där nerifrån då de är så trevliga, inte som vissa härifrån kan vara som inte ens säger hej utan bara hostar ur sig namnet på den de vill tala med så fort man svarar. Vi pratade på och eftersom det inte gick att koppla kom han bara tillbaka till mig igen "men tja izabella, nu får jag ju prata med dig igen" och så skrattade vi. Igen.

eftersom jag sagt att det var så kul att det ringde söderifrån så sa han att norrlänningar inte heller var så dumma "ni har så skön dialekt" (va? vi pratar ju helt normalt tänkte jag) också började han få mig att säga "sju" och en massa andra saker han tyckte var kul.

"och btw, vad tycker du om skåningar?"

Då berättade jag om min skånekompis (svårt att gissa vem?:)

Ni är ju underbara folks! ;D


Nu ska jag hemhemhem. Snart.

Av Izabella - 10 augusti 2009 12:12

Dagens

Börjar bli en vana att sno listor från andras bloggar, den här kommer från emma. 


Dagens mående: Magen är som vanligt lite arg, men rätt okej annars.
Dagens låt: 3floors down med Kim Fransson.

Dagens smink: Eyeliner och mascara
Dagens klädsel: Uppvikta jeans, guldbeiget linne och svarta tygskor.  
Dagens händelse: Fick nyplockade jordgubbar på lunchen.
Dagens planer: Inte fastställda ännu..
Dagens vill ha: Sol! vill bli lite piggare och brunare.
Dagens saknad: vovven..
Dagens bästa: att få vakna brevid Anton fast det är vardag. (Med träningsvärk dessutom)
Dagens behov: behöver slöa haha ;) sugen på naturgodis oxå.
Dagens köp: Inget so far :D
Dagens mat: Morgon:havregrysgröt, macka Lunch:jättegod spagetti och köttfärsås.

Av Izabella - 10 augusti 2009 08:51

Pet Peeve #114

haha nejnej, inte träffad alls ;)

Av Izabella - 9 augusti 2009 12:30


Hellow. Sitter här vid älsklings dator och väntar på att min egen familj ska höra av sig. Då ska jag snöra på mig inlinsen och swisha till gultsaudden för picknick. Egentligen skulle han också följa med men det blir inte så nu då han drabbats av en hemsk sjukdom. Nej, men han har ont i halsen pga en girl som arvid drog hem och smittades av. Hoppas inte jag är next, skulle inte vara kul att sitta så i växeln..


Syster i umeå


Igår kom jag att tänka på hur mörkt det har börjat bli. Höst snart, det vill vi inte tänka på. Fast jag fasar inte alls lika mycket för dr mörka årstidernas inträde i norrbotten detta år som jag brukar. Känns bra. Jag vet att det beror på att jag inte ska tillbaka till den hemska (D)Ö-byn mer. Aldrig mer.


Nej, i höst ska jag ta körkort, jobba, träna och bara mysa.

Luleå i mitt hjärta<3


Fast nu är det SOMMAR!!!

Ha det bra folks // Izabella

Av Izabella - 6 augusti 2009 14:47


"Den tid du har lust att slösa bort,

är inte bortslösad."

Av Izabella - 6 augusti 2009 10:42

Ja, det där var ett tag sedan nu. Vill ha så långt hår igen!


men som bilden säger, så kan jag väll få det också. Måste bara vänta lite..

Undrar bara vad jag ska göra med mitt hår nu. Det är slitet som f*n och behöver både klippa luggen och färga. Om jag ens ska ha lugg mer, och vad för färg ska jag ha? Förslag..? Någon som provat nya frizzan i smedjan?


Var skittrött på morgonen, ville bara sova. Och inte blev det ju bättre av att jag efter ett tag "kom på att det är fredag" och studsade upp, bara för att inse att det jag just kom på inte stämde.

Jaja, torsdag är ganska bra det också.

speciellt som svärföräldrarna har åkt till stugan redan.

Inlines idag!


Av Izabella - 4 augusti 2009 07:39

Umeå <3Hey sister, go sister, soul sister, go sister
Flis och tess var till klubbviken igår - härligt, hade gärna följt med men jobbade ju såklart. Fast åkte inlines med älsk efter jobbet istället och det är ju inte så dumt heller.


"Nu är sommaren slut enligt ahlsell", därför är det mer jobb, fast det är på gott och ont, dagarna går ju faktiskt fortare när det inte blir dötid. Och det finns frukt!


Annars händer väll inte allt för mycket ändå, är hyfsat nöjd med tillvaron. Senare hade ju ett körkort hade ju varit nice och jobb efter detta, men man ska leva i nuet.


Igår hade hon lämnat lamporna tända i sitt rum, kläder i högar vid dörren och förstret helt öppet. Suck, men jag älskar dig i alla fall syster. Ibland.

Lånade den prickiga klänningen idag haha ;)

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards