mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under juni 2009

Av Izabella - 13 juni 2009 10:43

Som jag sa för några dar sedan, lite ironiskt; När ändå hela gymnasietiden sög kan lika gärna studenten suga också. 

Och så blev det ju nästan så också. Allt berodde på huvudvärk, migrän, onda skor, skrikande drickande människor på ett helvetesflak (skulle det inte vara kul?), onda skor, en bil som började ryka i piteå så vi inte kom hem förrän sent, första måltiden fick tvunget bli hamburgare (!) och mycket annat. Bortslösade biljetter då det inte blev något Grace eftersom det var det sista jag orkade efter en dag av motstridiga känslor.


Kvällen blev i alla fall bra. Familjen och pojkvännen är bäst, tycka vad ni tycka vill men jag står för det :)


Hoppas ni hade det betydligt roligare än mig, men det vi har gemensamt nu är att

VI ÄR FRIA!!!

ANNONS
Av Izabella - 11 juni 2009 18:16

Nu är plugget slut.. Härligt skön vecka vad gäller skolan, men inte blir det nån rast iaf;) Har gjort en totalmakeover i rummet helt själv och städat två kvällar i rad och sen en hel dag, sedan har jag vart med och planerat mat till studentfesten (släktinvationen börjar redan imorgon!), lagat mat till familjen varje dag och haft fullt upp med massa annat. Det är jobbigt att ta studenten ;0


Idag var det iaf Nordpoolen som gällde =D


Nu har jag också städat lite och snart ska jag börja göra cheescake till festen och sen duscha, rulla upp håret osv. Imorgon är det STUDENTEN. Har inte riktigt sjunkit in ännu att jag aldrig ska tillbaka till den skolan :)

Lyx-champange och kyrkan på förmiddan..

På kvällen blire Grace med säkert många familiar faces, fast vi stannar nog inte allt för länge, måste sova för att orka upp och börja förbereda och orka med hela dan och kvällen efter det med alla gratulerade tornedalingar, jag och min skugga. Loverboy, were the only ones.

ANNONS
Av Izabella - 2 juni 2009 09:02

Så har vi varit på det där "surprise"-grejen i gympasalen. Lärarna illustrerade evolutionen genom en slags teater, lite roligt faktiskt. På slutet kom massa (även manliga) lärare in med balettkjol och hela salen gungade av skratt. Det och urtidsmänniskorna var ju bäst.


Imorgon är det halvdag för mig och emmi och på tors-fre är jag ledig. Sedan är det bara den sista slöa veckan kvar...

Idag sätts betygen. Kommer jag bli nöjd när jag för första gången ser alla på papper tillsammans? Förmodligen lite splittrad. Om jag bara ser det som betyg är jag missnöjd, men om jag ser det som betyg jag uppnått i kurser jag inte velat läsa och på en skola jag inte passat in på känns det inte så farligt, tänk att jag tog mig igenom det här till slut.


Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Följ bloggen

Följ mat mode och livet enligt bella med Blogkeen
Följ mat mode och livet enligt bella med Bloglovin'

Bloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se