mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under april 2009

Av Izabella - 12 april 2009 20:50


baby when you're gone I realize I'm in love
the days go on and on and the nights just seem so long


 

Har legat halvöd i mitt rum och läst sista boken i serien tills ögonen ville stänga sig, sen bara lyssnat på musik för att slutligen somna. Den här låten påminde mig i alla fall om någon, om hur det var i somras ;) och så känner jag fortfarande.


Undrar hur frisk luft kan göra en så otroligt trött? Sen vi kom hem vid tre-fyra tiden har alla sammanlagt nog inte rört sig mer än 10 m, och detta inkluderar yrvädret Lava (om man räknar bort den lilla rundan vi gick). Hon har varit igång hela helgen. På mornarna har jag varit hurtig och gått upp för att skida med henne runt öarna på älven. Sedan har hela lördagen och söndgen bara fortsatt i samma stil, hon har sprungit efter skotern och följt med alla som åkt skidor. Vi har verkligen märkt av det där att flattar är outtröttliga, så länge man erbjuder dem mer. Som jag blivit tillsagd av uppfödaren har jag fått tvinga henne att slappna av ibland.


Hursomhelst har helgen varit okej, även om den inte blev som jag tänkte från början. Även om det fortfarande är hur härligt som helst att vara i stugan, känns det inte riktigt lika hemskt att fara hem längre..

Förutom att åka skidor, skoter, bada bastu, äta god mat och umgås med familjen har jag tagit det lungt med boken mellan varven, och det är då saknaden har smugit sig på.


Hoppas ni hade en bra påsk :)


Nu är det lov och jag har planer :D


Av Izabella - 9 april 2009 08:15

Igår var det löpning, plugg, stan och anton som gällde.

 

Letade såklart skor och hittade många intressanta par. Vill ha svarta, låga och lätta sneakers. Drömmen hade ju varit PUMA^^ men känner inte att jag har riktigt råd, kanske det får bli min "morot" när jag jobbat i sommar :D


Funderar på och fara idag också och köpa något av de billigare paren så jag överlever tills det i alla fall.


Mín moster anita har sovit här, och då har hon tagit med sig torkat fårkött:) farligt för mig - beroendeframkallande, vill inte ens tänka på hur mkt jag redan ätit, måste dricka vatten. Jaja nu måste jag ut med Lava.


PÅSKLOOOV! :D

Av Izabella - 7 april 2009 21:59

Den lilla sväng Luleå Centrum jag hann med idag avslöjade att min tilltänkta studentklänning hade försvunnit. Så typiskt! Jag har också upptäckt att jag verkligen behöver nya skor, de slitna svarta gympadojor jag går omkring i nu, som dessutom är tuggade på här och där, hade jag iaf planerat att använda tills jag verkligen har råd att köpa ordentliga. Nu är dem omöjliga att ha för jag får skitont i lilltårna, det verkar som att mina fötter kontigt nog växt sedan förra sommaren (jag trodde dem slutat med det för länge sen) så mina skoplaner får sjutas närmare, får väll tigga lite av mor&far. Svenskatalet blev bara en enda röra av nervositet jag trodde jag hade övervunnit förrut och jag misstolkade pga det också busslistan. Lava har varit ganska omöjlig och jag har inte sovit nästan alls.

Den här veckan har kastat mig tillbaka till minnet av förra året, hur trött man faktiskt var när man pga skolarbete råkade vara uppe lite för länge när man pendlade. Men jag har i alla fall varit Glad: Det är soligt och vårigt (jag är otroligt årstids och väderkänslig) och typ påsk. Därför har jag och Lava vandrat i skogen och på isen och bland annat pysslat ihop ett efterlängtat ris med fjädrar därute. Påskliljan i fönstret har nästan slagit ut. Tänk att jag unnar mig själv att lägga märke till sådant. Jag grubblar inte idag.

När jag kastats tillbaka till minnet av förra läsåret, har jag också kommit att tänka på just den här tiden för ett år sedan. Jag skulle hämta min valpis om mindre än en månad och gick omkring med ett förväntansfullt leénde på läpparna hela dagarna och var ganska okontaktbar stundtals, planerade. Samtidigt var den här tiden jobbig, jag, gabbi och fanny letade förgäves efter lägenheter och jag kände paniken stiga med behovet. Det var svårt att sköta allt det där själva i Öjebyn mitt när vi hade så mkt i skolan, vi var slitna, less och bråkade till råga på allt en del om eländet. Förra våren var... oberäknelig. Men det löste ju sig.

Så mycket som har förändrats sedan dess.

Av Izabella - 6 april 2009 10:01



Kände bara för att skriva lite.

Helgen:

Fredagen var turdag Ā la Anton då hela dagen gick hans väg...(further information not avalible, men hursomhelst borde han nästan köpt en lott;)

Hittade en möjlig studentklänning i staden.

Jag fick sommarjobbet på ahlsell bekräftat, minst två månader = :)

Lördagen innehöll mest sysslor av olika slag, hund och plugg. De andra var alla i boden för att se flis ta guld i dm :D <3

På kvällen var jag i alla fall med Linnéa till henns boy erics lägenhet för inflyttningfest. Jag vill också ha en egen lägenhet nära stan i luleå!

Söndagen spenderades på hemmaplan för  min del med träning och Lava. Vi var ute halva dagen nästan konstant. Först morgonprom på isen, sen frukost och efter det vårens första löprunda, så otroligt skönt det är att komma igång med nu när snön smälter och hon är så duktig min träningskompis! Bara lite senare blev det långprom med gabbi mot fågeltornet. på kvällen var jag hos vampyrmannen;P


Nu är det vardag igen. Men veckan före ett lov känns aldrig särskilt jobbig, särskilt när vi bara går till onsdag. Vad som händer på svenskan är dock ett undantag.. Sen är det stugan som gäller.

Av Izabella - 3 april 2009 11:10

Det är han som gör mig lycklig.


I still hear your voice, when you sleep next to me.
I still feel your touch in my dreams.
Forgive me my weakness, but I don't know why
Without you it's hard to survive.


'Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
Need you by my side.
'Cause everytime we touch, I feel this static.
And everytime we kiss, I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat slow...
I can't let you go.
Want you in my life.


Av Izabella - 3 april 2009 10:30


Jag och Lava kom för en stund sedan in från en dryg timmes promenad på isen och mina planer på att lämna henne på en buss är som bortblåsta för stunden;) Det är så skönt att vandra ensam med henne när det är lagom varmt och ingen människa syns så långt man kan se.

Snart ska vi och handla lite på Ica innan vi äter lunch. Sen måste den ena av oss badas igen med mjällshampot jag använder för att hon kliar sig, sen ska jag själv duscha, göra mig i ordning och fara till djurmagazinet för äranden. Sen kanske en sväng till stan och sen defenitivt till Anton. Som förresten fått körkort! Grattis igen älsk:D Under tiden måste jag fundera på svenskatalet som är på tisdag och skicka in ett nytt pm, ser inte fram emot det. Snart är det påsk iaf!


Jag älskar musik, har en sån där period när jag lyssnar nästan oavbrutet.

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards