mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under januari 2009

Av Izabella - 8 januari 2009 10:22

GRACE i måndags med fannyy och massa folks (många jag inte sett på länge, typ halva gamla 9b:2 var där ju;) Det hade nog varit kul om jag inte varit så trött, men det var okej :).:JUST DANCE :.


Igår tog tröttheten ut sig på riktigt..

Emmi: Vad har du gjort under lovet då?

Jag: Ehh..*jäsp*.massa saker...dd?

Emmi: Jag har sovit, sovit, sovit och sovit..


Det måste vara det enda jag inte har gjort speciellt mycket (förutom plugga kom jag på nu) Iaf, fick medhåll från f också haha:) Vi känner oss slitna av lovet :p fast det är på ett annat sätt än på det sättet man blir sliten av skolan som tur är.


LoVET ja, vad har jag gjort egentligen? allt och lite till, ibland ingenting.Har haft det BRA iallafall, är nöjjd. Fast det kunde gärna ha pågått lite längre. Vi var ju till och med tvugna att börja en dag tidigare än alla andra jag vet borträknat från granare (och sthlmare tydligen).


Till helgen är det (redan) typ fullbokat. Blir snowboard med gabbi imorgon (hoppas det blir varmare), stan med emma på lördag och sen fest hos ea. På söndag blir det anton och sen tillbaka till ö-byn.  

  

Congratulations gabbi! :))

Av Izabella - 4 januari 2009 15:43


Jag har suttit här på soffan större delen av dagen och försökt skriva historia, fast det är väldigt distraherande med TV:n på samtidigt..och B-kursen är mycket svårare än A. Jag har också varit inne på grans hemsida och kikat på planeringen över läsåret. Fatta, snart är vi fria! Man kan se det som återstår av gymnasiet som olika etappe eller delmål:


  • Om fem veckor är det APU i tre veckor, följt av en vecka sportlov.
  • sen skola i fem veckor till, sen påsklov i en vecka.
  • Efter det är det ca åtta veckor till studenten!

Ser man det såhär verkar det ju inte speciellt avlägset..

Läääängtar...! haha är rädd för att jag kommer att vara så fixerad vid hur länge det är kvar att det kommer att kännas som om tiden sniglar sig fram..att undvika att räkna veckor kommer nog att bli svårt;)


Typ alla frågar vad jag ska ta mig till efter skolan. Jag säger alltid svävande att jag ska ta ett sabbatsår och jobba, sen läsa vidare till något jag inte bestämt än. Men vad ska jag göra det året?

Det är det så mycket jag vill göra, människor jag vill träffa oftare och platser jag vill besöka. Fast först måste jag hitta jobb och ta körkort.

Jag vill spara mycket pengar sen så jag kan resa nånstans. Eftersom jag varken ska på bal eller på någon slags klassresa, är drömmen att då ha nog med pengar att kunna sticka till varmare länder ett tag. Helst typ direkt efter skolan, fast har jag inte pengar lär det bli efter sommarjobb. Något annat jag saknar otroligt är yogan. Hoppas jag kommer att ha råd att äntligen skaffa kort på Shiva yogastudio :) Det är faktiskt en av de saker jag ser mest framemot med att sluta skolan. Mer tid att träna!


Men nu ska jag inte drömma på för mycket, saker blir sällan som man tänkt sig, och dessutom måste jag ju se till att klara allt som är kvar fram til studeneten, och detta inkluderar historiauppgiften som just nu är i en annan flik på skirvbordet, så vi ses!

Av Izabella - 3 januari 2009 14:47


Kom just in från en iskall promenad med min fyrbenta bästis där jag bland annat råkade kasta upp hennes träningsleksak typ 7 m i en björk. Smart va? That's me. Stackarn ville inte gå därifrån utan försökte hoppa på det hopplöst grenlösa trädet.


Nu ska jag snart till bussen, kirra sushi och gå till boyen. Hoppas bara att jag inte fryser fast påväg dit. Oj nu ropar mamma att fanny har ringt, Bye fowks!

Av Izabella - 1 januari 2009 22:01


Dröm. Kanske slår den in detta år?

Av Izabella - 1 januari 2009 20:02

Första dagen på det här året har inte börjat allt för bra. Jag hatar min mage! Dem som känner mig vet att jag alltid har haft mer eller mindre problem med den. Nu är jag dock less, det har gått upp och ner i perioder hela livet typ. De senaste året typ under gymnasiet har var det dåligt i början, men sen blev det bättre och bättre kanske i ett år, och nu för några månader sen har det bara blivit värre. Jag får riktigt ont några gånger i veckan numera, ibland varar det bara en liten stund och ibland, som nu, halva natten och hela dan. Ibland biter inte värktabletter och liknande alls, ibland blir det lite bättre. Idag har jag legat i soffan hela dan, gått på samarin och verkligen inte åstakommit någonting.

Drar mig för att gå till läkaren igen, tidigare har dem testat gluten, laktos, experiment med maten mm., utan resultat. Jag vet att det blir värre om jag slarvar med maten och stressar, men faktum kvarstår. Dessutom är jag ju knappt stressad nuförtiden. Får se om det blir vårdcentralen..


Nyårsaftonen blev bra. Dagens början tog oss alla lulebor med storm, jag och Lava höll bokstavligt talat på att blåsa bort bland alla soptunnor, grenar och bråte på vägarna. Blev nästan lite orolig att vinden inte skulle hinns mojna till kvällen (svårt att ta sig någonstans). Sen kuliminerade den i alla fall tillslut som tur var.

Jag och anton bestämde oss ju för några dagar sen att fira ensamma, bara vi. Så vi svek familjerna och allt vad fester heter och började med att hälsa på fanny och en adam ett tag på gränderna. Efter många om och men, förvirrade och stelfrusna hamnade vi tillslut i hans lägenhet med varsin söt kopp choklad i händerna. Väl hemma igen tände vi ljus, åt lyxkyckligsallad och såg film (a good year). Vid 12 öppnade vi såklart champangen och skålade. Somnade tidigt (för en nyårsafton) men med ett leende på läpparna, mycket mer behövs nämligen inte för att min start på det nya året ska bli den bästa tänkbara. I'm yours ;)

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards