mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under december 2008

Av Izabella - 5 december 2008 10:18

Salsa och Änni på jaktprov


Kollade just på min uppfödares hemsida, för att upptäcka att Sälma (Lavas mamma) blev best in show på utställning. Hon är därmed CHAMPION

SU(u)CH :D nu. Jag har väll inte heller sagt att Lavas halvsyster Änni fick 1 nkl + klassvinnare i jakt (hon är drygt ett år)?


Hennes pappa:

e.KANS & FIN & RUS & DK & EST MVA EUV-06 Celtair Rustic Rival

 :) fast det är inga nyheter just nu tror jag.


Jaja nog med skryt..jag är i alla fall nöjd med valet av kull!


ANNONS
Av Izabella - 4 december 2008 10:31

Jag på fest hos minna och niklas, två år sen?


Mina sambosar har pyntat lite i lägenheten, fiint:)

Jag orkade inte ta med mig något själv men jag lyckas ändå aldrig få någon riktig julstämning (förutom i mitt rum hemma där jag faktiskt har lyckats:)


Igår hade vi skitkul åt gabbi som for omkring och lekte flygplan och helikopter eller något. Jag blev sjöblöt av allt tö (!) och fanny upptäckte då att jag hade olika strumpor. När jag skulle säga en sak till dem trodde båda att jag var typ i fannys rum (på andra sidan "slottet") när jag i själva verket var i köket i full färd med att spilla tevatten på mig (kallt som tur var).


Sedan när vi såg på grey's fattade ingen har allt hängde ihop. Jag som sett mest fattade dock lite mer så fick förklara (och alla vet ju hur bra jag är på att prata oc h se på tv samtidigt).

Partygalna fanny fick ett glädjebesked av sin morsa och lite mindre överlyckliga reaktioner från the roommates. Nog får du med dig nån alltid, annars får vi dela upp oss;) 
Jag fick sms från ea som är jättesjuk. Tur att jag slapp febern och den sådär jätteont i halsen den här gången, nu är jag typ frisk. Krya på dig!


De övriga invånarna klagade även (som vanligt) på deras mattelärtares temperament och upptåg. Efter v arje letkion dem har är det "vet du vad han gjorde nu" och efterförljande som gäller. Ni behöver bara stå ut med honom i några månader till, tänk på det=). Eller "de övriga invånarna", det är ju inte sant, Lava klagar inte på någonting. förutom möjligtvis julpyntet, det vill hon käka upp.


However, rätt härlig kväll. Idag är det dan före..inte dopparedan, men nästan. Freedaag :)

ANNONS
Av Izabella - 3 december 2008 15:47


VI VANN! (såklart)

Regerande mästare igen i nv-paintball på grans

 KÄNN ER ÄGDA :D


(trots en hel del fusk och fult spel från ettornas sida lyckades vi sansa oss från att slita ut deras organ och istället fokusera på att utklassa dem totalt;)


Nu käkar jag vinnar-godis (dock hade det kunnat vara godare-fast det är bättre än pepparkakor som alla trodde det var) och pluggar lite in the computerhall.

Föresten, i helgen har jag också anslutit mig tillsammans med emmi och gabbi till skaran som sett twilight. Och guess what - Vi tyckte också om den.

Av Izabella - 3 december 2008 11:32

Tredje december idag. Bara 16 dar kvar till lovet:)

har just försökt hjälpa f med projektarbetet, det gick ju inte vidare bra det, alla i indien verkar visst ha annat för sig än att svara i telefon. 

   

Nu ska jag dra mig till matsalen.


Efter lunch gäller det, se upp alla ettor och tvåor för här kommer 3 NV!


Haha jag kom hit igårkväll men längtar ändå hem lika mycket som vilken annan onsdag som helst.. underbara du. Anton. Saknad.

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Följ bloggen

Följ mat mode och livet enligt bella med Blogkeen
Följ mat mode och livet enligt bella med Bloglovin'

Bloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se