mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under november 2008

Av Izabella - 27 november 2008 10:11

Jag och emmi sitter och kollar horoskop. Jag tror då verkligen inte på såna där dags-och månadshoroskop, men det är kul att läsa om stjärntecknenas karaktärer, dem brukar stämma någolunda :)


http://www.annagranberg.com/sid_p.htm

http://elle.se/?id=28&hid=7905

http://www.astrologiportalen.com/tecken.html 

http://www.overnaturligt.se/Stjarntecken/lejonet.htm

http://www.ditthoroskop.nu/se/tecken_kraftan.htm

http://zodiaken.net/

http://www.astrologi.nu/kraftan/kraftan.html


Kräftan

Den familjekära och traditionsbundna Kräftan styrs av månen. Genom sin ständiga påverkan av det undermedvetna gör månen Kräftan till en mycket intuitiv och känslig person. Kräftan reagerar mer instinktivt än logiskt i hotfulla situationer, men förmågan att läsa ett skeende gör att hon sällan har fel. Det bästa sättet att lära känna en Kräfta på är om du först blir vän med hennes kompisar och familj. Vägen till hennes hjärta går alltid genom de närmaste.

http://elle.se/?id=28&hid=7905

Av Izabella - 26 november 2008 12:35

Vi har fått veta att vi har blivit särbahandlade av busschaffisarna en massa gånger, precis som jag misstänkt.

Om man kommer och ska hoppa på med hunden och

chaffis nr 1 säger: - Nej, du får inte åka med med hunden!

chaffis nr 2 säger: - ska bara kolla om det finns allegiker ombord först...

chaffis nr 3 säger: - Visst, inga problem.

Har man ganska stor anledning att tro att någon av dem har fel.


Nu har jag och emmi varit och puschat på rektorer osv. på skolan att dem ska göra något åt detta då vi behöver hundarna i undervisningen. Dem har alltså än en gång disskuterat med bussbolagen, och vi ska få veta mer senare då dem behöve prata mer om det kan bli så att det i busslistan är utmärkt vissa tider för djur..


Hursomhelst, det är i alla fall så att om en allergiker redan sitter på bussen när man kommer får man försöka på en annan. Däremot om man själv sitter där med hunden får eventuella allergiker som vill hoppa på senare stå över.

Det är alltså många gånger chaffisarna hittat på sina egna regler och bara nekat utan vidare. "men det där vet ni ju redan" har en av dem vsom blånekat sagt nyligt (eftersom han visste att vi försökt när han körde tidigare). Men det är han som missköter sitt jobb, han ska ju känna till reglerna!!! Dem har även sagt typ "jaja, åk med då. Men om en allergiker vill hoppa på får ni hoppa av". NI GÖR FEL! fattafattafatta!!

lärarna säger nu att vi ska mejla bussbolagen och säga att vi blivit felbehandlade. Nästa gång frågar jag vad han heter och ringer till chefen.

Av Izabella - 26 november 2008 10:27

 Oh the weather outside is frightful
But the fire is so delightful
And since we've no place to go
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!

It doesn't show signs of stopping
And I've bought some corn for popping
The lights are turned way down low
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!


When we finally kiss goodnight
How I'll hate going out in the storm!
But if you'll really hold me tight
All the way home I'll be warm

The fire is slowly dying
And, my dear, we're still goodbying
But as long as you love me so
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!


Fast det dåliga är att jag inte kunde förutse att hela vintern skulle komma över en natt, i söndags när jag packade, så har med mig mist sagt dåligt med kläder..but i'll survive!


Just some svammel i brist på annat att göra:::
NU. Är det snart mat, dagens höjdpunkt som vanligt på den här skolan, haha. Fast den här dan var det väll inte den mest spektakulära menyn

Lunch: Potatismos, ekologiska panetter, sås

Potatismos, varmkorv

Veg.lunch: Potatismos, soyakorv

 

Det är så feezing kallt därute ibland.

Vänner på TV:n är numera där jag är i mitt samlande, så nu får jag sneak preview varje dag två avsnitt :P Idag: Grey's anathomy


Låt oss alla be för att det inte blir lektion hos kossorna imorgon ;)

 Sen blire iaf att ta kustbussen från pite 17.30 =)


xD

Av Izabella - 24 november 2008 11:30

håller på med lite experiment på designen, så bli inte alltför chockade..x)

Av Izabella - 24 november 2008 10:31

Jag antar att det inte undgått en själ av luleå och piteås invånare med något slags medvetande att vädergudarna har gjort typ revolt under natten. Alla som flyr mellan olika lektioner här utanför liknar flockar av pingviner. De vankar med händerna ut och fötterna brett isär.


 När jag kom till lägenheten igår fick jag känslan av att inte vara ensam eftersom hela köket knakade. Det var såklart ingen som gjort inbrott utan bara blåsten som härgade i fläkten. På morgonen tog det ungefär dubbelt så länge för mig och hunden att ta oss till skolan levande. Lava gjorde inte precis det hela lättare för hon tyckte det var skitkul med all Jä**a snö och skuttade omkring som en busig unghäst. Detta fick mig att halvramla ungefär femtioelva gånger innan vi hade kommit fram som två nyrullade snögubbar. När jag hade satt mig tillrätta på religionen kom de två andra lägenhetsinvånarna inklamsande röda i ansiktet och blöta till knäna.

Men jag klagar inte på snön. Bara det slutar blåsa nån gång.

Önska inte att snön ska smälta bort för då kommer vi få bada i slask istället!


Igår efter att jag hade försäkrat mig om att det bara fanns jag och Lava i lägenheten blev ovädret därute ganska mysigt, kokade té och myste med värmeljus framför "andra avenyn" (faktiskt okej ibland) lite för länge..


GLÖM DINA BEKYMMER IMORGON KOMMER NYA


me like texten i slutet, så sant..ibland vaknar man ju upp i antarktis.


Det går nästan inte att se skillnad på dessa och eleverna på skolgården


Mina förhoppningar är att kunna ta mig hem redan på torsdagen den här veckan :)) inte sååå länge kvar..haha längtar redan;)

sambosarna skulle tydligen höra om dem kunde skippa lektionerna och fara hem då också.. nån som joinar mig på kustbussen? ;P


Haha vilken kommentar..

ggggggggggggggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhh. saknar er. bläigt. vill vara hos er. nu.

saknar dig oxå minna :D


Jag har föresten numera ett batmanplåster på vänstra pekfingret. Hade (klantigt #1) slängt in bröden i flysen utan att dela dem först och klantighet nr 2 kom när jag såklart skulle använda stora kniven för att dela dem..

Av Izabella - 20 november 2008 11:28


i just miss you

Love

Av Izabella - 19 november 2008 15:39


Har suttit med projektarbetet typ hela dagen, druckit ekologisk björnbärsproviva och försökt ignorera känslan av att inte komma någon vart, och i stället jobba effektivt. Och det har gett resultat – har hunnit ganska mycket faktiskt, och det börjar äntligen klarna i min lilla hjärna på vilket sätt lärarna menar när dem säger att man ska ”utnyttja håltimmarna”.

 

Har lite renare samvete än igår i alla fall, då kändes det som att berget med arbete bara växte hur mycket jag än gjorde bort. Så kom therese med ett sånt där idiotiskt innan-utvecklingssamtalet-papper man skulle fylla i och jag skrev inte ens något på första frågan. Nej, om det är svårt att svara på frågan”vad är du bra på?” i vanliga fall, var det ungefär hundra gånger svårare igår.


 Hunden är inne i värstavärstavärsta trotsperioden just nu, och jag blir GAALEN!! på henne ibland.   


Anyway, snart är det helg igen. Det är åtminstone den magiska dagen då man kan börja räkna ner mot helgen :D


Kisses to my love

Av Izabella - 17 november 2008 16:23


Iförrgår upptäckte jag att det faktiskt går att ha roligt på krogen trots att man inte är singel. Så är glad att jag följde iallafall + att jag inte for hem tidigare som jag först tänkte, för det var på slutet det blev roligare. 


Det är nu tröttheten tar ut sin rätt verkar det som. Det är stor skillnad mellan att gå ut på fredag och lördag om man ser till hur man känner sig på måndag. Har pluggat mig igenom alla håltimmar och nu vill jag bara hem och äta och sen sova ända till nästa dag typ..:d

Har såklart hunnit med mindre än jag planerat. Kan ingen supersmart arbetsnarkoman och träningsfreak bara hoppa in och ta över min kropp fram till jul ungefär. Sen när jag vaknar igen är projektarbetet klart, fysikresterna fixade, konditionen bra igen, musklerna starkare och hjärnan utvilad (eftersom riktiga jag har sovit hela tiden). Fast det är omöjligt så det är lika bra att ta sig igenom det tråkiga. Då blir det roliga faktiskt ännu roligare.

  

Jag ska då verkligen inte klaga, så tänker jag ofta efter samhällslektionerna om vi ser hemska filmer om fattigdom och eländighet. Ens egna "problem" är skrattretande mot deras som handlar om liv och död.


"Deras dagliga dricksvatten är så smutsigt så ni kan inte ens tänka er. Ni skulle inte ens vilja ha det i toaletten"

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards