mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under oktober 2008

Av Izabella - 12 oktober 2008 13:49


Härlig men jobbig dag igår, vill lägga upp bilder men hittar inte sladden!

Var jätteroligt att ni alla andra modeller var så härliga att vara med, annars hade jag kanske blivit knäpp av alla väntan C: En av er, sara, frågade mig ganska tidigt igår om jag kunde tänka mig att göra något sådant igen. Jag sa att det vet man nog inte förrän dagens slut, hon höll med.

Nu dagen efter kan jag säga att det skulle jag absolut vilja :D ´Trodde att rollen som "goth" skulle kännas konstig, men anstränger man sig bara lite så går det att leva sig in i det och hitta något man gillar i alla stilar.

 Tror även att jag skulle gilla teater, vilket jag funderat många gånger på att börja i. Dans, teater och fashionshows, Jag älskar att stå på scen!


När allt var slut, håret klibbigt av tonvis med hårspray, dust it och frisörerna vet allt, sminket utsmetat och jag svettig av tidigare nervisitet, för att inte nämna otroligt trött och slut i kroppen och huvudet skulle jag bara hem äta och sticka. Fest med polarna blev avslutet på dagen. Det var i alla fall kul och jag hade mer energi än jag först trodde, vilket nog berodde både på inställning, umgänge och lite till :D


Nu är börjar den här underbara långhelgen redan att lida mot sitt slut, men innan jag packar väskorna och sticker vidare igen finns det någon jag måste träffa.


Hoppas på fler oförglömliga helger i fortsättningen, nu ska jag snart sluta med det här, kanske sova en stund..Lava väckte mig ju såklart tidigt och då stack vi på en ganska lång innan-frukost promenad. Efter det känndes det bara fel att gå och lägga sig igen så har varit vaken sen dess så nu har jag ännu mer att ta igen på sömnkontot.

Have it! :}  

Av Izabella - 10 oktober 2008 21:57

Nu har jag äntligen tid att blogga ;) Har vart mycket sen jag kom hem. Som inte alla vet sprang jag på en modelluttagning helt spontant igår efter att ha fått kurirens annonssidor upptryckt i fejjan av mamma som påstod att det var ödet. Och Jag kom med!!! :D Helt sjukt alltså. Vi samlades i ett rum på Elite hotels och blev militäraktigt uppradade för granskning. Hade verkligen inte räknat med att dem skulle välja mig, men i min grupp var jag den första hon tog ut. Så på den vägen är det och nu är jag alltså hårmodell för Schwarzkopf.


Hela helgens planer rann ur händerna på mig. Idag har jag varit en stor del av dagen i frisörskolans lokaler, klippning och färgning tar ett tag med mitt hår plus att typ alla andra modeller samtidigt skulle göras iordning. Nu är jag mööörrrk. Proffsfrisörerna som tagit hand om oss är mest från sthlm, kallar en "lilla flickan" och pratar runt en med sina kollegor som om man inte kan prata själv. Jag har bara varit modell i en dag och jag tycker redan att jag förstår hur det är. Man blir väldigt objektifierad, det kan stå tre människor runt en, känna på håret och disskutera i konstiga termer och siffror vilken färgton som skulle kunna tänkas passa. Dem tillochmed för en med händerna, sätter en på stolar och placerar kaffe i ens händer.


Imorgon ska jag befinna mig 08.00 helt osminkad och iförd svarta stövletter i stadshotellet. Hela dagen imorgon ska spenderas med frisörer, make-up artister och klädfolk. Kommer känna mig ensam så ring gärna, kanske kan prata medan jag väntar. Hoppas dem har god mat i alla fall.


På kvällen blir det filmkväll/fest med polarna :D


Saknar förövrigt min boyfriend!


Nu måste ja verkligen sova, så hoppas vi att jag inte typ ramlar på catwalken, Godnatt!



Av Izabella - 9 oktober 2008 13:01

Igår skuttade jag omkring och trodde nästan att det var fredag, bara för att jag skulle hem. Ibland är lärarna riktiga änglar =] Råkade nästan säga trevlig helg när vi gick från sista lektionen, men efter några bokstäver insåg jag att det faktiskt var onsdag. Jag tackar ödet att det var den snällaste busschaffen som körde så jag kunde ta mig hem på första försöket :D


Kvällen ägnades bland annat åt sen hundpromenad under sjärnorna och nytt avsnitt av Grey's anatomy.

 Men jag fattar inte vad Meredith och Mcdreamy håller på med, everybody knows they are meant to be C: men å andra sidan skulle nog inte serien vara så bra om allt bara var helt enkelt.


Snyggparet


We’re only watching the stars
Heaven’s gotta wait another year

hold on to your visions tonight
We’re only watching a dream
Oh, paradise will wait another year

hold on to your visions tonight


Senare såg jag även första avsnittet av "härliga män" :} interesting phh


Idag sov jag till tio (asså jag gick ut med hunden vid sju och sen sov jag igen) och när jag vaknade kunde jag inte fatta hur jag kunde sovit så länge med Lava i huset. Då insåg jag att hon legat i sängen på mina ben den fulingen! det var därför hon hållit sig så lugn att jag inte vaknat. Hur man inte vaknar av att 25+ kg hund hoppar upp på ens vader fattar jag dock inte riktigt..nu har jag ont i nacken så måste legat på något konstigt sätt.

Av Izabella - 6 oktober 2008 09:16

Har ätit frukost för ett litet tag sen, det är otroligt nice att bara ha en lektion idag. Dock så har jag inte sovmorgon så länge som man kanske kan tänka sig - ska ta bussen vid 11.36 för att i stan ta en buss 12.10 och hamna i lägenheten igen. Men vad gör jag om jag inte kommer med?


Nu lyssnar jag bara på musik och tittar på skitsidor på nätet, I don't worry.

Är som att jag aldig länge oroar mig för småsaker som förr, bra eller dåligt?

"det går utför" - jo jag vet, men det har det ju gjort sedan jag började tvåan xP

På the voice hemsida kan man vinna shopping för - hör och häpna, 100.000:-

Behöver jag säga att jag anmälde mig? shop til u drop


Det här har förseten varit typ århundradets onyttigaste helg känns det som, pappa köpte ett berg med godis och det innehöll bla. en ask med såna där choklad med körsbär i cherry - me like    


Nu ska jag sluta snacka crap (börjar bli en vana här, skriver bara för att jag inte har något vettigare för mig)


Har lena & orups låt snurrande runt där uppe, den är fansktiskt inte så dålig. Samtidigt lyssnar jag på gamla låtar ni inte ens kan tänka er, var tvungen att se om dem fortfarnade var bra C:

Now i'm sick of love songs så ska göra mig iordning och fara! (klockan är inte så lite som det står däruppe, den är 10.47 och jag börjar få bråttom) see u


One true flame

Av Izabella - 5 oktober 2008 18:02

Utställning idag, 7 h var vi där  *pust*. Lava fick Hp och blev BIR (fast det var bara hon av sin ras bland valparna) och hon gick vidare!! :D sedan åkte hon däremot ut.. fast hon var duktig iaf min flicka.

En annan rolig sak var att hennes halvbror från förra kullen gick och blev Best in show!!! :D Det var verkligen kul, hejjade som bara den, han var ju så snygg. 


Har kommit fram till att det kanske är sant det där som gabbi säger om att om man läser här verkar det som att jag har världens sorgligaste liv, är deprimerad. Haha lilla gabbi som plötsligt hittade hit :) Nej så är det inte, som fanny säger "man skriver vad man vill i sin blogg", ja det är inte som en återspegling av ens liv i alla fall som vissa tycks tro. I så fall skulle man måste skriva allt som händer och allt som man tänker och känner och det tror jag ingen vill på en internetsida. Jag skriver när jag vill och vad jag vill.

I perioder kanske jag bara känner för att skriva när jag är mindre glad. Då verkar det kanske som gabbi säger, för då ser man ju bara massa icke-glada inlägg efter varandra.

Jag brukar ofta få dåligt samvete efter jag publicerat inlägg och bara"nu skrev jag för mkt", vem som helst kan ju läsa. Det blir som att jag undermedvetet tänker att det bara är mina kompisar som läser, typ dem som finns i länkarna här nere. Sen hör någon avlägsen av sig med nyheten att den plötsligt har hittat hit, kanske frågar ngt av det jag skrivit osv. Då bara "VA?! juste alla kan ju läsa!" så kommer ångern ;)


Men nu ska jag sluta, ni får aldrig veta hela sanningarna om mig.

Här i alla fall.


nu måste jag äta!  

Av Izabella - 2 oktober 2008 10:08

Minna kom precis förbi med sin klottercykel, kommer sakna dig, så kom snart tillbaka :) men kom ihåg "..och på himlen ser vi samma sol och samma måne, om man bor i gammelstad eller i skåne!"  okeejj det här är det bara gabbi som kommer fatta och hon läser knappt bloggen, men iaf ;)


Nu har jag hååååltimma igen :D måste dock släpa mig ut till vovven i gården igen, vilket inte hade varit fullt så släpande om det inte hade varit så kAALLt och regnigt som nu. Hoppas på sol i lule igen imorgon när vi entrar shopping med bussen. That's right, Norrland is kallt!


Helgen blir nog bra, ut på fredag kanske, utställning (första ever) med lillan på söndag. Däremellan blir det att umgås med lite folks också förmodligen.


ORDBAJS, o yes jag vet, har inget vettigt att skriva.

såna här "Ligers" visste jag inte att det fanns förrän igår (dem är korsning mellan tiger och lejon).


Ps. har blivit ett stort fan av hm's hemsida, man kan klicka på "inspiration" och så kommer det modeller gående på skärmen med kläder. nejnej jag är inte shoppingsugen ;)

Av Izabella - 1 oktober 2008 09:37

Midnattssolens land.


Jag känner sting av längtan till tornedalen. Var så länge sen nu, jag behöver vara där ibland. Inte bo där en längre tid eller så, men går det för länge mellan de små besöken känns det som att någonting fattas.

Känslan av vara påväg upp med småstenarna slående mot fäljarna och finnmix i bilens högtalare, skogen som skymtar i horisonten känns lite som att man är påväg hem. Det är nog hjärtat av norrland på något sätt.


Stugan vill jag också fara till. Julen har jag börjat längta till lite. Men Just nu längtar jag hem till Luleå också, där verkligheten finns. 

Längtar till en speciell person i luleå (jag vet, svårt att gissa) Längtar till ahlsell (haha det trodde jag aldrig för ett år sen att jag skulle göra).


Man behöver längta varje dag för att må bra. Även om man lever i nuet.

NU ska jag fortsätta på djursjukvårds-hemprovet till idag, håltimma is the shit! Beslutet att välja bort fortsatta NV-kurser är ett av dem jag verkligen inte kommer ångra.


Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards