mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under april 2008

Av Izabella - 4 april 2008 20:14

hahhahah märkte just att jag skrivit...but sometimes eggs IS better, hur är det med engelskan nudå? o.0 var tvungen att ändra..


Har varit med Emma idag på Roasters svinlänge, alla möjliga såg vi gå förbi, Angelica och kristofer, känn er iakttagna ;P Ea var något fuskigt brun..


Vi drack chaithé och pratade och pratade.. 


            Saknar dig min vän   <3



Du vet att aldrig, aldrig, aldrig
Kommer ett ögonblick igen
Nej aldrig, aldrig aldrig, som dom var just då, min vän
Men upp med hakan, sorgsen, vi lever än





Av Izabella - 2 april 2008 20:29

Jag önskar att min rumpa hade henne som idol. Eller vf inte hela kroppen? så härliga former!


Jag kan ju i alla fall trösta mig med att jag är stolt ägarinna av hennes underbara parfym, fick den ju i julklapp efter att ha suktat efter den i månader..

 

 Love it

Av Izabella - 2 april 2008 18:40

  • Sitter här och äter ägg. Förundras över hur människor kan bete sig när de inte kan se en sak från båda sidor, när de inte vill förstå eller kan förklara. dem  flesta  fattar  nog  vad  jag  menar  här, det har väll knappast undgått en själ här i bloggvärlden idag. Ämnet gör att jag blir påmind om hemskheter.

  • Jag kan förstå båda sidor på så sätt att det är svårt att prata och förstå i respektive situationer, som fanny säger är det som en "vägg" imellan tror jag. Jag kan förstå om man blir sur när folk skriver (vad man anser) vara dumma saker om ens vänner för så känner jag med, men kom igen nån måtta får det väll vara!

  • Jag sov bara 3 timmar inatt, kunde av nån andledning inte somna som det kan bli ibland. Kanske beror på att jag sov 12 timmar natten innan=)

o.-         *        -.o 


Visste ni föresten att ägg (är GOTT!)innehåller alla vitaminer utom C? Det innehåller oxå massa järn och protein, precis vad jag med min kropp behöver.  Tycker faktiskt att det är en av våra bästa livsmedel. Ett sånt här har jag by the way ;P^^              *End of inlÄGG*

Av Izabella - 1 april 2008 12:36

När jag vaknade hade jag ont i huvudet, tänkte att med detta huvud kan man inte gå till skolan en dag som denna. Jag skulle nämligen bara ha en enda lektion idag, Engelska. Sen gick det över snabbt, men då hade bussen till stan redan gått ju. När jag skulle ringa mamma för att bli sjukanmäld sms:ar Gabbi att det är hemarbete :D Nu när jag inte har ont i huvudet vill jag ut o testa nikeskorna, men det är ju så mycket slask!


Vad menade du med lägenheterna fanny? ;)


hAR någon märkt att bloggen är lite mer vid liv nu..? :P


Längtar & väntar.. kan det inte bli Maj snart..?


Träff med emma jag inte sett på evigheter på fredag:D



När jag har börjat löpa tidigare har jag alltid gått ut för hårt på en gång, alltså kickstartat med att springa för långt och fort. Jag är så peppad i början att jag glömmer att ta det lungt och då tappar jag motivationen för fort innan jag hunnit komma in i det. Nu försöker jag mjukstarta som man ska göra efter slövintern för att orka fortsätta!


Pussa alla söta

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards