mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under februari 2008

..

Av Izabella - 23 februari 2008 15:33

ANNONS
ANNONS
Av Izabella - 16 februari 2008 21:49

har kommit fram till att min blogg är en så oändligt tråkig blogg. jag anstränger mig inte ett enda litet dugg på att få till såna där roliga 'bloggiga' texter om ni fattar vad jag menar. Fattar inte hur någon orkar läsa.. Jag som typ vill bli journalist och alltid får höra hur bra jag skriver, ha ha. Ja inte då i bloggen i alla fall, fattar inte själv varför! Kanske borde börja anstränga mig och skriva som när jag gör arbeten i skolan och sånt. Skriva som jag skriver när det är på riktigt, då vorde bloggen betydligt roligare ju. Egentligen fattar jag inte ens att jag orkar driva en så tråkig blogg. Så tycker jag.

Av Izabella - 15 februari 2008 18:49

väntar med spänning, dem föds om typ två veckor... :D

Av Izabella - 15 februari 2008 18:24

 Några foton från Kåbdalis, den årliga familjetrippen.Detta är så bra

livet kan vara på vintern


 Kolla bara himlen, man kan snacka om att ha tur med vädret :D


 Finns inget myysigare sätt att tillbringa en kväll på..

Av Izabella - 8 februari 2008 08:10

Nu hör vi snart Kurre Kurts 'juvliga' stämma i 21:an..

Av Izabella - 7 februari 2008 21:31


 http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=3164960


Ja det skulle vi kanske ha varit med om (jag, gabbi o fanny) om vi inte missat bussen. Bussen som skulle gå 16.05


Det var nämligen så att vi hade Kemiprov på eftermiddagen, och eftersom vi tillhör de sega folket vad gäller sånt (och annat) så satt vi över som vanligt. Eller jag, fanny och gabbi i alla fall. Emmi hade tur och hann med den vanliga bussen 15.45. I alla fall så blav vi klara med proven bara typ tio minuter innan nästa buss skulle gå. Så vi sprang. Men en massa saker kom i vägen, mina skosnören, mina snören på klänningen och gud vet vad gick upp och dinglade så jag inte kunde springa. Fannys ryggsäck for oförklarligt upp så skolböckerna flög. Vi var både svettiga och irriterade när vi kom fram, sent. Så sakta hade det väll inte gått? tänkte vi. Bussen brukar ju vara sen. Men inte idag! Besvikna gick vi till Minna och drack te istället. Lyckligt lottade, fick vi veta senare.


När vi kom fram till Gäddvik (jag och gabbi fick för ovanlighetens skull skjuts därifrån), så kom en blåblinkande polisbil och spärrade av vägen där bussen skulle in- där vi skulle ha åkt, mer än en timme tidigare.


Varför fick vi ju veta när tidningen landade i brevlådan idag.


Ibland gör jag det.

Av Izabella - 5 februari 2008 08:20

Jag sitter här i ett hav av döda. Nä men det känns som att ända sen sommaren har alla djur och människor bara dött och dött.


Blev lite irriterad när jag nyss märkte vad som stod utanför skolisens dörr, "På semester t.o.m 13/2, min vanliga otur. Hade nämligen tänkt gå dit och ställa mig vid måttbandet, evigheter sen :)


Idag är det FETisdag. Då äter man Semlor. Jag ska få (vill och ska troligvis få) en valp av Sälma - Love at first sight <3 ;)


Bilder: Jag ska faktiskt äta detta vid lunchen (ja på våran skola får man sånt) men den hade gärna fått se ut som denna frestelse V


Hittade även annan urgullig bild V


       


(Försöker muntra upp mig själv, detta är ju faktiskt ett tillsynes ganska glatt inlägg, mental träning kallas det och det brukar funka lite.) Jag borde ju vara glad, vad annars. Ingen fucking matte, historia är intressant. Valp och lägenhet på gång. Jag borde vara glad. Var glAD, bli gLAD nu. *Jag är GLAD*.Komigen.


Ska avsluta med att jag av nån underlig anledning är sugen på avokado.

Har dock ingen att tillgå. Ska laga färsfyllda paprikor med rís (bästa tillbehöret) till middag idag till familjens glädje. Slut

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Följ bloggen

Följ mat mode och livet enligt bella med Blogkeen
Följ mat mode och livet enligt bella med Bloglovin'

Bloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se