mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under december 2007

Av Izabella - 15 december 2007 16:46

Var bara tvungen att ta med den även om det inte är lucia mera,

ni förstår säkert varför :)


Nu har jag nästan just kommit hem efter att ha julhandlat HELA dagen. Men det var det värt, för jag har varit så effektiv, har vad jag vet ingentig alls kvar att köpa innan den 24:e. Om man ska räkna noga blev det 10 saker+ att jag hittade julkläder (kofta+armband). Vi mötte emma och evve tre gånger på olika ställen xD ni ska veta vad chockad jag blev när dem uppenbarade sig den tredje gången när vi gick in på dagobert. Jag åt en mkt god mörk rostbiffmacka.


Igår fick vi en bottennyhet verkligen! Buss+hundar=inte tillåtet! fuck.

Går att läsa mer på fannys blogg >>


Igår gjorde jag o flis ett pepparkakshus

..kan jag också nämna för att avsluta med något trevligare


see u later kids


Av Izabella - 13 december 2007 20:16

Lucia idag alltså. Nervösa väntan och tända ljus. Publiken skrattandes och fin sång. Det var precis så som det ska vara, HÄRLIGT. Men mitt tomtebloss gick ju knappt att tända ;P


Mer idag: Vinna matcher, förlora matcher. bli spöade av lärare. HejaHejaHalleluja.

Glida omkring utan att kunna spela ordentligt alls, för korkade jag glömde kvar ett par fula skor i lådan i tvättstugan. Halleluja


Sedan så har vi vaccinerat, chipmärkt, veterinärbesiktigat en massa små kaxborderterriervalpar på söta 8 veckor! Det var helt underbart, ett uns av vill-vara-veterinär-känsla väcktes. Ville ha den lilla tiken med det vita bandet, rynkor i pannan och lite underbett, liked her :3

Av Izabella - 12 december 2007 22:54

bloggen slumrar.. jag har så mycket nu, känns som jag inte hinner gå på toa ens. Skolan bryter ner en. potta skitberg! precis så känner jag för dig.(vet jag låter som fem år nu men ändå ><)


Hmm.., annat: Hundar med till skola idag, mysigt. ISKalla promenader och gott JULbord.


Jag vill gå och sova nu, och jag ska gå och sova nu. Nerväs väntan på santa lucias intåg i många salar och mörker runt om i världen, tänk om dem har ändrat i spexet nu när vi inte var med förra gången :o det får dem INTE ha gjort, för då kanske vi går fel.


Nä nu måste jag sova. Hoppas att jag inte bränner hon som står framför mig i håret. Eller, jag är i och för sig väldigt irriterad på henne för hon sjunger ingenting. Men så drastisk som häxbränning ska jag väll inte bli.. skulle väll bli i mitt huvud på lottpott då..? 

Av Izabella - 9 december 2007 21:36

Lyckad familjekväll igår! lyckades ta en bra rätt när jag ändrade mig i sista sekunden för jag kom på att jag ville ha fisk så det blev ett fisk och skaldjurtsspett (lax,tigerräka,mussla) första gången jag smakade mussla och det var faktiskt inte så dåligt. Men ganska sladdrigt, man skulle nog kunna säga att det är "slemmigt men mättande". På Waldorf visade det sig att både grans-Kattis och grannen emelie jobbade som servitriser. Vi tog till och med förrätt, och åkte en såndär taxi där man sitter mitt emot varandra, till resturangen. Hem tog vi oxå taxi samt från maija o rolle och hem. Dom är inte kloka, tänker alla som läser nu..hur fan har dom råd nu innan jul och allt? Men det är ju faktiskt så att en viss chef kunde ordna så att företaget betalade :) Allt känndes väldigt extra lyxigt. Inte ofta man åker taxi, galet dyrt asså, det såg jag på mätaren när vi åkte från dem och hem, det bara ökade krona efter krona, 40, 47, 100 osv. Det hela slutade på 138! Så sjukt. tar man bussen kostar det bara 10.

Av Izabella - 8 december 2007 15:50

Bloggen är segosego nu jag vet, har inte haft nå och skriva, bara funderar...

funderingarna kan jag ju delge er senare om, måste kika och kolla massa saker först, men de flesta vet ju redan vad det handlar om :P


Vi har just kommit från tossis uppvisning i truppgymnastik i pontus. Hon är ju så duktig :) Vi har också bokat ett bord på Waldorf till halv 7 the family and me<3 Vet inte vad jag ska ta men sist jag för en gångs skulle testade nått nytt så var det ju gott så min otur vad gäller sånt kanske har gett med sig ;P eller så kanske det berodde på att det då var kompisar jag åt med då..


Mår lite illa och vill bara ha en kopp grönt thé. Orkar bara inte resa mig och gå och hämta det. Nu klagar Maija (stavade jag rätt nu då? -inte Maja..) på att hon har tråkiga gäster, haha. Jag sitter med deras bärbara dator i famnen, flis bredvid i soffan med den andra, mamma bredvid henne med en tidning och pappa i fotöljen med en annan tidning. Så hon slår på TV:n. Gympastjärnan kommer just nu från duschen och säger att det inte gick att få bort all färgspray hon haft i håret. Rolle är kvar i pontus och röjer upp.




Av Izabella - 5 december 2007 09:54

Jag ångrade mig om att fara till skolan.

Jag hade tagit alla gympakläder och börjat gå mot stadsön.

Då kände jag plötsligt att det var så onödigt.

Att slösa värdefull pluggtid för att gå på en enda yttepyttig lektion.

Som dessutom är gympa.

Så pappa ringer och säger att jag är sjuk.



Vissa saker känns bara som

drömmar som aldrig kommer att

gå i uppfyllelse

Tänk att någon gång få byta ut dessa

kaklade väggar

mot bara ännu mer vatten

så långt som man kan se


Mamma frågade till och med igår, eller nästan övertalade mig om att stanna hemma idag. Men jag skulle promt dit. Det känns lite som att den här roger-vikarien är som andré var. Att han ser ner på mig redan nu och har börjat tycka att jag är sämst för att alla bollsporter inte är min grej. Därför ville jag verkligen vara med även på den här en av alla lektioner. Men man kan ju ändra sig.

Av Izabella - 5 december 2007 08:48

Orka åka tidigare bara för att hinna vara på klassrådet när man bor typ 60 km från skolan.


Jag har kommit fram till att jag nästa sommar och till nästa efter det måste leva på bidrag, från mina föräldrar alltså.


Min älsklingsSiri <3


Äter frukost just nu, egentligen alldeles för sent för jag måste gå om tio min. Jag funderar på om jag ska ta och gå till stadsön och åka därifrån, kan då vara hemma några minuter extra.


Vilka värdelösa inlägg jag skriver! Dem känns som utfyllnad, som det man stoppar i lätt-margarin i stället för det fett man tagit bort.


Av Izabella - 4 december 2007 07:54

Jag har sett på en riktig jul och nu ska jag äta en ovanligt lång frukost. Jag har det ganska bra nu om jag tänker på dem andra som just nu är påväg till skolan som börjar om tio minuter. Min lektion börjar om 4h och 25 min. Men de dumma busslistorna låter mig inte njuta av att jag har gjort ett klokt (hoppas jag) val bara för mig själv. Jag skulle ha kunnat vara hemma i en hel extra timme mot för vad jag ska nu, om bara någon hade bestämt att en till buss skulle gå. Varför inte elva?

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards