mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under september 2007

!!!

Av Izabella - 18 september 2007 22:26

Idag finns det väll inget speciellt att säga än att jag fortfarande inte är speciellt bra, för att inte säga HELT KASS på att lösa ekvationssystem plus att en viss mattelärare förmodligen har KIDNAPPAT min MINIRÄKNARE!!! 



åså det förstås;

Grattis minna! du är saknad.. :)

Av Izabella - 16 september 2007 20:53

Nu är det söndag, det suger. Jag har länge avskytt söndagskvällar, det är då ångesten kommer. Helgen har gått otroligt fort och jag har inte hunnit med så mycket som jag planerat som vanligt. Suck säger jag bara.


Jag är 81 % norrlänsk ska tilläggas, har gjort testet.



suddig bild på tågresa från Malmö till Köpenhamn


Av Izabella - 14 september 2007 20:20

Det är fredag kväll, veckans bästa dag. Har varit trött idag, lyckades nästan somna på bussen hem faktiskt *stolt* vill att det ska bli för mig såsom det är för gabbi nu, hon har lärt sig att sova på bussen typ :)


Jag är så slutkörd bara så trött ska nog gå o sova snart faktiskt. Jag kom inte hem och gick o la mig som jag ofta gör på fredagar, som om kroppen bara har ställt in sig på att nu får man slappna av, nu får man vara trött (pratade med fannis idag om det), utan när jag kom till stan så var jag tvungen att gå till tiimari o köpa pännvässare+rutblock och sen gick jag för första gången till stadsbiblioteket. Och där blev jag kvar ett bra tag.


Blev imponerad måste jag erkänna, har aldrig sett så mycket böcker förr. var först väldigt svår att hitta bland alla plan, men jag gick o frågade,

 Och guess what!? Dem hade "Shetland sheepdog" av anita axelsson! Boken jag suktat efter i veckor och tänkt köpa. Dem hade fått in den igår, inte ens tagit fram den så jag fick låna den först av alla! :D:D:D sen lånade jag även en till bok "hundar är olika som bär" och två undulatböcker, är inne på djurfakta just nu. Precis som angi så är jag oxå djurgalen nu :P


 lycklig och trött

Av Izabella - 12 september 2007 22:28

Det där (nedanför) har jag ju publicerat idag som det jag skulle skriva igår, men det är ju en smart funktion att man kan skriva på gamla datum. jag blev skitsur när jag upptäckte att det inte ens gick att gå in på bloggen igår, just när jag har kommit på exakt hur jag ska skriva, blir aldrig samma sak om man skriver det man skulle skriva fast senare, det ger inte heller samma utlopp för skrivlusten.


Nu har jag i alla fall segrat över matten för idag, känndes så bra att förstå något!


(för sent som vanligt)-Godnatt till alla ;)

Av Izabella - 12 september 2007 21:49

redovisning på engelskan idag. Gick väll bra förutom mitt uttal av mices som under tiden jag pratade ändrades från just mices till nåt i stil med "mouses", i takt med att jag blev mer och mer nervös vilket ledde till att jag bara sa mer fel.


 Anyway, fanny som hade trott att min grupps redovisning skulle ta tre år efter att ha sett mina papper, fick själv korta ner sin för gabbi pratade, pratade och pratade. Sen så var det hela tiden en massa andra människor som glodde på fanny när hon generat skulle framföra sina texter, stackarn<3. Vi stod oxå ute i regner och lyssnade på gabbsis. Sedan fick vi bråttom till bussen som skulle ta oss till den andra bussen.


 Vi tog oss snabbt fram med håret klibbande mot ansiktet och kännde oss som engelskahjärntvättade urtidsmänniskor. Busschauffören tyckte dock inte det antar jag för han började ivrigt prata med oss om var vi kom från, skola mm. Om vi säger såhär; han uttryckte väldigt väl att han var SINGEL och att några regninga granstjejer var väldigt välkommna att åka i hans buss ;P

Av Izabella - 8 september 2007 20:21


Mina vänner betyder mycket för mig. Ni ger mitt liv mening




Det var bara det jag ville säga, kom ihåg det, love u friends!



Av Izabella - 8 september 2007 11:48

Jag känner mig sliten så sliten. Jag behöver sova, men aldrig får jag sova.


Nu ska jag i alla fall ta paus i mina evighetsstudier och måsten och fara och äta kinamat :D Gabbs och jag ska till den där resturangen vid busstationen. Muumms... har längtat hela veckan! Det är bara så synd att ni andra inte kunde följa med, angi skulle till krills, nikke till nå (kommer inte ihåg) fannys vovve hade fått en fästing och emmis vovve löper+att det var nå annat. Blä. Hoppas maten smakar bra i alla fall.


Kramar till älskade vännerna!

Av Izabella - 6 september 2007 21:57

Idag så har det varit en allmänt bra dag med kompisarna på skolan. Vi har skrattat en hel del. Blev inte ens trött på sista lektionen så jag höll på att somna! ( Det kanske delvis, eller ganska mycket berodde på att vi inte hade fysik utan mikrobiologi, men i alla fall).Jag gilla Kemi med Anki för jag KAN. annat är det på hennes makes lektioner då jag vill riva allt med siffror på i turen bitar.


- Vill du veta vad du fick på provet? 

- Jag vet redan.

- Dem andra fick ju veta det när du var borta och du har väll inte sett det?

- Nej, men jag har redan räknat ut vad jag fick på det *irriterad*

- Okej, men i så fall så är omprovet på onsdag....


Det var så humoristiskt men ändå väldigt irriterande. ALLA som är kvar i klassrummet behöver ju inte veta det. Att jag är misslyckad.


Det var det jag tänkte komma till; Varför måste alla bra dagar sluta dåligt? när jag kom hem fick jag värsta jag-är-sämst-i-världen-attack och deppade. självförtroendet ner nära noll och jag är en ful idiot. skrek och grinade på allt och alla. Men mest på mig själv förstås. När jag känner så vill jag bara göra illa mig själv. Men det tjänar ju ingenting till så jag råpluggade kemi istället för att känna mig lite mindre misslyckad. Som tur var kom  ju min kära mamma hem och kunde tala om för mig att jag inte är sämst i världen utan hennes idol. Det känns ju alltid lite bättre då. ibland vill jag bara vara sådär en 9 år och kunna krypa upp i mammas knä så allt blir bra. mamma <3  


Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards