mat mode och livet enligt bella

Alla inlägg under maj 2007

Av Izabella - 3 maj 2007 14:16


Visa mig en helt perfekt människa,

- Så ska jag visa dig en tråkig männsika.

Av Izabella - 1 maj 2007 17:01

Jag undrar hur många 16-åringar som firar valborg med sin familj i stugan. Skrattar grillar och spelar kubb med sina föräldrar syskon och släkt. Jag är nog egentligen en slags utomjording. Men jag bryr mig inte, den här helgen är till för dem.


Så var det ju faktiskt så att min älskade moster fyllde 40 igår, samma dag som man välkommnar våren och firar kungen. 40 hela år är hon (fast efter x antal glas rödvin betedde hon sig nog mer som en galen tjugoåring). Det var en riktigt rolig fest till hennes ära som hölls i stugan. Det tyckte jag med. För även om jag kanske inte har något vidare gemensamt med de andra i mycket skiftande ålder, så är det ändå min familj. jag hör hemma mad dem och jag trivs med dem.


De som kom var i alla fall förutom hela "stora familjen" då: Rolles föräldrar (göte och göta som de så underligt heter, tänk att träffa någon med så likt namn, måste vara ödet asså, men i alla fall).. moster Wilma hennes dotter Victoria (min kusin), som förövrigt kom hem från ett spa i Estland där de varit och tagit den enas behandlingen efter den andra i en vecka. Morbror Thomas hans fru Paula. Rolles bror "Jonny- Jusk" och hans fru Maria samt deras busiga små barn Leo och Tor.

Men jag saknade när jag stod där vid majbrasan i halvmörkret och såg flammorna fladdra mot den blå himlen med den vita månen som speglade sig i det vatten som inte var beklätt av is. Det var så vackert, saknade någon. 


Vi åt riktigt god mat+tårta. Maija fick pengar och ett träd på ca 1.5 m av oss . När vi for dit var det så fullt i hela bilen att trädet fick ligga in i själva bilen, med krukan i bagaget. jag satt så klart i mitten eftersom Wilma och Victoria åkte med oss, vilket gjorde att jag i princip fick sitta och ducka under hela bilfärden +.+ haha. På kvällen fick vi en fin brasa att värma oss med. Den blev på långa vägar inte lika stor som den förra men den dög så bra åt oss. Jag bestämde att vi skulle hälla bensin på den så det blev en riktig "smäll" när den tändes ;D


Fånga dagen

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards